Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Barışçısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün oldukça eğlenceli bir gün olacak. Ve zamanlama harika çünkü hayat bir süredir sizin için oldukça ciddi gidiyordu. Gülümseyin ve normal rutininizin dışına çıkmaya çalışın. Kendinizi sadece evde kanepeye yayılarak ödüllendirecekseniz, bu kadar çalışmanın ne anlamı vardı? Bunun yerine, neden bir iki saatliğine gezmeye çıkmıyorsunuz? Size iyi gelecek.

Bugün yavaşça ve güvenle hareket edin, ancak sizin fikirleriniz üzerinden kendisine kredi almaya çalışan birisinin orada olabileceğinin de farkına varın. Kendinizi koruyun ve yaptığınıziçin takdir edildiğinizden emin olun. Aynı zamanda, ortalığı karıştırmaya çalışan birisinden ya da bir şeylerden duygusal bir enerjiler alıyor olabilirsiniz. Her zaman ayrıntılara odaklanmak yerine, büyük resme baktığınızdan emin olun.

Bazen kendi fikirleriniz konusunda eleştirel davranabiliyorsunuz. Fakat bugün, cesaret verici bazı geri dönütler alabilirsiniz. Mesela, bitirmiş olduğunuz bir proje pozitif bir tepki alabilir. Başarınız konuşulurken isminiz ağızlardan düşmeyebilir. Çabalarınız bazı önemli insanların dikkatini çekebilir. Başardığınız şey için iltifat almaktan çekinmeyin, çünkü bu size önemli kapılar açabilir.

Bugün canlı bir ruh hali içinde olabilirsin. Alışılmadık derecede flörtöz hissediyor olabilirsin. Belki ne kadar çekici olduklarını söyleyerek birini neşelendirebilirsin. Gerçekten kastetmek istemediğin şeyleri söyleme ve onların duygularını incitme! Ancak, olumlu niteliklerine dikkat çekerek günlerini güzelleştirebilirsin. İnsanlara depresyon ve kafa karışıklıklarından kurtulmada yardımcı olabilirsin. Öyleyse koruyucu melek rolünü oyna!Bazen insanları göründüğü gibi kabul ediyorsunuz. Çok açık bir insansınız bu yüzden başkalarının da dürüst olduğunu varsayıyorsunuz. Bugün gizli katmanları olan biriyle uğraşabilirsiniz. Belki de gerçek hikayesini ortaya çıkarmıyor olabilir. Söyledikleri ile anlatmak istedikleri aynı olmayabilir. Zaman zaman lafı uzatabilir ya da belli bir etki yaratmak için böyle bir imaj yansıtmaya çalışabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir akıl hocası ya da öğretmen gibi davranabilirsiniz. Hayatını denegede tutmaya çalışan bir arkadaşınızın cesaretlendirilmeye ihtiyacı olabilir. Sorunun kaynağını bulun, muhtemelen belirli birya da üçüncü bir kişinin sebep olduğu bir durumdur. İyilik yapmak istiyorsanız bir adım adıp yardımcı olmalısınız. Doğal şefkatiniz ve arkadaş canlısı yapınız sayesinde yönlendirmelerinizi takip ederek kendisine güveni artacak.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün borç alma-verme, yatırım konuları gündeme gelebilir. İlişkilerde alma-verme dengesi önem kazanıp, ilişkilerin ilerleyişinde belirleyici olabilir. Beklentilerinizi ve gerçek değerinizi karşı taraftan görememek içe çekilme ve uzaklaşma isteğini getirebilir. Kendinize şefkat ve anlayışla yaklaşma zamanı.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Vicdanının sesini dinliyorsun ve uzun zamandır küs olduğun yakın dostun ile iletişime geçiyorsun. Ona barışmayı teklif edebilirsin. O da istekli fakat söylediğin kelimeler onu çok kırmış olabilir. Bir şekilde onun gönlünü almayı biliyorsun. İlişkisi olan bir Kova burcuysan ilişkin ile ilgili çok fazla hayal kurabilirsin. Bu hayalleri yapılabilir planlara çevirmekte senin elinde.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha sakin düşünmek ve endişelerden uzak durmak gerekiyor. Psikolojik açıdan kendinizi daha fazla stres altında hissedebilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi olumlu bir şekilde ifade edişiniz ve nezaketinizi koruyabilme potansiyeliniz çevrenize yeni dostluklar ve güven veren ilişkiler çekebilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyüklerinizle iletişim konusunda zorlanabilir, kurumlar ve patronlarınızla anlaşmakta problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde ruhsal olarak engellenmişlik ve kendini tam olarak ifade edememe gibi hislere girebileceğiniz bugün, bu geçici enerjinin farkında kalarak sabırlı olmalı, ev ve yerleşime ait değişiklikler yapmamalısınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiğiniz biriyle yaşayacağınız tartışma kalbinizi kırabilir. Yaralarınızı sarmak için kendinize biraz vakit tanımalısınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Başak burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor. Krediler ve borçlarla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.Ay’ın Mars ile karşıtlığı bugün bütçe yönetimi yapmanın kolay olmayacağını gösteriyor. Bugün girişeceğiniz ticari girişimlerde zarar edebilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün karşınıza çıkan güçlü kişiler mücadeleci ruhunuzu test edebilir. Serinkanlı olmaya çalışmalı, gerilimden uzak durmalısınız. Ortak maddi ve parasal konularda disiplinli, kararlı bir tutum içinde sergilemek isteyebilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz.Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün, Ay'ın konumu, yaratıcılığınız konusunda sizi rakipsiz kılıyor. Engellerin sizi yıpratmayacağını biliyorsunuz. Taşlar yerine oturduğu zaman, sizin başarılarınız alkışlanacaktır.

27 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 08' 09" R
Ay
Oğlak
21° 12' 59"
Merkür
Koç
16° 47' 04"
Venüs
Boğa
00° 37' 56"
Mars
Balık
29° 29' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 15"
Satürn
Balık
16° 32' 57"
Uranüs
Boğa
22° 19' 48"
Neptün
Balık
28° 53' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 31"
Lilith
Başak
23° 18' 17"
True Node
Koç
15° 21' 49"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>