Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygusallıktan Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2022, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Maddi açıdan ortaklaşa kararlar almak sevdiğin insan ile seni birbirinize daha da yaklaştırabilir. Birlikte yapmak istediğiniz bir şey için ortaya para koyabilirsiniz. İki tarafın da bir şeyleri ciddiye alması aşkı daha da sağlamlaştırabilir.

Bugün kendinizi iyi hissedeceğiniz verimli görüşmeler söz konusu. İş ortamınızı isabetli değerlendirmelerle şekillendiriyorsunuz. Yapay, çıkarcı ilişkiler çok uzağınızda.

İş konusunda hızlı hareket etmen gerekebilir. Ama hızlı hareket ederken hata yapmamak sana bağlı bir hareket olacak. Dikkatini işe vermen ve biraz daha özenli olman bu hatalardan uzaklaşmanı sağlayabilir.

Hareketsiz kalmaman en iyisi bugün. Biraz egzersize zaman ayırabilirsin. Açık hava yürüyüşleri veya evinde yapabileceğin egzersizler sana çok daha iyi gelebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrol edemeyeceğin olayların gününü mahvetmesine izin vermemen gerekecek bugün. Toksik pozitiflikten uzak kalıp gerçekten iyi olana odaklanmak zaman ve emek isteyebilir ama. Karamsar insanlardan uzak durmak sana bu konuda iyi gelebilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Halkın gözü önünde olmaktan çekinmeyen bir Kova burcu olsanız bile, bugün düşük bir profilde kalacaksınız. Şu anda aklınızda çok şey var ve ihtiyacınız olan son şey, diğer insanların onları eğlendirmenizi beklemesi.

5 Temmuz 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerindeki sorumluluk fazla olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksın. Hırslı yapın ile çalıştığın yerde üstlerinin dikkatini çekeceksin. Geçmiş kavgalardan ve hesaplardan arınmaya başlıyorsun. Çünkü mücadele gezegeni Mars, burç değiştirerek toprak burcuna geçecek. Kısa süre önce ilişkisi sona ermiş bir Kova burcuysan, duygusal yüklerinden kurtulmaya başladığını hissedeceksin.

5 Temmuz 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi önceliklerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Alacak verecek tahsilleri ve ödemelere zaman ayırmak gerekebilir. Bunu yaparken de, hem gerçek hem de mecazi anlamda iyi bir muhasebe uygulamalısınız. Bu sayede geldiğiniz ve gideceğiniz noktayı görmek de kolaylaşacaktır. Ev veortamında düzenlemelere gidebilirsiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa maddi konularda kaygılarınızdan arındığınız bir gündesiniz. Yeni kaynaklar ve borçların tanzimi konusunda aldığınız kararları bugün hayata geçirebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde tam da aradığınız özgürlük içinde hareket edeceksiniz. Medya ve iletişim konuları hareketlenebilir. Yazışmalar, haberleşme gerektiren işler, ortak eylemler öne çıkıyor.

5 Temmuz 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tutumunuzu günden güne ve dengeli değiştirmeniz hayatı en verimli şekilde yaşamanıza vesile olacaktır. Duygularınızı da yaşamanız gerekmekte.

5 Temmuz 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kararsızlığınız yüzünden ikilemde kalabilirsiniz. Çevrenizdekiler de hangi yolun tercih edilmesi gerektiği konusunda en az sizin kadar kararsız olabilirler. Aynı zamanda, her nasılsa, hemen harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz ve bu da diğerlerinin ilk adımı atmasını beklemeyi katlanılmaz kılıyor. Basit çözümler sorularınızın yanıtlarını size verecek. Takip edilebilecek birden fazla doğru yol var. Siz öyle olduğuna inandığınız sürece sizin seçiminiz en doğrusudur.

5 Temmuz 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygular karmaşık olabilir. Arzu ettiğiniz şeyi elde etme stratejileri bazen yardımcı olabilir, ancak şu anda sizin lehinize çalışmayabilir. İnsanların sorunlu alanlarda ısrar ettiklerini veya durumları kontrol altına almak için çabaladıklarını ancak ne zaman ve ne zaman yapacaklarını yönetmekte zorlandıklarını fark edebilirsiniz. Birine karı olan güveninizi geliştirmek için daha fazla zamana ihtiyacınız varsa hayatınızda buna yer açın.

5 Temmuz 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni yerler ve kişiler gördüğünüz zaman kendinizi büyük bir neşe, özgürlük havasında buluyorsunuz. Takıntı düzeyinde kafanıza taktığınız ve aslında bir önem arz etmeyen konular, bir anda yaşamınızı kaplıyor, yıpranıyorsunuz.

5 Temmuz 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

5 Temmuz 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün maddi kaynaklar, ödeme, vergi miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz ama para kayıpları yaşanabilir. Sağlık problemlerine ise dikkat etmelisiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Bugün, uyum ve işbirliği içinde yaşamak istiyor ve ilişkilerinizi çevrenize pozitif bir şekilde aktarıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sizden beklenen performansı fazlasıyla karşı tarafa yansıtabileceksiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde yapıcı davranışlarınız, aranızdaki bağları güçlendirecek.

5 Temmuz 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 04' 43" R
Ay
Akrep
26° 53' 10"
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
25° 29' 20"
Mars
Balık
26° 16' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 03"
Satürn
Balık
16° 10' 15"
Uranüs
Boğa
22° 05' 36"
Neptün
Balık
28° 46' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 15"
Lilith
Başak
22° 50' 30"
True Node
Koç
15° 34' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>