Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Rutinlerin Değişiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanın kendi geleceği ile aldığı kararlarda fikrini açıkça belirtmek isteyebilirsin bugün. Seni de etkileyecek seçimlerin sonuçları hakkında fikrini paylaşman gelecekte ilişkinin boyut değiştirmesine sebep olabilir. Değişime açık olmalısın.

Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir. Bir parça cesaret isteyen kararlar vermeniz gerekebilir. Sizden beklenen ölçüde atak davranışlarınız çok şey kazandıracak.

Önüne çıkan imkanları değerlendirmek için hevesli olabilirsin bugün. Yeni şeylere başlamak, gelecek hakkında olumlu düşünmene yardımcı olabilir genel olarak. Yeniliklere karşı açık olmak sana çok daha iyi gelecek.

Sıcak havaların seni eve hapsetmesi egzersiz programını aksatmana sebep olmamalı, özellikle de bugün. Programını güncelleyip evde uygulayabileceğin şeyler tercih etmek isteyebilirsin o yüzden. Bol su tüketmeyi de tabii ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerin için daha farklı adımlar atmak isteyebilirsin bugün. Arkadaşların ya da eskiyerlerinden uzmanlarla çalışmak işlerini kolaylaştırabilir o yüzden. İnsanlarla iletişiminde kararlı ve kesin olmak ileride oluşacak anlaşmazlıkları en başından engellemeni sağlayabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ekstra harcamalarınızın farkındasınız. Frenlemeniz faydanıza olacaktır. Resmi işleri olanlar veya devlet tarafından biriçin yanıt bekleyenler olumlu sonuçlar alabilirler. Mevsim geçişi sizi hiç olmadığı kadar etkilemiş olabilir. Dikkatli olun.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Haziran ayının son günü. Geçmiş ile bugün arasında kıyas yapacaksın. Bu konu senin sorunlar ile baş etme yöntemlerinde değişiklik yapmana da neden olabilir. Eğer evli bir Kova burcuysan, eşinle ortak kararlar alarak gündelik rutinlerinizi değiştirebilirsiniz. Sosyal hayatında aktif bir görüntü içerisinde olabilir, arkadaşlarından gelen daveti kabul edebilirsin.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik ve aşk konuları aklınızda yer edinebilir. Kararlarınızı değerlendirmek, bulunduğunuz konumu ve isteklerinizi düşünmek gündeminize gelebilir. Sabırlı ve aynı anda heyecanlı hissetmek, aklınızı karıştırsa da insanları tanımak ve ortaya çıkan durumlara kapılmak için acele etmemek sizin faydanıza olacaktır.

30 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta pek çok biriken işin üstesinden gelmeyi başarabildiniz. Şimdi sağlık ve düzenle ilgili işleri ve değişik yöntemler deneyeceğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Daha sıkı çalışarak günün ilerleyen saatlerine planlar yapabileceksiniz. İlişkiler ve yakın arkadaşlıklar size yeni konular taşıyacak. Henüz netleşmemiş anlaşmalar konusunda ise kafanız karışık olabilir. Biraz sabırlı olun.

30 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi dengelemek için tatlı ve asitli yiyecek ve içeceklere yöneliminiz artabilir. Bu sayede enerji alarak günün yarım kalan işlerini halletmeyi tercih edebilirsiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Normalde olduğunuzdan daha yoğun bir farkındalık halinde olabilir, özellikle başkalarının yanında olmak üzere, her davranışınızla ilgili tetikte durabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan her kelimenin bilincinde olacağınızdan, doğru zamanda doğru kişiye doğru sözleri sarf edip etmediğinizi sürekli sorgulayabilirsiniz. Bu kendinizi ve çevrenizdekileri aşırı irdeleme hali dikkatli olmazsanız sizi çileden çıkarabilir. Her şeyi çok ciddiye almamaya çalışın.

30 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için uzman olduğunuz konularda kendinizi ön plana çıkarmak çok önemlidir. Zayıf yanlarınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz ancak insanların güçlü yanlarınızı unutmasına izin vermemlesiniz. Çalışma yeriniz, canlılığınızı ve sağlığınızı etkileyebilir, bu nedenle size uygun olmayan tek bir alanda daha fazla çalışmak yerine daha akıllıca çalışmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Küçük değişikliklerin bir dünya kadar fark yaratabileceğini unutmayın.

30 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir konuda yapacağınız değerlendirmelerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. Yerinde duramayan bir yapınız var. İşlerinizle ilgili baş etmek zorunda kaldığınız konularda, çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatınızda, yanınızda çalışanlarla ilgili bugün sorunlar gerçekleşebilir ve gizli düşmanlarınızın manipülasyonuna maruz kalabilirsiniz. Ayrıca sağlık olarak da mide problemleri yaşayabilirsiniz. İletişimde yakın çevrenizle tartışmalar yaşanabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, mükemmel işler peşindesiniz. Her şeyin en iyisini isteme hakkınızı kullanıyorsunuz. Ay'ın konumu, olayları detaylı olarak ele almanızı sağlayacak. Atılımlarınız için gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda, yardımlaşmaya hazır olmanıza rağmen, çevrenizde potansiyel eksiklik görüyor olmanız sizi haklı çıkaracak.

30 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 05"
Ay
Akrep
27° 49' 23"
Merkür
Koç
26° 34' 07"
Venüs
Balık
21° 56' 55"
Mars
Balık
05° 11' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 11"
Satürn
Balık
13° 19' 59"
Uranüs
Boğa
20° 40' 29"
Neptün
Balık
27° 49' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 34"
Lilith
Başak
19° 49' 38"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>