Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gelecek Planları Yapıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2022, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişinin sıkıntısını çözmek sizi birbirinize daha da yaklaştırabilir. Karşındaki insana değer verdiğini hareketlerinle gösterme fırsatı bulabileceksin. Davranış ve incelikli hareketlerle aşkı daha da coşturabilirsin.

Her gün ödülüyle beraber geliyor ve bugün, ister meslek için olsun ister çalışma konuları olsun, mesleğinizle ilgili önemli kavrayışlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Şu anda kendi fikirlerinizi empoze etmek ya da kendinizi bir birey olarak ifade etmek için ezici bir istek duyuyor olabilirsiniz. Ama sınırları aştınız ve çok mu az konuştunuz? Özür dileyebilir ya da açıklama yapmak isteyebilirsiniz.

Maddi açıdan hem kendine hem de çevrendekilere yetebileceğin bir gün olabilir bugün. Bazı sıkıntıları önden görüp çözmen takdir toplayabilir. Hem kazançta hem de masraflarda daha mantıklı hareket edebileceksin.

Bugün açık havada yürüyüşler yapmak sana iyi gelecek. Tabii bu süreçte güneşin negatif etkilerinden korunman da önemli olabilir. Güneş koruyuculara ve nemlendiricilere iyi yatırımlar yapman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seyahat etme isteği seni daha da meraklandırabilir bugün. Şansını zorlayıp, fırsatları kurcalayıp bir yerlere kaçabilme düşüncesine sığınabilirsin. Özellikle de ileri odaklı planlarında seyahat daha fazla yer alabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat içinde bir arkadaşınıza veya aile üyenize yardım etmek için elinizden geleni yapın, ancak sonunda onlar için her şeyi yaptığınız bir duruma kapılmayın. Gelecekte kendilerine nasıl yardımcı olabileceklerini göstermeyi bir öncelik haline getirin.

28 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi ihtiyaçlarını geri plana attığını düşünüp, kendine yönelebilir, gelecek ile ilgili planlar yapabilirsin. Gelirlerini artırmak içinçevrenden farklı kişilerle iletişime geçebilirsin. İkili ilişkilerine verdiğin önemi karşı taraftan da göremiyor olman, seni hayal kırıklığına uğratabilir. Eğer ilişkisi olmayan bir Kova burcuysan, yakın çevrenden bir kişinin senden hoşlandığını öğrenebilirsin.

28 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık problemleriniz,yeri düzenlemelerinizle ilgileneceğiniz bir gün olabilir. Sorumluluklarınızın değişmesi, sizi yeni bir plan yapmaya itiyor. Fark edilmek, desteklenmek motivasyonunuzu yükseltebilir. Bu da işleri daha iyi yürütmenize vesile olacağı için yer değişikliği haberleri kapınızı çalabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yaratıcılık, aşk ve eğlence söz konusu olurken, öğleden sonra öncelikleriniz tamamen değişecek. İş ortamında sizi bağlayan konular ve sorumluluklar söz konusu. Ancak gündemini koruyan yurt dışı ilişkilerinizde özenli olun. Uzun soluklu hedeflerinizi hızlandırmak, işbirliği gerektiren diyaloglara önem vermek gerekecek. İlişkilerden uzaklaştığınız bu süreçte hiç olmadığınız kadar kadar içe dönebilirsiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş burcunuzda seyretmeye başlarken hemen her konuda kendiniz için en doğru kararları alabilecek potansiyelinizi ortaya çıkartabilirsiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen insanları göründüğü gibi kabul ediyorsunuz. Çok açık bir insansınız bu yüzden başkalarının da dürüst olduğunu varsayıyorsunuz. Bugün gizli katmanları olan biriyle uğraşabilirsiniz. Belki de gerçek hikayesini ortaya çıkarmıyor olabilir. Söyledikleri ile anlatmak istedikleri aynı olmayabilir. Zaman zaman lafı uzatabilir ya da belli bir etki yaratmak için böyle bir imaj yansıtmaya çalışabilir.

28 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü duygular, onları en az beklediğiniz anda sizi alt edebilir. Gün, kendinizden bile saklamaya çalıştığınız bir şeyin kilidini açabilir. Bu duyguları ne kadar dizginlemeye çalışırsanız, onları serbest bırakmanızı o kadar çok isteyecekler, o yüzden devam edin ve kaçmak için kapıyı kırmadan önce onları dışarı çıkarın!

28 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bugün farklı hissediyorsunuz. İçinizde özgürlük duyguları ve ayaklarınız bulunduğunuz ortama sabitlenmişken, kendinizi başka bir yerlere ait gibi hissediyorsunuz. Bunu başaramadıysanız, sizin hatanız. Daha aktif olmalısınız.

28 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

28 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlarla, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca mide problemlerine dikkat b uğun mideniz biraz hassas olabilir. Maddi konularda ise hayallerinizin peşinde giderek çok harcama yapabilirsiniz ve sonrasını görmeden yapacağınız bu harcamalar Neptün’ün Retrodan çıkmasıyla kendisini ortaya serdiğinde sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Maddi kaynaklarda kontrolü kaçırmamaya çalışın.

28 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz.Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün, Ay'ın konumu, yaratıcılığınız konusunda sizi rakipsiz kılıyor. Engellerin sizi yıpratmayacağını biliyorsunuz. Taşlar yerine oturduğu zaman, sizin başarılarınız alkışlanacaktır.

28 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>