Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geçmiş Hataları Tekrarlamamalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 60%

Hayallerinize kulak verin. Manevi yönden duyarlılığınız artabilir ve etkileyici bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Geleceğinizden bir sahneyi önceden görebilirsiniz ya da sevdiğiniz biriyle ilgili sezgileriniz olabilir. Bu izlenimler size yardımcı olabilir, bu yüzden onlara dikkat etmeye çalışın. Sezgilerinizi bir yere yazmak isteyebilirsiniz, böylece onları daha kolay çözümleyebilirsiniz.

"Eureka" nın kralı bugün sizsiniz! Bugün, gezegensel enerjiler, yaşamınız ve çevrenizdeki durumlar hakkında size fikir verecek. Başınız ev tadilatları, yeni hobiler ve seyahat etmek istediğiniz yerleri planlamakla meşgul olabilir. Fikirlerinizi bir deftere not edin, böylece onları unutmazsınız, çünkü ruhunuz sizi gerçek hayallerinize ve arzularınıza dokunmaya yönlendiriyor. İşiniz bugün çarçabuk bitecek, geriye oynamak için bolca vakit kalacak!

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

İnsanların içindeki hevesi canlandırmak için uygun bir gün değil. Günün temkinli, tutucu yanının yaşam enerjinden çaldığını fark edeceksin. Ama bu durumun da şeylerin doğal döngüsü olduğunu unutma. Her zaman ümitli ve güçlü olmayı bekleme. Bir mola ver ve enerjini içine yönelt. Sinirlerini yatıştırdıktan sonra tekrar işe koyul.İçgözlem yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hayır bu bir hapis cezası değil! Herkes içgözlem yapmaktan ne denli kaçınmaya çalıştığınızı biliyor, fakat buna, ilişkinizin size vermeye çalıştığı dersleri sindirebilmek açısından ihtiyacınız var. Özellikle de, başkalarıyla baş ederken takındığınız tavırda büyük değişiklikler yapmanız gerektiğini vurguluyor bu dersler. En basit haliyle, verilmek istenen mesaj "gururunu bir kenara bırak" oluyor ama sizin bu mesajı ruhunuza yedirmek için bir süre meditasyon yapmaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınızı genişletmek için bundan iyi bir zaman olamaz. Hep aynı grupla takıldığınızı fark etmeniz sosyal rutininizi değiştirmeniz için bir fırsat olacaktır. Biraz değişiklik yapmak için daha önce gitmediğiniz bir kafeye, kitapçıya ya da bara gidin. Arkanıza yaslanıp tanımadığınız insanları yaşayışınız izlemek eğlenceli olabilir. Daha önce karşılaşmadığınız kişilerle sohbet etmeye açık olun. Belki yeni bir arkadaş edinebilirsiniz!

29 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün araştırmacı, sorgulayıcı yanınız öne çıkabilir. Karşınızdakilere güvenmekte daha şüpheci olabilirsiniz. Etkileyici rüyalarla güne başlayabilir, günün ilerleyen saatleriyle fikir danışıp, yardımlar alabilirsiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çekiciliğin artabilir. Yalnız bir Kova burcuysan yeni biri ile tanışabilirsin. Geçmişte yaptığın hataları tekrarlamaktan uzak durmalısın. Hızlı düşünüp, hızlı kararlar vermemelisin. Temkinsiz aldığın her karar seni zarara uğratabilir. Evli bir Terazi burcuysan eşinle birlikte daha çok vakit geçirmek isteyebilirsin. Bu isteğin onu mutlu edebilir.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin size hak vermesini sağlayacak kendinden emin ve güven veren davranışlarınız ve sözleriniz, anlaşmayı arzu ettiğiniz konuları lehinize çevirebilir. Bazı gerçekler sizi farklı bir güce taşıyacaktır. Yaratıcılık gerektiren konularda bazı beklentilerinizi gerçekleştirmek için biraz daha zaman geçmesini bekleyin. Zira bugün bunları konuşmak için ideal bir gün olmayabilir. Finansal konularda ise beklediğiniz ödemelerin yapılmaması sizleri bazı konularda karar değiştirme yönünde cesaretli kılabilir.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde görüşmelerin yoğun olduğu zamanlar olabilir. Ticari anlaşmalar yapabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar var. Keşfetmek ve anlamlandırmak için yolculuklar planlayabilirsiniz. Gün içinde etrafınızdaki kişilerle düşüncelerinizi paylaşmak size iyi gelecektir. Akşama doğru keyifli konular söz konusu.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli ilişkiler kurmak ve ilişkileri sürdürmek açısından olumlu bir karakteriniz var. Dostluklarınızın uzun olması da çevrenizdeki paylaşımı arttırabiliyor.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiğiniz birinin neşelenmeye ihtiyacı olabilir. Kendisine karşı çok acımasız olan bu kişinin yardımına siz koşacaksınız.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati din, inançlar ve felsefe konularını ön plana taşıyor. Hayat görüşünüzü sorgulayabilir, farklı kültürler ve inançlar üzerine çalışmalar yapabilirsiniz.Yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konuları gündemde olacaktır. Hafta boyunca etkili olacak Jüpiter ile Plüton kavuşumu psikolojinize dikkat çekiyor.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandır birlikte olduğunuz partneriniz ile birlikte evlilik hazırlıklarına girmek için uygun bir gün. Son zamanlarda paranız konusunda biraz endişelisiniz. Bu sorunu ortadan kaldırmak için paranızı planlı bir şekilde harcamaya özen gösterin.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Retro haldeki Jüpiter Pluto kavuşumu 12. evinizde meydana geleceği için bugünlerde hayatınız kontrolünüz dışında ilerliyor gibi hissedebilirsiniz. Köklü değişimler olacak, bu kiminizde kayıplar ve bitirişler şeklinde yaşanabilir. En önemlisi hayata ve kendinize dair inançlarınız değişmekte.

29 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 53' 37" R
Ay
İkizler
00° 47' 22" R
Merkür
Koç
22° 43' 10"
Venüs
Boğa
11° 45' 38"
Mars
Koç
06° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 21"
Satürn
Balık
17° 18' 09"
Uranüs
Boğa
22° 51' 02"
Neptün
Balık
29° 09' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 27"
Lilith
Başak
24° 18' 24"
True Node
Koç
15° 17' 27"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>