Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Şans Senden Yana Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevgilinizin sizi sizin kadar sevmediği konusunda endişeli misiniz? Aşk kendini birçok şekilde gösterebilir unutmayın. Herkes aşkını sözlü olarak ifade edemeyebilir veya sevgisini açıkça bir şekilde göstermeyebilir. Biri sizi seviyorsa, zaten bunu anlarsınız. Bunlar size olan bakışları, dokunuşları veya küçük çaplı iyilikleri olabilir. Eğer emin değilseniz, neden ona gidip direkt sormuyorsunuz?

Bugün liderlik rolü üstlenmek için ilham alabilirsiniz. İş yerinde, adım atmaya ve bir şey hakkında fikrinizi belirtmeye karar verebilirsiniz. Gözlemci bir yapınız var ve muhtemelen işlerin nasıl geliştirileceği hakkında da bazı fikirleriniz var. Görüşlerinizi paylaşma konusunda utanmayın. Uzmanlığınız bugün çok değerli olabilir. İnisiyatifi ele alarak olumlu değişiklikler için harekete geçebilirsiniz. İşleri değiştirmenin zamanı geldi ve bunu yapabilirsiniz!

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

Biraz unutkan olabileceğin bir gün. Detayları hatırlamakta zorlandığını fark edebilirsin. Gün boyunca ihtiyacın olacak adres ve telefon numaralarını not al. Ayrıca anahtarlarının ve cüzdanının yanında olduğundan emin ol. Günün enerjisinin dikkat dağıtma etkisi olacak. Eşyalar bir yerlerde unutulabilir ve unutulan yer hatırlanmayabilir. Yavaş ve sakin ol. Odağını yitirmemek için elinden geleni yap.Bugün yaratıcılığınızın tam şarj olduğunu hissediyor olmalısınız. Eğer çocuklarınız varsa, okul projelerine yardım etmek için iyi birgün olabilir. 18.yüzyıl İngiltere’sini kürdan veya kahve filtresinden inşaa etmenin yolunu bulabilirsiniz. Yaratıcı yeteneğiniz diğer alanlarda da etkin olacak, dolayısıyla bir kısmını yatak odasına da saklayın. Partneriniz pratik zekanızı çocukları takdir ettiği kadar takdir edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kiliseler, meditasyon merkezleri ve diğer manevi inziva yerleri bugün özellikle çekici olabilir. Meditasyon veya tefekkür yoluyla edindiğiniz anlayışlardan sanatsal ilham alabilirsiniz. Bilinçaltınız çok aktif olduğundan, bu gece bazı canlı ve aydınlatıcı rüyalar görmeniz muhtemel. Önemli olduğunu düşündüğünüz ne varsa not edin ki daha sonra onları inceleyebilin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Mars Başak burcuna geçiyor. Gün içinde bir korkunuzun, bir fobinizin, size zor ve stresli gelen bir durumun üzerine gidebilirsiniz. Kendi sınırlarınızı aşabilirsiniz. Finansal konularda yepyeni bir süreç başlıyor. Alım-satım konuları hareketleniyor.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şansın senden yana olduğu bir gündesin. Sezgilerine güvenerek hareket ettiğin konulardaki gelişmeler, geleceğe duyduğun güvenin artmasını sağlayacak. Alım satım konularının gündemine geleceği bu günde, somut bir adım atacaksın. Evliliğinde sorunlar olan bir Kova burcuysan, eşinin yapıcı tavırları problemleri geride bırakmanızı sağlayacak.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burcunuzdaki dolunay, ilişkilerinizdeki tüm belirsizlikleri ortadan kaldırmak adına size yardımcı olmaya geliyor. Eksik yönlerinizi tamamlayabilir, hatanın nerede olduğunu görebilir ve bunların ışığında kendinize, partnerinize ya da tekliflere daha yapıcı gözle bakabilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizi ilgilendiren bazı konularda ani gelişmeler yaşanabilir. Doğru bir iletişimle sorunlar çözülebilir, belirsizlikler ortadan kalkabilir. Yeni fikirlere açık olun, pozitif düşünmeye çalışın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biriyle kaynaklarınızı veya emeklerinizi birleştirmek, sizi daha büyük hedeflere ulaştırabilecek olsa dahi, bağımsızlık size daha çok şey kazandırabilir. İnsanlara sorunlarınızdan bahsetmeden çözüm sunmalarını bekleyemeyeceğinizi unutmayın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Fakat bazen öylesine içine kapanıyorsunuz ki, partneriniz dahil hiç kimse sizi anlayamıyor. Uzak duygular içindesiniz. Yeni projeler içinde olmanız kafanızı meşgul edecek.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden şaşırtıcı bir mesaj alabilirsiniz. İş yerinizde motivasyonunuz çok yüksek olacak ve çalışma arkadaşlarınıza ilham vereceksiniz. Sağlığınız için daha sağlıklı besinler tüketmeye özen gösterin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgilerinizi çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var. Karşılıklı güç savaşına girmeden önce, onlara kendilerini anlatma fırsatı vermenizde fayda var. Öğrenme içgüdünüzün fazla olduğu bir gün.

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 27" R
Ay
Balık
02° 51' 27"
Merkür
Koç
18° 10' 06"
Venüs
Boğa
04° 19' 11"
Mars
Koç
01° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 13"
Satürn
Balık
16° 48' 33"
Uranüs
Boğa
22° 30' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Başak
23° 38' 12"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>