Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Durağanlığı Üzerinden Atıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla günlük olaylar hakkında daha fazla konuşma şansı elde edeceksin bugün. Hayat görüşü ve felsefe olarak birbirinize ne kadar yakın olduğunuzu keşfetmek seni mutlu edebilir. Bugün aranızdaki yakınlık iletişime bağlı olacak.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacaksınız ve sonuçları çok verimli olacak fikirler üretebileceksiniz. Bugün hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Üzerinde çalıştığınız konuya rahatlıkla konsantre olabiliyorsunuz ve bugün bazı işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğini haberler gelebilir ve olumlu gelişmeler olabilir. Yaşadığınız bir gerilimden bugün kurtulabilir ve daha rahat bir şekilde olaylara konsantre olabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmaya uygun bir gündesiniz.

Uzun zaman önce niyet ettiğin ama devamını getirmediğin birhakkında tekrar düşünmeye başlayabilirsin bugün. Sana yardımcı olması için arkadaşlarınla bu konuyu konuşmak isteyebilirsin. Başladığın işi bitirmek önem kazanabilir.

Dikkatini özenle toplaman gereken işler içine girebilirsin bugün. Çalışmalarına daha rahat odaklanmak için meditasyonu denemek isteyebilirsin hatta. Zihnini hafifletmek önemli bir konu haline gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanların varlığı seni mutlu edecek bugün. Yalnız olmadığını bilmek seni motive edip hayata daha olumlu bakmanı sağlayabilir genel olarak. Arkadaşlarına ve ailene minnettar olduğunu göstermek isteyebilirsin o yüzden.

1 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün sevdiklerinizin desteğini derinden görecek ve geleceğe dair adımlarınızda onların varlığını yakından hissedeceksiniz. Kendinizi güçlü hissettiğiniz konularda anlaşmalık yaşamanız durumunda bile kararlı bir şekilde kendinizi savunmaya devam edin. Sonucunda kendi doğrularınızın aslında herkesin kabul ettiği bir gerçeğe dönüşeceğini fark edeceksiniz.

1 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun vadede sana sorun çıkartacak harcamalardan uzak duracaksın. Kaynaklarını doğru kullanacaksın. Temmuz ayına zinde başlıyorsun. Mevsim uyanırken, sen de durağanlığı üzerinden atacak, odaklanma konusunda sorun yaşamayacaksın. Çalışmayan Kova burcuysan, yetenekli olduğun alanlardan kazanç sağlamak için kolları sıvayacaksın.

1 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler, yapmaktan kaçındığınız işler ve konuşmalarla ilgilenebilirsiniz. Daha fazla erteleme şansınızın olmadığıyla yüzleşmek aile ortamında ve ev içinde birtakım düzenlemeleri beraberinde getirebilir. Alım satımla ilgili işlemlerinizi tamamlamak için ideal bir gündesiniz.

1 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün genel olarak daha dışadönük olacaksınız. Başkalarının düşünceleri ve önerileri beraberinde üzerinde düşünülmesi gereken yeni konular getirecek. Ortaklıklar, ilişkiler açısından her şeye rağmen güzel şartlar yaratılabilir. Henüz olgunlaşmamış ve netleşmemiş düşüncelerde ısrarcı olmayın. Hayatınıza dinamizm getiren, paylaşımlar, yaratıcı düşüncelerin öne çıkacağı destekler keyif verici olabilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınızı başkalarına verirken dikkatli davranmalısınız. Başkalarının sırlarını saklamak hususunda çok başarılı iken kendiniz konusunda çok açık sözlü olabiliyorsunuz.

1 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca biraz cansız hissedebilirsiniz, ancak bu akşam epey açılacaksınız. Sizi şevke getirecek bir şeyler olacak ve siz de coşmaya hazırsınız! Tutuşmaya hazır çalıların bittiği bir çöl gibisiniz. Dağın tüm yamacı görkemli bir alevin güzel ışığıyla aydınlanmak üzere. Pırıl pırıl parlayarak nasıl bir yıldız olduğunuzu herkese göstereceksiniz.

1 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayların akışına girmek şu anda oldukça duygusal bir süreç olabilir. Küçük detaylara, tartışmalardaki sözlere takılarak günü kendiniz için zorlaştırma eğiliminde olabileceğinizden, geçmişi çok fazla irdelememeye çalışın. Beklenmeyen bir olay duygusal bir tepki vermenize neden olabilir, ancak bu kötü bir şey olmak zorunda değil. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin!

1 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır izleyeceksiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler, her fırsatta sizi savunuyorlar. Aşk yaşantınız etkilenebilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

1 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner ya da ortakla beraber hareket edebilir, eğitim, seyahatlerle ilgili kararlar alabilirsiniz.

1 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

1 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 15' 39" R
Ay
Yay
12° 17' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 25"
Venüs
Koç
26° 59' 12"
Mars
Balık
27° 12' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 57"
Satürn
Balık
16° 16' 58"
Uranüs
Boğa
22° 09' 43"
Neptün
Balık
28° 48' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 26"
Lilith
Başak
22° 58' 35"
True Node
Koç
15° 30' 16"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>