Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ayrıntılarla Uğraşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Kişilerarası ilişkiler beklenmedik bir şekilde üst seviyede. Eski arkadaşlarınızı unutup yeni insanlarla yeni ilişkiler kurmaya başladınız. Adımlarınıza dikkat edin. Yakınlarınız sizi kıskanıyor olabilir. İlginiz ve sevginiz onlar için önemli. Önceliklerinizin doğru olduğundan emin olun. Unutmayın ki aile öncelik sıralamasında hep en ön sıradadır. Hayatınızdaki önemli kişilere karşı dürüst ve sadık olun.

Sıcak asfaltın üzerinde zıplaya zıplaya yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz tıpkı birinin sıcak bir patates tuttuğunda fırlatması gibi, ama bu hisle ne yapacağınızı bilmeniz gerekiyor! Ayaklarınızı yakmamak için çabuk düşünün ve zarif ayak hareketlerinden yararlanın. Çok inatçı olmamaya çalışın yoksa hiçbir yere varamayacaksın. İşin püf noktası, beklenmedik olaylar karşısında onunla ne yapacağını bilmek ve rahat olmaktır.

Parasal durumuzun bugün çok iyi görünüyor. Bir şekilde kazancınızı nasıl arttıracağınız konusundaki ipucu hiç beklenmedik bir yerden gelebilir. Bu sizin tanımadığınız biri de olabilir daha önce hiç finansal zekasıyla tanışmadığınız biri de. Bu kişi hakkında biraz şüpheye düşebilirsiniz fakat söyledikler biraz düşünmeye değer. Fikirlerini profesyonellere veya daha bilgili olduğunuz kişilere danışarak düşünün. Kimden yardım geleceği belli olmaz.

Coşkulu hissedeceğin bir gün; içinde bulunduğun bir proje konusunda oldukça tutkulu hissediyorsun. Yeni başladığın bir ilişkiyle ilgili de arzu dolu olabilirsin. Bir optimizm ve cesaret hissi sana eşlik ediyor olacak. Bu enerjileri iyi yönde kullanabilirsin. Bütün bunlar, kendini güçlü şekilde ifade etmeden destek olacak! Eğer karşına odak noktası olma fırsatı çıkarsa bunu sakın kaçırma!Bugün son derece sıradan bir gün olduğunu bildiğin için neden insanların bu kadar duygusal olduğunu merak edebilirsin. Neden senin kadar büyük bir gülümseme sergilemedikleri konusunda insanları rahat bırak. Eğer insanaların sana güvenmesini istiyorsan, onlarla aynı seviyeye kendini taşıyabileceğini kanıtlamalısın. Diğer insanların ihtiyaçlarına karşı daha anlayışlı ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini fazlasıyla ciddi hissediyor olabilirsin. Bilsen de bilmesen de, neşelenmeye ihtiyacın var. Eğer biri seni komedi içerikli bir gösteriye davet ederse, kesinlikle git. Neşelenmeye odaklanman belki bir yarım saatini alır ama geceyi emin ol yerlerde yuvarlanırken tamamlarsın. Ayın en iyi gecesi olacak! Eğer becerebilirsen, kendini tahmin etmeye çalışmadan dur.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde aşırı yakınlık zaman zaman bunaltıcı hissettirebilir, evinizden ve yakınlarınızdan uzaklaşarak nefes almak isteyebilirsiniz. Yolculuklara dair planlar olabilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanındaki değişiklikler bugün öne çıkıyor. Evde geçirdiğin vakitlerde, evindeki değişiklik için en ince ayrıntılarla uğraşmak isteyeceksin. Evde gerçekleştirmek istediğin tadilatların, masrafları beklediğinden fazla tutabilir. İletişim ve haberleşme gezegeni Merkür, bugün itibariyle karşıt burcunda hareket etmeye başlıyor. Evli bir Kova burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir aile büyüğü gündeme gelebilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte arkadaşlıklarınızda yaşanılan bazı olayların telafisinin olduğu bir gündesiniz. Kırıldığınız ve kırdığınız kişiler ile yanlış anlaşılmaları telafi edebilecek doğru gündesiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha kolay ilerleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgili sorumluluklar almak zorunda olduğunuz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından gelecek desteklerle işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. İş hayatınızın geleceği ile ilgili yeni projeler geliştirebilirsiniz. Ticari anlaşmalara özenli yaklaşın.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Jüpiter’in yeniden burcunuza ilerlemesiyle kişisel konularınız artış gösterebilir, kendinizle daha çok ilgilenebilirsiniz, şanslı, bereketli bir dönem olabilir sizin için. Sosyal çevrenizi daha da genişletebilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birini etkilemek için lüks harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. Bu yöntem işe yarasa bile istediğiniz ilişki bu şekilde kurulamaz. Karar alırken, devamını getirebileceğinizden emin olun. Sizi olduğunuz gibi seven birçok insan var.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Özgürlük duygularınız yoğun olsa bile, sürekli bir yerlere ait olma isteği içindesiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz hiç beklemediğiniz bir anda sizi şaşırtabilir. Finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız ve kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Daha sağlıklı atıştırmalıklar tüketmeye özen göstermelisiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bilinçaltınızı boşaltmak zorundasınız. Sorumluluk duygusuna yakın olup ta, sürekli her şeyden şikayet eden yapınızı daha fazla zorlamamalısınız. İmkanlarınızı sınırlandıran kuralları kabul etmek istemeyişinizde haklı olabilirsiniz. Kapasiteniz geniş ve yeteneklerinizi sergilemekte yetersiz kaldığınız zaman huysuzlaşıyorsunuz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 45" R
Ay
Oğlak
09° 23' 09"
Merkür
Koç
16° 30' 05"
Venüs
Koç
29° 32' 44"
Mars
Balık
28° 48' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 55"
Satürn
Balık
16° 28' 15"
Uranüs
Boğa
22° 16' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 31"
Lilith
Başak
23° 12' 25"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>