Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Arayış İçerisindesin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

İnsanlarla ortak hedeflerinize ulaşmak için çalışmak sizi arkadaş ve sevgili olarak bir araya getirebilir. Aynı zamanda, bütünlüğün parçalardan daha çok olduğu bir durum söz konusu olabilir ve bu nedenle grup halinde daha iyi sonuçlar üretebileceğinizi görebilirsiniz. Bu kesinlikle bir "herkesin beraber olduğu" bir gün! Aşk hayatınızda ise, heyecan verici ve tutkulu bir karşılaşma yaşamanız mümkün! İyi günler!

Toprak Ana ile bağlantı kurmanız gerekebilir. Son zamanlarda, kendinizi daha az konsanstre hissediyorsunuz. Aklınızın vücudunuzdan dışarıya bir yere sürüklendiğini hissedebilirsiniz. Çalışmanız çoğunlukla çeşitliliği varsa ve bilgisayarınızda çok fazla zaman geçiriyorsanız, vücudunuzla bağlantı kopma hissi yaşayabilirsiniz. Bir parkta uzun bir yürüyüşe çıkmak ya da okyanus kıyısında veya başka bir su birikintisinin kenarında oturmak iyi bir seçenek olacak.

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Eğer son zamanlarda özgüvenin bozguna uğradıysa, günün enerjisi bunu tersine çevirmeyi başaracak! Çok fazla hata yapmış gibi hissediyorsan, kendini affetme ve ilerleme zamanı. Tam bir başarısızlık örneği olduğunu düşünüyorsan, bu düşünceleri gerçeğe dönüştürebilirsin! Hata yapmaya izin vererek ve denemeye devam ederek bu tarzda kendini gerçekleştiren kehanetlerden kaçınabilirsin. Kendine inan ve ilerlemeye devam et. Kendini zavallı gibi görmekten vazgeç!Birkaç gün boyunca, sabrın adeta sonuna kadar test edildi ve işte seni batıracak ya da çıkaracak olan hakikati öğrenme vakti geldi. Yoğun bir gün geçirebilirsin, en derin motivasyonlarını ifade etmeye teşvik edilebilirsin. Bir otorite figürüyle yaşanabilecek bir zıtlaşma patlak verebilir. Anlayışlı ve dengeli kalmak için elinden geleni yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi motive edecek pek çok etken var. Yapmak istediğiniz her neyse rahatça kolları sıvayabilirsiniz! Çocuklarla vakit geçirin, yaratıcılığınızı kullanın ve oyunlarınıza başkalarını da katarak eğlenceyi seven yönünüzü değerlendirin. Yeteneklerinizi grup çalışmalarına sunmanın tam zamanı. İçine girdiğiniz hemen her sosyal ortamda memnuniyetle karşılanacaksınız. İyi eğlenceler!

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kendi yolunuza, kendi planlarınıza odaklanma eğiliminde olacaksınız. Bugünlerde sevdiklerinizi ve yakınlarınızı kırmadan, ilişkileri yıpratmadan kendi duygu ve düşüncelerinizi dile getirmelisiniz. İçinize attıklarınız ve konuşmaktan kaçmalarınız sizi bir anda basit bir konuda patlama noktasına götürebilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğini garanti almak isteyişin, seni arayışlara itiyor. Mantığını göz önüne alarak alacağın kararlar ile geleceğini yönlendirmek isteyeceksin. Çalıştığı işten memnun olmayan bir Kova burcuysan,değişikliği gündeminin en önemli maddesi haline gelecek. Ruhunu dinlendirmek için bugün farklı konulara odaklanabilirsin. Yakın bir arkadaşının yardım isteği, işlerini ertelemene neden olabilir. 

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkanızda dönen gizli konuları öğreniyorsunuz. Verdiğiniz değerlerin boşa gittiğini görmeniz hayal kırıklığına yol açabilir. İnsanlara ve olaylara çok anlam yüklememeyi öğrenmelisiniz. Daha güvenilir adımlar atmak için tetikte olun.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde üstlerinize karşı sorumluluğunuzu aksatmamaya çalışın. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz konularda daha ön görülü davranmaya çalışın. İlerleyen saatlerde ilişkiler ön plana çıkabilir. Sevdiklerinizle birlikte program yapabilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal yükselişleriniz hususunda dikkatli olmanız gerekmekte. Sosyal çevrenizde sevilen bir birey olmanız özgüveninizi arttırabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars’ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars’ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn’ün Venüs ve Merkür’e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başka insanların düzenine adapte olmanız gerekebilir. Bu çok hoşunuza gitmese de kendi rutininize katacağınız çıkarımlarınız olabilir. Hak etmediğinizi düşündüğünüz sıfatlarla suçlanabilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ilişkinizin geleceği hakkında konuşacaksınız. İş yerinizdeki herkese ne kadar becerikli olduğunuzu göstermenizin zamanı geldi. Hayatınızdaki stres seviyesini düşürmeye çalışmalısınız.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, değişim rüzgarlarının estiği bir duygu boyutunda olacaksınız. Karşı cinsle aranızda beklenmeyen gelişmeler olabilir. Yeni tanışacağınız kişilerin finans konuları ilginizi çekebilir. Duygusal bağlarınızın; maddesel beklentilerinizle örtüşmesini sağlamak adına, başlangıçlar yapmak istiyor ve temkinli davranıyorsunuz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 05" R
Ay
Oğlak
08° 05' 37"
Merkür
Koç
16° 28' 26"
Venüs
Koç
29° 25' 33"
Mars
Balık
28° 44' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 34"
Satürn
Balık
16° 27' 43"
Uranüs
Boğa
22° 16' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 12"
Lilith
Başak
23° 11' 46"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>