Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güven Arayışındasın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşka dair büyük beklentiler olmadan, sakin bir gün geçirmek bazı şeyleri daha net görmene vesile olabilir. Senin bir ilişkideki yerini daha net görmen olası. Kendinden emin tavırlara girebilirsin.

Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size tali olarak gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz.

Karşına çıkan fırsatları değerlendirmek için aceleci davranmaman gerekecek bugün. Ani kararlar hata yapmana sebep olabilir, bundan kaçınman gerekebilir. Bir işe girişmeden önce iyice düşünmek senin yararına olabilir.

Sağlıklı alışkanlıklarına daha sıkı sarılmak günün daha rahat geçmesine yardımcı olabilir genel olarak. Egzersiz programında değişiklik yapmayı düşünebilir, bu konuda destek alabilirsin. Bir spor hocasının hazırladığı program daha etkili olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışarıdan eleştiri almaya açık olman gerekecek bugün. Yaptığın işler hakkında yapılan yorumları dikkate almak, kendini geliştirmek için bir fırsat sağlayabilir çünkü. Eleştiriye açık olmak olayları daha farklı görmeni sağlayabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün yoğun bir güne başlıyorsunuz. Geçmişten gelen konular ve meseleler gündeminizde yer alacak ve gün boyunca engellerle karşılaşabilirsiniz. Sorunları ve problemleri akışta çözmeye alışın. Bırak hayat bildiği gibi gelsin ve siz de o dalgalamalarda doğru yolu bulun. Küçük şeyleri dert etmeden yolunuza devam edin.

3 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde çıkan tadilat işlerini kendin halletmeye çalışacaksın. Üstesinden gelemediğin noktada çevrenden yardım isteyebilirsin. Hayatın her alanında güven arayışının kendini gösterdiği günlerden geçiyor olabilirsin. Seni yarı yolda bırakan kişileri hayatından çıkarmak isteyeceksin. Kendini rahat bir konumda hissetmen harcamalarına yansıyabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı gizlemekte zorlanabilirsiniz. Hatta gizlemek yerine daha çok açığa vurmaya da çalışabilirsiniz. Bu bir aşk itirafı şeklinde olabileceği gibi, sevdiğiniz etkinliklere ve insanlara zaman ayırmak şeklinde de olabilir. Meraklı ve hevesli halleriniz size yeni bir hobi, fikir kazandırabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eşinizle ya da ortaklı konular içinde sıkışıklıklar yaşanabilir. Bugün aşırı ısrarcı olmamalısınız. Akşam saatlerinde daha sakın düşünmeye bakmalısınız.

3 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızdan ve kendinizden ödün verdiğiniz kişi ya da durumların buna değmediğini görünce küçük çaplı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Altıncı hissiniz on ikiden vuracak, bu yüzden içgüdülerinize her daim güvenin. Muhtemelen kuracağınız muhteşem bir ortaklık sayesinde bu aralar tam da geliştirmeyi düşündüğünüz o planı geliştirme fırsatı bulacaksınız. Sizin ve ahlaki değerleriniz için büyük önem teşkil eden şeylerden uzaklaşmayın. Cevap tam önünüzde duruyor, bu yüzden onu uzaklarda aramanıza hiç gerek yok.

3 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanları uzaklaştırmaya meyilli olabilirsiniz. Ne de olsa, hala biraz yalnız vakit geçirmek isterken, genel olarak birini takdir edebilirsiniz. Arkadaşlık kurmak iyi olsa da ara sıra onlardan rahatsız olmak ve biraz yalnız zaman istemek sorun değil. Sadece şu anda hissettiklerinizin her zaman hissettiğiniz şekilde olmadığını kabul edin ve bu durumda zihninizin kalbinizi geçersiz kılmasına izin vermeye değer olabilir. Bu da geçecek.

3 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen, konu mantık olduğu zaman, kafanız işlek çalışıyor. Atacağınız her adımda dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunun farkındasınız.

3 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

3 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün maddi kaynaklar, finansal durumunuzla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Maddi konularda ani harcamalar gündeminize gelebilir. Ayrıca sağlık problemleri de gerçekleşebilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bulunduğunuz ortamlarda hiçbir şey yapmasanız da, dikkat çekeceğiniz özel bir gün. Ay, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde olumlu yansımalar sunuyor. Ayrıca özel yeteneklerinizi geliştirmek için uygun bir gün. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak çalışmalar yapmalısınız. Bugün, adalet duygunuz oldukça yoğun.

3 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 15" R
Ay
Akrep
29° 09' 15"
Merkür
Koç
15° 59' 24"
Venüs
Koç
25° 42' 41"
Mars
Balık
26° 24' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 34"
Satürn
Balık
16° 11' 15"
Uranüs
Boğa
22° 06' 13"
Neptün
Balık
28° 46' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 52"
Lilith
Başak
22° 51' 42"
True Node
Koç
15° 33' 39"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>