Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendin Olmaktan Şaşmıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Kendin ve sevdiğin insan için dinlendirici ortamların hayalini kurmak seni sevindirebilir. Özellikle de ileri tarihli bazı buluşmalar veya tatiller ayarlayabilirsiniz. Daha keyifli ve sağlıklı bir iletişim için birbirinize zaman yaratabilirsiniz.

Aldığınız kararların bazılarını hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Önerilerinize inatla karşı duran biri var. Neyse ki sizi destekleyenler daha fazla ve daha güçlü.

Düşündüğün yatırımları gerçekleştirmek için en uygun zamanı bulabilirsin bugün. İlerisi için attığın adımların yavaş yavaş gerçeğe dönüşmesi farklı fırsatları değerlendirmek için cesaretlendirebilir de seni. Gelecekte daha rahat etme şansın olabilir.

Ailen ya da arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin bugün. Grup aktivitelerini tercih etmek sevdiğin insanlar daha çok zaman geçirmeni sağlayacak genel olarak. Onlarla keyifli zaman geçirmek enerjini artırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafan her zamankinden daha dalgın ve karışık olabilir bugün. Kendini işlerine vermek konusunda zorluk çekmen olası. En iyisi daha dikkat gerektiren işleri bir başka zamana ertelemek olacak. Bugün dinlenmeye öncelik vermen daha iyi olabilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu kendinizi organize etmeniz son derece önemlidir, çünkü yolunuza çıkan bazı zorluklar düşünmek için fazla zamanınız olmayabilir. Hızlı ve kararlı hareket etmekten ve sonuçlarıyla yaşamaktan başka seçeneğiniz olmayacak.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmacık olmaktan ziyade kendi kişiliği yansıtmaktan geri durmuyorsun. Seni sen olduğun için seven insanlarla vakit geçirmen, hareket özgürlüğünü artırıyor. Hedeflerin ve planların konusunda somut adım atıyorsun. Aile içerisinde çözüme kavuşmamış miras konuları bugün gündeme gelebilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz, aileniz, maddi ve manevi değerlerinizi düşünebilirsiniz. Sahip olduğunuz her şeyi değerlendirmeye almak, olumlu ve olumsuz tutumlarınızı ayırt etmenizi kolaylaştırabilir. Bu sayede mutlu olacağınız yeni yollar bulmanız da mümkün olacaktır. Kalbinizi ve sevdiklerinizi serbest bırakmaya çalışıyorsunuz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda karşıt burcunuz Aslan’da ilerleyen Ay, yakın beraberliklere ve ilişkilerinize daha hassas yaklaşabileceğinizi anlatıyor. Ortaklaşa konularda daha iyi bir dinleyici olmaya gayret etmelisiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgiyi derinden hissedebilen sizler partnerinize verdiğiniz değerin karşılığını isteyebilirsiniz. Karşınızdakilerden emin olamamanız kırıcılığa sebep olabilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içinizden geldiği gibi hareket etmekten çekinmeyin ve mantıklı düşüncelerinizin iyi vakit geçirmenize engel olmasına izin vermeyin. Tesadüfen girdiğiniz yolların hiçbirinden pişman olmayacaksınız, bu yüzden otobandan çıkın ve yeni bir güzergah keşfedin. Yolculuğu en unutulmaz kılan şeyin bu küçük macera dolu yollar olduğunu göreceksiniz. Toprak yolun nereye uzandığından korkarak basit zevkleri kendinizden esirgemeyin.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uzun vadeli projelerle ilgili vizyonunuz özellikle aileniz tarafından destekleniyor. Geçmişiniz, aileniz veya özel hayatınız ile ilgili bazı tekrar eden kalıpları görebilir veya anlayışlı keşifler yapabilirsiniz. Sorunlara karşı iyi bir tutumun veya bakış açısının gücü şimdi ortaya çıkıyor. Kararlar günün erken saatlerinde iyi bir şekilde desteklenir, ancak gün büyük ölçüde fazla düşünmek nedeniyle ilerledikçe kalitelerini kaybeder. Bugün detaylara takılma zamanı değil.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Günlük yaşamınızda kapasitenizin üstünde çalışarak zorlanıyorsunuz ve bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Yetenekleriniz mükemmel.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner ya da ortakla ilgilenebilirsiniz. İletişimde gizli güçlü düşmanlarınızın baskısına maruz kalabilirsiniz. Manipülasyonlara dikkat. Ayrıca para kayıplarına dikkat özellikle de şans oyunu, çocuk, aşk ya da hobiden dolayı çok para harcayabilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz durumun değerlendirmesini yeniden yapmalısınız. Bugün, geçmişinizle ilgili egolarınız gündeme gelebilir. Eski arzularınızın yeniden şekillendirmek, size sadece zaman kaybettirecek. Ailenizle ilgili güzel sürprizler oluşabilir. Özlediğiniz ortamları yaşamanız için, elinize güzel fırsatlar geçecek

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 12' 24" R
Ay
Yay
11° 34' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 01"
Venüs
Koç
26° 55' 06"
Mars
Balık
27° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 11"
Satürn
Balık
16° 16' 40"
Uranüs
Boğa
22° 09' 32"
Neptün
Balık
28° 48' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 14"
Lilith
Başak
22° 58' 13"
True Node
Koç
15° 30' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>