Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geçmişi Anıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün aşk konularında bir şeyleri gözden geçirmek isteyebilirsin. İçine sinmeyen, tam olarak yerine oturmayan konular varsa bunları gözden geçirmen sana daha iyi gelebilir. Aşk konularını ciddi bir biçimde düşünebilirsin.

Bir dostunuzayaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremiyorsunuz. O şimdi pek çok olanağa sahip ama bu olanakları sizinle paylaşmaktan kaçınıyor. Bugün onunla bu konuda konuşabilirsiniz.

Bugün parasal konularda şükretmek ve elindekilerle yetinmek sana iyi gelebilir. Sahip olduğun güzel şeylerin kıymetini bilmelisin. Gereksiz masraflar veya farklı şeylerle, elinde olanın kıymetini bilmemezlik etmemen gerekecek.

Temizlik yapmak için iyi bir gün olabilir. Daha temiz ve ferah bir ortam için çaba gösterebilirsin. Sağlığın için böyle bir karar alıp, kolları sıvayarak güzel bir temizliğe girişebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir gün geçirmek ve dinlenmek sana çok daha iyi bir enerji katabilir. Stresten uzak ve bolca dinlenerek geçireceğin bir gün seni çok memnun edecek. Enerjin daha da yükselecek bugün.

26 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün mali ve finansal konular nedeniyle gerginlik yaşayabilirsiniz. Durumu objektif olarak değerlendirmeye çalışın. Bulduğunuz akılcı çözümler sayesinde uzun zamandır ertelediğiniz projelerinizi hayata geçirebileceksiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin ve anlayışlı yaklaşımın sana çok şey kazandıracak. Organizasyon, konferans gibi düzenlemelerin içinde bizzat yer alacaksın. Hayatını olumlu yönde etkileyecek önemli haberler alabilirsin. Günün boş vakitlerimi kendine vakit ayırmak isteyeceksin. Uzun zamandır kullanmadığın bir eşyayı tekrar görmek seni eski günlere götürebilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hesaplarınızı kontrol edebilir, istekleriniz ve sorumluluklarınız için gereken bütçeyi hazırlayabilirsiniz. Bu dengeyi sağlama aşamasında, sevdikleriniz ya da birlikte çalıştığınız insanlarla aranızda bir yanlış anlaşılma olmaması için kartları açık oynamanızda fayda var. Gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli olmalı, bilmediğiniz mekanlar ve yiyecekleri tercih ederken özen göstermelisiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha akıcı ve kendinizi daha yaratıcı hissedebileceğiniz imkanlar var. Sevdiklerinizle bir arada olmak da size iyi gelecek.

26 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlayışınızın yükseleceği ve tecrübeyi yaşam biçimi olarak kabul edeceğiniz bir gün olabilir. Olgunluğunuz karşı cinsin ilgisini çekerek size yöneltebilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi yalnız kalma özlemi içinde bulabilir, meditasyon yapmak ya da şu anki durumunuz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Bir yol ayrımına geldiğinizi ve ne tarafa gideceğinize karar vermeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Bu maddi ilerlemenizdeki bir sonraki adımla, kendinizi ifade etmenizle ya da manevi yolculuğunuzla ilgili olabilir. Geçmişten gelen duygular su yüzüne çıkabilir, ancak bu olumlu bir gelişme. Kendinizi bastırmayın.

26 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her an çatınız altında beklenmedik bir şey olabilir. Bir aile üyesi veya oda arkadaşı, hiç beklemediğiniz bir anda ortamı karıştırabilir. Bu sürprizin nedeni bir kişi değilse, o zaman evde aksayan somut şeyler, bozuk eşyalar gibi bazı konulara eğilmeniz gerekebilir. Ne olursa olsun, dikkatinizi gerektiren bir şey var ve bunu ne kadar erken tespit ederseniz o kadar iyi.

26 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. İş birliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyen kişiler var. Olayları abartmanız konusunda aşırıya kaçıyorsunuz.

26 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

26 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, hobi, çocuk, eğlenceden yana şanslısınız ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Eğitim, seyahatlerle ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yakın çevrenizden, kardeşlerden yana şanslı olduğunuz ve desteklendiğiniz bir zamandasınız.

26 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani gelişen fikirler yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize belli etmeseniz bile, alıngan olduğunuz bir gün. Ayrıntılardan nefret etmenize rağmen, kişisel zaferlerinizi için, detaylı çalışmak zorundasınız. Bugün, duygusallığınızda odaklaşmaktan sakınmalı ve kendinizi rahatlatacak ortamlarda bulunmalısınız.

26 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>