Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinize sorunun güvensizlik ya da özgüven eksikliği sorunu olmadığını anlatabilmelisiniz. Onu yitirme takıntınız, sevgilinize bir zamandır rahatsızlık veriyor gibi.

Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız.

Borç verme konusunda son günlerde biraz dağılmış görünüyorsunuz. Peşinde koşmaktan yorulduğunuz bir borçlunuzla, oturup bu sorunu konuşmak isteyeceksiniz.

Zarar umduğunuz bir gelişme sizi yarar getirebilir. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak. Bu sorunu kökten çözmeniz için bir fırsat olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki küçük problemlerden endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu problemler, siz hiç karışmadan şu günlerde kendiliğinden hallolacak. Bu akşam bir davet alabilirsiniz. Reddedip evde dinlenmeyi seçmeniz zararınıza olabilir. Geçmişinizle ilgili birtakım hesaplaşmalarınız, bir an evvel birileriyle paylaşılmayı istiyor olabilir.

27 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 10:22-11:35 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkinizde daha ılımlı, olgun ve hoşgörülü olmanız yararlıdır. Stresten, aşırı hassasiyetten uzak duralım. Bu zaman diliminde, yeni birgirişimi veya farklı bir yöntemi denemek, verdiğiniz bir kararla ilgili değişimlere gitmek, etrafınızdaki kişilerin sizin gibi düşünmelerini beklemek yanlış olur. Saat 11:35 tibariyle Ay-Aslan burcuna geçiş yapacak. Bekar Kovalar, kendini ifade edebilen, güçlü, cömert yaradılışta olan bir kişiye ihtiyaç duyabilir. Evli Kovalar, eşlerinin ilgili davranmasını beklerler. Saat 12:16 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareketle örtüşüyor. Sosyal ilişkiler, yolculuklar, arkadaşlarınızla aranızdaki meseleler, projeleriniz, eğitim,ve ticaretle ilgili işler ve faaliyetler, grup ilişkileri, liderlik çalışmaları, pazarlama, hukuki konular, davalar, marka tescili, akademik girişimler, aşk hayatınız, kariyer hayatınızla ilgili konuları yeniden gözden geçiriniz. Gelişim, büyüme, verimlilik esasına dayanmayan, zaman kaybettiren ilişkilere karşı dikkatli olmakta yarar var. Dostluklara, arkadaşlıklara, cinsel hayatımıza, kısa süreli flörtlere, yolculuk ve görüşmelere gerçekçi bakalım. Size yardımcı olan kişiler, mesleğinde uzman mı, yetkisi var mı diye inceleyiniz. Bu konularda, gecikme veya zorluklarla karşılaşma riskini göz ardı etmeyiniz. Aşkta, ilişkilerde, çocuklarımızla ilgili konularda, şartlar çerçevesinde gözden geçirmemiz gerekiyor. Kimlerle ilişkimiz var, geleceğe ait ne gibi umutlarımız var, aşkta beklentimiz nedir, yatırım konularına nasıl bakıyoruz, girişimlerimizde neyi merkez alıyoruz bunları incelemek vaktidir. Saat 18:41 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Bir şeylerin yerli yerine oturması sizi memnun eder. Bu saatte alınan haber veya yaşanan gelişmeler ilerisi adına sizi umutlandırır. Saat 19:23 Ay-Merkür görünümü, geçtiğimiz 17 Kasım tarihinden bu yana olan gelişmelerin tekrar ele alınmasını sağlıyor. Saat 20:39 Ay-Güneş görünümü, ilişkide her iki tarafın da egosunu güçlendiricidir. Sizler sıra dışı insanlarsınız ve de rastlanması öyle kolay biri değilsiniz. Doğal olarak kolayca elde edebileceğiniz biriyle olmanız da pek mümkün değil. Hatta bazen sizin istekleriniz ile karşı tarafın fikirleri birbiriyle uyuşmadığında o kişiyi daha fazla çekici bulabilirsiniz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

27 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yapıcı olmayı hedefliyorsun! Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Online çalışma yürüten ya da iletişim kuran Kova burcuysan senin için bugün güzel ve verimli bir gün olabilir. Uzun zamandır görüşmediğin dostlarınla bir araya gelmek adına plan yapabilirsin. Gün aslında sahip olduklarına yönelik uyarılar yapıyor. Özellikle ailedeki büyüklerinle çelişmek değil yapıcı olmak niyetindesin. Eğer sevgilin konusunda destek almadığını düşünüyorsan ilişkinize ara bulmak için hiç ummadığın kişiler devreye girebilir. Hiç tahmin etmediğin insanların sana bugün nasıl referans olduğunu görüyorsun. Bugün dost, düşman bir arada seçimlerinde dikkatli olmalısın!

27 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sosyal çevrenizde güzel etkileşimler yaratmak size gün sonunda oldukça yarayacaktır. Sadece dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız.

27 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Karşınızdakilerle ilişkinizde kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Tepkilerinizi göstermekten çekinmeyeceğiniz zamanlar olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal paylaşımlar içinde olabilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Detay, incelik, hesap gerektiren konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak zihinsel olarak fazlaca yorucu bir gün olabilir, sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Birlikte çalıştığınız, beraberyaptığınız insanlarla iletişimde temkinli tutumunuzu korumalısınız.

27 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe yönelik farklı beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Düşüncelerinizi denetim altına almanız zor olacak. Çok çeşitli ve farklı fikirleriniz olabilir ve karar vermekte sıkıntı duyabilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin desteğiyle yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Uzun vadede güven sorunu yaşamamak için kişileri iyi anlamak önemli.

27 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mistik toplulukların çalışmalarına katılabilir, derin konularla ilgili fikirlerinizi ortaya atabilirsiniz. Okült ve metafizik temalar ilginizi çeker. Farklı kültürlerden insanlarla bir arada olursunuz. Bol bol meditasyon yapın. Arkadaşlarınızın hayatındaki sırları öğrenebilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

27 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 25" R
Ay
Aslan
21° 13' 28" R
Merkür
Koç
29° 19' 46"
Venüs
Boğa
19° 18' 59"
Mars
Koç
11° 08' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 13"
Satürn
Balık
17° 45' 30"
Uranüs
Boğa
23° 12' 26"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 51"
Lilith
Başak
24° 59' 15"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>