Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeniliklere Açıksın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2022, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşkta hislerinin yoğunluğu sana yanlış kararlar aldırmamalı. Eğer önemli bir karar aşamasındaysan bugün biraz daha dikkatli davranman gerekebilir. Ani çıkışlardan uzak durmak daha iyi olacak.

İşlerin yoğunluğu azalacak. Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz. Görüştüğünüz bazı kişilerin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla gösterdiğinizi bilmelisiniz.

İş konularında iyi anlaştığın insanlarladışında da bir arkadaşlık kurmak isteyebilirsin. Ancak bu konuda çabaların biraz yorucu olabilir. Karşı tarafın bir şeyleri profesyonel bir düzeyde tutmak istemesi ve arkadaşlığa yanaşmaması kalbini kırmamalı.

Bugün zihnen bir devi yıkacak kuvvetin olacak. Ancak duygusal olarak biraz zorlanabilirsin. Aklın ve kalbin arasındaki dengeyi korumak için de meditasyona başvurabilirsin. Bu tür konularda dikkat etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hislerini çevrendekilere aktarmaktan hiç çekinmeyeceksin bugün. İnsanlar senin ne düşündüğünü de ne hissettiğini de bilecek. Bu durumun sende etkisi iyi olabilir. Yine de kime güvenip neler anlattığın konusunda özenli olmanda fayda olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları,bugün biraz can sıkıcı ve bunalmış hissedebilirsiniz. Bu gece her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz. Kendinizi motive ederek zorlandığınız durumlar karşısında çıkış yolu bulabileceksiniz. Olduğunuz durumda parlamaya hazır olun.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde daha girişken bir tavır gösterebilirsin. Başarılı olmak senin için önemli bir ölçüt haline gelebilir. Yeniliklere ve gelişimlere açık oluşunun karşılığını yavaş yavaş alıyorsun. Düşüncelerini açıkça dile getirmen, fikirlerinin aslında ne kadar derin olduğunu fark ettirecek. Kendine olan güvenin bugünlerde hiç olmadığı kadar artış gösterebilir.

29 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlarda kendinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Gerek duruşunuz gerekse vizyoner bakış açınız dikkatleri çekebilir. Tanıştığınız ve zaten hayatınızda olan insanlarla yapacağınız görüşmeler karşılıklı olarak iyi etkileşimler almanızı sağlayacaktır.

29 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok ikili ilişkiler, ortaklar ve eşle ilgili konular ön plana çıkabilir. Eşinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde nasıl iletişim kurduğunuz çok önem kazanacaktır. Bazı konuları yeniden organize etmeniz gerekebilir. Gizli düşmanlarınıza da dikkat etmeniz ve tetikte olmanız gereken bir gündesiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde rutininizin monotonluğu, zekanızın ve mizahınızın yardımıyla biraz renklenecek. Neşeli doğanız, herkesinyükünü omuzlarından hafifletecek.

29 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır ilgilendiğin sorunları çözmek için daha farklı şeyler denemek mümkün olacak. Farklı bakış açıları kazanmak sorunları ele alış şeklini değiştirecek. Bu sayede sorunların için daha etkili çözümler bulabilirsin.

29 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zaman olmak istediğin kişi olmak için bir işaret arıyorsanız bunu evin içinde aramamalısınız. Bugün, dışarıya çıkmak ve size sunulan bütün güzellikleri keşfetmek için harika bir gün. İhtiyacınız olan biraz cesaret ve ilk adımı atmaksa sizi buna yöneltecek birilerini bulmaya çalışın. Bir dostunuz, beklemediğiniz kadar destekleyici ve güven verici olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda kimseye söz hakkı vermiyor olmanız, ilginç bir şekilde ilgi görüyor. Satürn’ün desteğini görüyorsunuz. Takıldığınız konularda çevrenizden yardım almak istemiyorsunuz. Yürüyüşlerle bacak kaslarınızı çalıştırmalısınız.

29 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

29 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugüne dek sorunsuzca ilerlemişsiniz de şimdi biri çapayı atmış, demirlemişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Tekneniz durdu ve rüzgar hızlanır diye korkuyorsunuz. Unutmayın, önce yaptığınız şeyi bırakıp çapayı çıkarmalısınız. Kısaca, yapılan hatalara dikkat edin. Daha sonra yolculuğunuza devam edebilirsiniz.Eski sevgilim geri dönecek mi?

29 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bu aralar ilişkiniz çok iyi. Partnerinizin çok yönlü bir insan olması, ilişkinizin zenginleşmesine yardımcı oluyor. İşinizle ilgili bazı sorunlarınız olabilir. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberlerden olumsuz yönde etkilenebilir, kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz. Fakat bu durum kısa sürecek. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de herhangi bir çabanız bulunmuyor!

29 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 27" R
Ay
Balık
02° 51' 27"
Merkür
Koç
18° 10' 06"
Venüs
Boğa
04° 19' 11"
Mars
Koç
01° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 13"
Satürn
Balık
16° 48' 33"
Uranüs
Boğa
22° 30' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Başak
23° 38' 12"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>