Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Şüphecisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla birlikte ilişkinin gidişatı hakkında konuşmak, bugün özellikle önemli bir konu haline gelebilir. İkinizi ilgilendiren karalar almak için kendinizi hazırlamanız gerekebilir hatta. Hayatınızda büyük değişiklikler yapmak adına iletişimi kuvvetlendirmelisiniz.

Son derece yaratıcı bir devreden geçiyorsunuz. Yaratıcılığınızı yeterince geliştirebileceğiniz ilişiklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yeni arayışların size kazandıracağını hissediyorsunuz. Bu hissiniz sizi yanıltmayacak.

İş konusunda dikkatini toplaman gereken bir süreçten geçebilirsin. Özellikle de yeni haftaya başlamadan önce var olan şartları daha iyi değerlendirmen gerekecek. Yeni bir konuya başlamadan önce var olan projeleri bitirmek daha iyi olacak.

Bugün kendini eve kapatmak, yalnız kalmak ve hayattan izole bir biçimde günü geçirmek sana iyi gelmeyebilir. O yüzden yapman gereken şey sevdiklerinle planlar yapmak olacak. Bu konuda kendini biraz zorlaman ve konfor alanından çıkman iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın ister istemez getirdiği ciddiyetten biraz da olsa uzaklaşmak isteyebilirsin. Eğlence için farklı seçenekler yaratmak sana iyi gelecek. Arkadaşlarınla daha çok bir arada olmak sana yarar sağlayabilir.

4 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün sahip olduklarınızın kıymetini bilmek için harika bir gün. Sevdiklerinize fazladan sarılın ve sizin için ne kadar önemli olduklarını anlamalarını sağlayın. İşler biraz fazla ciddi ve kasvetli olmaya başlarsa, diğerlerini tekdüzelikten çıkarabilecek kişi sizsiniz. Mutlu olacağın çok şey varken üzülmenize gerek yok.

4 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu bakış açın ile morali bozuk olan arkadaşlarına pozitif duygular yayıyorsun. Duygusal sezgilerinin yoğun olmasına karşın, acele verilmiş kararlar seni yanıltabilir. Gökyüzündeki gezegen konumları seni şüpheci yapabilir. Bir süredir aksattığın diyete yeniden başlama kararını bugün alabilir ve hazırlıklara başlayabilirsin.

4 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize karşı duvarlarınız olabilir. Bu duvarlar hem içinizi hem de önünüzü görmenizi zorlaştıracaktır. Bile bile bu zorlukla savaşmak yerine bir farklılık yapın ve bugün duvarın diğer tarafına geçmeyi deneyin. Hayatın hep aynı yüzü olmadığını, bazen gülebildiğini unutmamalısınız. 

4 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca Terazi’de ilerleryen Ay yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

4 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alım-satım, kredi çekmek gibi konular için uygun bir gün değil. Paranızı harcamaktan kaçınmalı ayrıca kariyer konularında da ciddi aksiyonlar almamalısınız.

4 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerine daha sıkı sarılıp onlara ulaşmak için daha sıkı çalışman gerekebilir. Hedeflediğin yerlere ulaşmak, istediğin gelişmeyi sağlamak senin için çok önemli olacak. Programına sadık kalmaya özen göstermek iyi olacak.

4 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun bir süredir evinizde birkaç misafir ağırlamayı dört gözle bekliyor olabilirsiniz, ancak bugün geldiklerinde, birdenbire başa çıkabileceğinizden daha fazlasını üstlendiğinizi düşünmeniz muhtemel! Misafirleriniz bir anda her yere gitmek istebilir, döndükten hemen sonra nefes almadan akşamı planlamaya başlayabilirler! Ayrıca hesaba katmadığınız birkaç fazladan misafir de kapınızı çalıp sizi şaşırtabilir! Derin bir nefes alın ve keyfinize bakın. Nasılsa uzun bir süre burada kalmayacaklar.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

4 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdekiarkadaşlarınızla disiplin konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Hızlı başlayan duygulara karşı çok dikkatli olmalısınız. Flört etmeye daha çok vakit harcamanız ve aşka daha çok şans vermeniz sizi üzebilir.

4 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

4 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ay 08:46’dan 14:37’ye kadar boşlukta olacak. Bu saatlerde yeni işlerle uğraştığınızda sonuçsuz kalacaktır. Önceden planladığınız ve yarım kalan işleri tamamlamak daha verimli bir süreç geçirmenizi sağlayacaktır. Aslında boşa zaman geçirmek için harika zamanlardır. Ay 14:37’den sonra boğa burcuna geçecek. Ev ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile içinde bazı anlaşmazlıklar gerçekleşebilir.

4 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki vurdumduymaz ve umarsız tavırlarınız sevgilinizi hırçınlaştırıyor. İnce eleyip sık dokumaya başlamalısınız! Sevginizi ve ilginizi karşı tarafa hissettirmeyi unutmayın. İş hayatınızın olumsuz etkilenmemesi için önemli kararlar konusunda acele etmemeye dikkat edin. Ayrıca yeni yatırımlara karşı da daha temkinli olun. Başardığınız işler karşısında fazlasıyla takdir alacaksınız. Beklediğiniz paranın gelmesi, küçük bir aksilikten dolayı gecikebilir. Ayaklarınızı üşütmemeye dikkat edin

4 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 20' 46" R
Ay
Başak
15° 54' 51"
Merkür
Koç
17° 16' 32"
Venüs
Koç
18° 14' 13"
Mars
Balık
21° 43' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 49"
Satürn
Balık
15° 36' 30"
Uranüs
Boğa
21° 45' 58"
Neptün
Balık
28° 34' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 49"
Lilith
Başak
22° 11' 21"
True Node
Koç
15° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>