Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sana Duyulan Güveni Hissedeceksin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün yeni biriyle tanışma ihtimalin yüksek olacak. Karşına çıkacak insanın seninle ortak noktalarının olduğunu görmek seni daha da mutlu edebilir. Paylaştıklarınız arttıkça güzel ihtimaller de artacak tabii.

İçinize kapanacağınız bir gündesiniz. Çok büyük olmasa da bazı problemlerle karşılaşacaksınız. Kendinizi gergin hissedebilir ve çevrenizdeki kişilerle tartışabilirsiniz. Ara vermeden çalışmak zorunda kalacaksınız ve bu sağlığınızı da etkileyebilir. Biriktirdiğiniz işleriniz varsa bugün bunları halletmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Çok hareketli bir geçireceğiniz söylenemez daha çok sabit işlerle ilgileneceksiniz.

İş konusunda karşına yeni fırsatlar çıkabilir bugün. Senin için en iyi olanı seçme şansın olacak o yüzden. Seçimini yaparken iyice düşünüp taşınmakta yarar göreceksin. Bu konularda arkadaşlarından tavsiye almak isteyebilirsin.

Bugün aktivitelerin için yanında bir arkadaş olmasını isteyebilir, arkadaşlarından sana katılmasını isteyebilirsin. Bir arkadaşla beraber spor yapmak seni daha çok motive edebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların düşündüklerinin seni etkilemesine izin vermemelisin bugün. Onların senin hakkındaki düşüncelerinin eylemlerini etkilemesi, yanlışlar yapmana sebep olabilir çünkü. Kendi bildiğinden şaşmamak daha iyi olacak genel anlamda.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları,bugün duygularınızda daha kararlı adımlar atmak isteyeceğiniz bir zaman olacak. Özellikle gün boyunca iletişim becerilerinizdeki yeteneği keşfedecek ve insanlarla daha fazla zaman geçirmek isteyeceksiniz. İletişim becerinizve kariyer kapısında da bugün boyunca etkili olacak ve daha fazla sorumluluk almanıza yardımcı olacak.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüştüğün insanlarla daha aktif bir iletişim içerisinde olacaksın. Çalışan bir Kova burcuysan, hiçbir koşulda sorumluluk almaktan kaçmayacaksın. Bu durumyerinde sana duyulan güvenin artmasını sağlayacak. Evli bir Kova burcuysan, evdeki eksikleri tamamlamak için eşinle birlikte alışverişe çıkabilirsin.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki değer kavramına, bu kavrama yakışan insanlara odaklanabilirsiniz. Kime ne kadar yer verdiğiniz, ne kadar fedakarlık yaptığınızla ilgili yoğun düşünceleriniz olabilir. Kendinizi bunlarla duygusal bir dünyanın içinde tutmaktansa hayatın akışına dahil olmalısınız. Yolculuklar, araç kullanımı ve toplu taşıma konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi çok hareketli ve enerjik hissedebilirsiniz. Üzerinde uğraşmaya istekli olacağınız konulara yöneliyorsunuz. Sizi besleyen sosyal ortamlar, zihinsel uğraşlar oldukça verimli zamanlar getirebilir. Özellikle gruplar içinde eyleme geçirici yeni bir ortam yaratılabilir. Duygusal ilişkiler ve aşk hayatında da canlı bir gün olacak. Aynı zamanda eğitsel konuları içine alan aktiviteler sizin için keyif verici olacak.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi geliştirmek, değiştirmek ve değişen Dünya’ya uyum sağlamaya başlamak için uygun bir zamandasınız. Özgüven odak noktanız olacak.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dünyanın tüm yükünü sırtlanmış gibi hissedeceksin. Normalde sosyal bir insansın ama şimdi uç derecede dışa dönük olacaksın! Gözünde büyütmüş olduğun görevlerinle mücadele edecek kadar cesur hissedeceksin. Geçmişte seni korkutmuş olan bir kişi veya bir mesele olduysa da artık bununla yüzleşmeye artık hazır hissediyorsun. Kendini zorla ve hedeflerini kovala. Umutlu olursan göreceksin ki başarıların artacak.

27 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü duygular, onları en az beklediğiniz anda sizi alt edebilir. Gün, kendinizden bile saklamaya çalıştığınız bir şeyin kilidini açabilir. Bu duyguları ne kadar dizginlemeye çalışırsanız, onları serbest bırakmanızı o kadar çok isteyecekler, o yüzden devam edin ve kaçmak için kapıyı kırmadan önce onları dışarı çıkarın!

27 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Sürekli değişim yaşıyorsunuz. Uranüs’ün etkileri yüzünden kafanız bir hayli karışabilir. Enerjinizi doğru kullanmanız gerektiği konusunda kendinizi disipline etmelisiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her ne kadar ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteseniz de asıl yapmanız gereken son birkaç gündür halledemediğiniz can sıkıcı işleri ve ayrıntıları halletmek. Geçmişe elinizden geldiğince sünger çekin, böylece yarın sırtınızda yük olmadan taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Plan yapın, organize olun ve işlere biraz daha pratik yaklaşın.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ortak paylaşım içinde olduğunuz kişilerle iletişim içinde olacağınız bir gün. Birilerinin sizi anladığını görmek ve duygu birliği içinde olmak sizi mutlu edecek. Bugün, yakın bağ içinde olduğunuz kişilerin sizden bir takım beklentileri olacaktır. Onlara yardım etmekte tereddüt etmemeniz, size manevi bir haz verecektir. Sizin farklı değerleriniz var.

27 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 39" R
Ay
Oğlak
11° 25' 16"
Merkür
Koç
16° 32' 47"
Venüs
Koç
29° 44' 02"
Mars
Balık
28° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 29' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 03"
Lilith
Başak
23° 13' 26"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>