Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sağlığına Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişiye kendini anlatmak ve karşındaki insandan bir cevap beklemek isteyebilirsin bugün. Bazı şeyleri içinde tutman zorlaşacak. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğin kişiyle alakalı olarak aklındakileri daha rahat dile getirebileceksin.

Yerinde ve yetkin etütler, ihtiyacınız olan cesareti kazandırabilir. Yeni açılımlara tereddütlü adımlarla ulaşamayabilirsiniz. Birkaç gün içinde yeni açılımlar söz konusu.

Bugün ufak tefek harcamalar seni daha fazla mutlu edebilir. Almak istediğin şeylerde iki farklı fiyat görürsen daha uygun olanını tercih etmek seni mutlu edecek. Bugün etiketlere dikkat etmen gerekecek.

Vücudunun dengesini korumak için disiplinli bir program uygulaman gerekebilir. Hem egzersiz, hem yemek hem de uyku düzeni için daha dikkatli adımlar atman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında değiştirmek istediğin şeyleri daha net görebilirsin. Hayatında iyi gittiğini düşünerek kendini zorladığın bir konu varsa, gerçek yüzünü fark etmen sana daha iyi bir adım atman için fırsat tanıyabilir. Bugün kendinle savaşmamalısın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugünün gezegensel enerjisi ruhsal konuları ve duygusal durumları gündeminize sokacak. Odak noktanızı duygusal meseleler oluşturacak. Kendinize biraz zaman ayırın ve gerçekten neyi istediğinize karar verin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aranızda soğuk rüzgârların estiğini hissettiğin bir arkadaşın varsa, bazı konulardaki düşünceleri hoşuna gitmeyebilir. Ona açıkça uyarılarda bulunabilirsin. Ailen ile çözüme kavuşturmak istediğin bazı konular olabilir. Bunun için uzun sürecek konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Sağlığına her zamankinden daha dikkat ettiğin bir gündesin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz, ailenizin bazı üyeleri size farklı konularda destekler sağlayabilir. Yapacağınız fikir alışverişi daha önce bakmadığınız açılara yönelmenizi kolaylaştıracaktır. Cesur olun ve bugüne kadar böyle olmadığınızda yitirdiğiniz her şey için bir çabaya girin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlerin getirdiği yükler bugün de devam ediyor. Düzeninizi yeniden kurmanız gerekenortamındaki değişiklikler sizi kısıtlayabilir. Değişik organizasyonların öne çıkması ile işlerinizin bir kısmı aksayabilir. Zaman alan işler ve beraber çalıştığınız kişilerle ilgili sorunlar karşısında akılcı olmalısınız. Duygusal yüklerin getirdiği yorgunluklar karşısında bocalayabilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında atacağınız adımların sonuç vereceği bir gündesiniz. Gününüzü güzelleştirmek için dostlarınızla organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evde değişiklikler yapmak istediğin bir dönemdesin. Bugün bu etki daha net bir biçimde kendini belli edebilir sana. Ailenle yaşıyorsan ayrı eve çıkma fikri sana sıcak gelebilir. Alıştığın düzenin dışına çıkma zamanı.

26 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizin bazı kararları onaylamaması bugün kendinize karşı olan güveninizde şüphe uyandırabilir. Planlarınızı veya hayallerinizi ailenize iletmiş olabilirsiniz ve destek veya teşvik almak yerine olumsuzluklarla, en kötü varsayımlarıyla karşılaştınız. Aileniz, size artıları yerine eksilerini göstererek sizi korumaya çalışıp iyi niyetli olabilir ama muhtemelen siz zaten eksileri düşündünüz ve neler yapabileceğinizi biliyorsunuz. İyi niyetli olsalar bile karamsarlıklarına aldırış etmenize gerek yok. Bu, tek başınıza alabileceğiniz ve sürdürebileceğiniz bir karar.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak, projeler peşindesiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen ufacık şeyler, zannettiğinizden çok daha önemli hale gelebilir. Yanlış giden bir şeylerle ilgili iletişim kurmanın, açıklama yapmanın önemini hafife alıyor olabilirsiniz. Oysa iletişim kurma yoluna gittiğinizde, ufak bir açıklamayla olayların nasıl daha iyi bir zeminde ilerlediğini görebilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hatıraları silinmeye başlayan eski bir aşk yeniden kalbinizi ısıtmaya başladı. Bu yakınlaşmaya sıcak bakmanız, sonradan sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. İşle ilgili bir sorunun çözümü için, arkadaşlarınıza öncülük edecek, iyi sonuçlar alacaksınız. Bugünlerde aile arasında yaşanabilecek tartışmalarda tarafsız olmaya dikkat edin. Paranızı bu kadar dikkatli harcamanız, yanlış eleştirilere yol açıyor. Sağlık konularında hassas olmanız gereken bir gün

26 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 50" R
Ay
Balık
17° 02' 59"
Merkür
Koç
18° 45' 32"
Venüs
Boğa
05° 32' 04"
Mars
Koç
02° 33' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 05"
Satürn
Balık
16° 53' 33"
Uranüs
Boğa
22° 33' 30"
Neptün
Balık
29° 01' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 53"
Lilith
Başak
23° 44' 46"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>