Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gücünü Kullanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Sabırlı olmaya çalışmanız gerekebilir. Dört gözle bir yanıt bekliyor olabilirsiniz. Bütün zamanını sizinle geçirecek yeni bir sevgili isityorsunuz ya da yoğun bir arkadaşınızın dikkatini çekiyorsunuz. Bu insanlar sizi umursuyor olabilir ama kendi kaygıları var. Bugün istediğinizi alamazsanız çok üzülmeyin. Bunun yerine, zamanınızı verimli kullanın.

Son zamanlarda kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek şeyler öğrendiniz. Mevcut işyerinizde kullanmak için bazı yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz veyaarkadaşlarınızdan fayda sağlayabilecek yeni bilgisayar becerileri edinmiş olabilirsiniz. Bugün bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz ancak sabırlı olun. Duygusal enerji şu anda insanları rahatsız ediyor olabilir, bu yüzden beklemek isteyebilirsiniz!

If you are involved in the intellectual activities such as journalism or analyzing, you could be criticized for your objectivity. Intellectual commtment is a problem that Kova people have been facing often because these people afraid of being considered as unintelligent secretly. Try not to dedicate yourself to the others...

Bugün dikkatlerden kaçınmaya bak ve insanlardan cevaplar almak için onları zorlama. Sağlıklı bir kahvaltı et. Kafeinden uzak dur. İnsanlarla entelektüel ve felsefi seviyelerde bağlantı kur. Hayatın anlamını konuşmak konusunda kendini rahat hisset. Eğer sempati, ağlayacak bir omuz arıyorsan birkaç gün beklemen gerekecek. İnsanlar şu anda bu tarz destekler vermek için uygun modda değil. Şu an özgürlük istiyorlar.Kiliseler, meditasyon merkezleri ve diğer manevi inziva yerleri bugün özellikle çekici olabilir. Meditasyon veya tefekkür yoluyla edindiğiniz anlayışlardan sanatsal ilham alabilirsiniz. Bilinçaltınız çok aktif olduğundan, bu gece bazı canlı ve aydınlatıcı rüyalar görmeniz muhtemel. Önemli olduğunu düşündüğünüz ne varsa not edin ki daha sonra onları inceleyebilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece dışarı çıkma planı yapmış olabilirsiniz ancak şu an kendinizi planınızı gerçekleştiremeyecek kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Çok fazla yemek yemiş ya da çok içmiş olabilirsiniz. Hangisinin en az kötü olduğuna siz karar verin: dışarı çıkma planınızı es geçmek mi yoksa biraz daha içkiye/yemeğe gömülmek mi? Bir aspirin içip dışarı çıkın! Biraz eğlenceyi çoktan hak ettiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda şanslar yakalayabilirsiniz. Alışveriş fırsatları karşınıza çıkabilir. Çekiliş vb gibi şans odaklı alanlarda ise beklemediğiniz şekilde şans gelebilir. Çocuklarınızla daha fazla ilgilenebilir veya bekarsanız aşk hayatınıza kafa yorabilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi isteklerine daha fazla önem veriyorsun. Kendine zaman ayırmak isteyip, sevdiğin aktivitelere vakit ayırmak isteyebilirsin. Ortaklı bir işte çalışıyorsan, ortağınla fikir birliği yapmanız, güzel sonuçları beraberinde getirebilir. Potansiyelini doğru bir şekilde kullandığında, sorumluluklarının üstesinden çok rahat geleceğini çok iyi biliyorsun.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye adım atıyorsunuz. Geleceğinizi birlikte kurmak için doğru kişi ile karşılaşıyorsunuz. Hayat size güzel zamanları önünüze sermeye hazırlanıyor. Bazı şeylere sizlerin de inanması olayları daha hızlı bir hale getirecektir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yorucu koşullar altına girebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz koşullar oluşabilir. İşle ilgili sıkışmalar moralinizi bozabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın arkadaşlarınız ya da kardeşlerinizle ilgili bazı konular gündeminize gelebilir. Anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz ya da sizin iyi niyetli uyarılarınızı müdahale olarak algılayabilirler, dikkat.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yetenekleriniz ve değerlerinizle hemhayatınız hem de özel yaşamınızda öne çıkarak, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, aileniz ve sevdiklerinizle keyifli etkinlikler düzenleyebilir, sevildiğinizi daha çok hissedebilir ve maddi konularda fırsatlar elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerde yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Mide ve hazım problemleri hissedebilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hikayenizin insanlara açmakta zorlandığınız kısımlarını paylaşmak bugün biraz daha kolay gelebilir. İhtiyacınız olan yardımı talep etmek için çok iyi bir zamanlama olacaktır. Halının altına süpürmeye çalıştığınız şeyler gün yüzüne çıksa da beklediğiniz kadar zorlu bir yüzleşme yaşamayacaksınız.

30 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel kazançlarınızla ilgili özel durumlar söz konusu. Bütçenizi gözden geçirmenizde fayda var. Özellikle kendinizi mutlu hissettirecek bazı kişisel şeyler satın almak isteyeceksiniz. Alışveriş yapmak için uygun bir gün.

30 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gizemli bir partner adayıyla tanışabilirsiniz. İş hayatınızda başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz ve kendinize güveniyorsunuz. Yaşam kalitenizi artıracak bazı takviyeler almaya özen gösterin.

30 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak.

30 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 54"
Ay
Akrep
25° 03' 48"
Merkür
Koç
26° 28' 36"
Venüs
Balık
21° 40' 26"
Mars
Balık
05° 00' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 21"
Satürn
Balık
13° 18' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 51"
Neptün
Balık
27° 48' 39"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 48"
Lilith
Başak
19° 48' 09"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>