Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2022, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin insana verdiğin değeri açıkça göstermen gerekecek. Bazen insanlar içinde o kişiden ne kadar hoşlandığını söylemek bile yeterdir. Sevdiğin kişinin ona duyduğun hisleri görmesi ve duyması gerekebilir.

Yeni görüşmeler, yepyeni umutlara çağrı yapabilir. Değerlendiremediğinizi düşündüğünüz fırsatlar sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıplar gibi görmenize yol açabiliyor

Maddi anlamda var olan şartları iyileştirmek istiyorsan eğer bugün bu konuda daha fazla fırsata erişebilirsin. Eğer bir şeylerin tıkandığını veya bir türlü ilerlemediğini hissediyorsan bugün bunu aşabileceksin. Bir şeyler daha iyiye gidebilir.

Bugün kendi hayatında iyiliklere odaklanma zamanı. Var olan güzel şeylere şükretmek ve meditasyona odaklanmak o yüzden iyi olabilir. Sahip olduğun kuvvet için bol bol şükretmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzel hayallere dalmak, iyi şeylere odaklanmak senin de hakkın. Ve son zamanlarda yaşanan inişli çıkışlı olayların ardından biraz kendine zaman tanımayı da hak ettin. Bugün biraz keyfine göre hareket etmen iyi olabilir.

6 Aralık 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları,bugün olayları ve durumları dengelemeniz gereken bir gün olacak. Muhtemelen kendinize o kadar odaklandınız ki başkalarını tamamen unuttunuz. Denklemin geri kalanını doldurmanın ve diğer insanların ne hissettiğini dikkate almanın zamanı geldi. Denge, sağlıklı bir bakış açısını sürdürmeniz için hayatınızın her alanında çok önemlidir. Berrak bir zihin, gerçekte neler olup bittiğine dair gerçeği görmenizi sağlar.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel anlamda şu sıralar kendine dikkat etmediğini düşünebilirsin. Bu konuda çevrenden fazlasıyla eleştiri alabilirsin. Birikim yapmaya karar veriyorsun. Tasarruf ettiğin konularda biraz abartıya kaçabilirsin. Özel yaşamındaki bazı değişiklikler, ilerleyen zamanlarda işinle ilgili yeni kararları da beraberinde getirebilir.

6 Aralık 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumları nasıl yönettiğinizi düşünebilir ve çevrenize de bu yönde fikirler verebilirsiniz. Empati yapın ve aynı hisleri taşıyan kişileri anlamaya çalışın. Kendini var etme ve iyi yerde durma çabanızın kapsamını genişletmelisiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerlemeye devam eden Ay size bilinçli adımlar atma şansı vermekte. Her zamankinden daha hevesli ve girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Kendi şansınızı kendiniz yaratabilir, kişisel gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Sosyal çevrenizde yaşadığınız deneyimler size destek verecek şekilde gelişirken, yaratıcı yanlarınızla öne çıkabilirsiniz. Kariyer hayatınıza yönelik adımlarınız hızlanıyor.

6 Aralık 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda huzurun hakim olduğunu görebilirsiniz. Maddi ve manevi her konuda bir şey yapmadan olayların sizin yüksek hayrınıza sonuçlandığını görebilirsiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafta çok fazla dolaşmak siziçok yormuş ve bitkin düşürmüş olabilir. Aşırı spor yapıyor olabilirsiniz. Bugün spor yapmadan uzanıp dinlenmek için ideal bir gün. Kendinizi çok zorlamayın. Tatil planlamak ya da tatile çıkmak için pek de uygun bir gün değil. Bunun için birkaç gün daha bekleyin çünkü bu dönemde planladığınız seyahatlerde aksaklıklar yaşanması muhtemel.

6 Aralık 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi sosyal ortamlarda insanlarla ilişki kurmakta zorlanabilirsiniz. Belki de aynı yüzeysel konuşmaları defalarca duymaktan bıktınız. Farklı insanlarla kaynaşmak zorundayken, tek düşünebildiğiniz şey, yalnız geçirebileceğiniz bu zamanın nasıl boşa gittiği olabilir. En iyi planınız, hoşunuza gitmeyeceğini bildiğiniz durumlardan en başında kaçınmaktır. Kendinize eziyet etmenin bir anlamı yok.

6 Aralık 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerdeyaşantınızda değişimler yaşıyorsunuz. Aklınıza gelen çılgın düşüncelerden vazgeçmeli ve fırsatları kullanmalısınız. Çevrenizde, otokontrol sisteminizin dışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız.

6 Aralık 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile içinde bazı anlaşmazlıklar gerçekleşebilir. Aile içinde ki sorunlar karşınızda en iyi çözüm bence teslimiyet ve olana ayak uydurmaktır.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız için ani kararlar gündemde. Sevgilinizin içinde kuşku yaratacak davranış ve imalardan mümkün olduğunca kaçınmalısınız. İş anlaşmaları yapmak için uygun bir gün. Hiç beklemediğiniz kişilerle güzel projelere imza atmanız mümkün. İş hayatınızdaki yeni gelişme çok daha az para derdi çekmenizi sağlayabilecek gibi görünüyor. Acil ödemeniz gereken borçlarınız var, ihmal etmeyin. Yeni yatırımlar için uygun bir zaman değil. Yemek düzeninizi gözden geçirmenizde fayda var

6 Aralık 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 44"
Ay
Akrep
25° 14' 07"
Merkür
Koç
26° 28' 57"
Venüs
Balık
21° 41' 28"
Mars
Balık
05° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 32"
Satürn
Balık
13° 18' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 54"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 51"
Lilith
Başak
19° 48' 15"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>