Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sosyal hayatında kendini fazlasıyla hareketli hissedeceksin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün eğlenceli ve tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Gittiğiniz her yerde sevgi ifade etmeye ve romantizm yaratmaya hazır olacaksınız. Hayatınızda biri yoksa, özel birinin ilgisini çekebilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla flört etmek, etrafınızdakileri etkilemek ve insanlarla sohbet etmek hoşunuza gidiyor. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün sevgilinle dinlenmek ve rahatlamak için mükemmel bir gün. Güzel bir restorana ya da güzel bir parka bir gezi gidebilirsiniz.

Bugün biraz dikkatiniz dağınık hissediyor olabilirsiniz. Birden fazla görevi yönetirken, bir projeden diğerine sürükleniyor olabilirsiniz. Sık sık ara vererek odaklanmaya çalışın. İşinizi iki kez kontrol edin çünkü hata yapmak kolaydır. Sosyal bazı dikkat dağıtıcı unsurların sizi konsantrasyondan uzak tutmasına izin vermeyin. Günün enerjisi daha disiplinli olmanızı gerektirecek, bu yüzden elinizden geleni yapın!

If you are involved in the intellectual activities such as journalism or analyzing, you could be criticized for your objectivity. Intellectual commtment is a problem that Kova people have been facing often because these people afraid of being considered as unintelligent secretly. Try not to dedicate yourself to the others...

Keyifli günlerden birindesin. Son zamanlarda seni zorlayan meseleler gündeme geldiyse de, bugünün enerjisi bir değişim getirecek. Bu enerji sayesinde daha enerjik, yaratıcı ve fiziksel olarak dirençli hissedeceksin. Herhangi bir projeye adım atmak için güzel zamanlama olacaktır. Yapmak istediğin şeylerin bir listesini çıkar ve enerjini bu isteklerini gerçekleştirmeye ada. Günü sonuna kadar değerlendir.Bugün çevrenizdekilerle etkileşiminiz biraz hoyrat olsa da son derece değerli olacak. Davranışlarınız ve duygularınız içinizdeki ilkel kaynaktan geliyor olabilir ve bu da sizi hayvani içgüdülerinizle hareket etmeye itebilir. Kendinizi, insanların pek de kendilerini yansıtmayan rollere büründüğü abartılı senaryolar ve şüpheli oyunlar içinde bulabilirsiniz. Kelimelerin sandığınızdan daha farklı alt metinleri olabilir bu yüzden onları nasıl kullandığınıza dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dengesiz duygularını ortadan kaldırmak için çok uygun bir gün. Dramalardan geri dur ve iç huzurun için ciddi bazı değerlendirmelerde bulun. Yaptığın her şey seni deliye döndürürken, her şeyin iyiye gittiğini söyleyerek kendini mi kandırmaya çalışıyorsun? Gerçeklerine karşı dürüst ol ve kendini mutlak doğruya götür. Düşüncelerine doğru bir yolculuğa başla.

29 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Seyahatler için planlar yapabilirsiniz. Bugün aklınızdan bir anlık geçirdiğiniz şeyler karşınıza çıkabilir. Ay-Venüs kavuşumunun yaşanmasıyla akşam saatlerinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dostlarınızdan destek göreceğiniz bir gündesiniz. Derdiniz olduğunda moralinizi yükselten yine onlar olacaktır.

29 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatında kendini fazlasıyla hareketli hissedeceksin! Bir süredir aksattığın diyete yeniden başlama kararı alabilir ya da spor yapmaya başlayabilirsin. Özellikle ilişkisi olan bir Kova burcuysan senin için yoğun bir gün olacak. Bugün sosyal hayatında kendini fazlasıyla hareketli hissedebilirsin. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşının davetini geri çeviremeyebilirsin.

29 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstenmeyen bazı sorularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Çözüm sürecini uzlaşmacı bir tavırla geçirmeniz önünüze bakmanızı kolaylaştıracaktır. Bugün denge sizi kurtaracaktır.

29 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebilecek, yeni şeyler öğrenebilecek bir gündesiniz. Uzaklar ve yolculuklar da gündeme gelebilir.

29 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size olgunluk veren konuları gözden geçirin ki aynı problemleri yaşamanız gerekmesin. Daha başarılı olmak için yeni tecrübeler deneyimlemeye niyetlenin.

29 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ayın ardından uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Uzaklardan alacağınız haberler olabilir. Ufkunuzu genişletmek ve yeni bilgiler edimek isteyebileceğiniz bir günde olabilirsiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizm söz konusu olduğunda, çiçeği başka bir zaman için saklayın. Bazen doğrudan yaklaşım en doğru yoludur, bu yüzden sevdiğinize aklınızda ne olduğunu anlatın.

29 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik işlerinizi hallederken tartışmaya açık insanlarla karşılaşabilirsiniz.Farklı kültürlerden kişilerle tanışabilir, dünya mutfaklarının lezzetli tatlarını keşfedebilirsiniz. Diğer yandan uzaktaki tanıdıklarınızdan haber alabilir ya da yabancılarla iletişiminizi güçlendirirsiniz. Seyahat gündeme gelebilir.

29 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

29 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizi sizden başka düşünen olmuyor bazen. Herkes sizin yardım eden ama talep etmeyen olmanıza o kadar alışmış ki… Şansınızı doğru yönde kullanmalısınız. Talep etmeyi, yardım istemeyi, en önemlisi; hakkınız olanı almayı öğrenmeniz gerekiyor. Geçmişinizdeki insanların bir sözleri ile moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; şanslı olduğun bir dönemdesin.  Uzun süredir mücadele içinde olduğun  akademik veya maddi kökenli bir konunun sonucunu alabilirsin.  Kontrolün dışında gelişen bir takım sorumluluk içeren konulara uyum ve dengeyi bozmamak adına ister istemez kabul etmek durumunda kalabilirsin.

29 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 59' 10" R
Ay
Aslan
10° 38' 59" R
Merkür
Koç
28° 17' 19"
Venüs
Boğa
18° 14' 54"
Mars
Koç
10° 28' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 56"
Satürn
Balık
17° 41' 49"
Uranüs
Boğa
23° 09' 24"
Neptün
Balık
29° 17' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 09"
Lilith
Başak
24° 53' 28"
True Node
Koç
14° 53' 27"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>