Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sakin ve Mantıklı Düşünmelisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Sakin ve huzurlu bir ruh haliyle aşka odaklanmak zorlaşabilir bugün. O yüzden gönül meselelerini aceleye getirmemeye çalışman önemli olacak. Çevrende olan bitene odaklanmaktan esas şeyleri kaçırmamak adına aşkı biraz daha yavaşlatman gerekebilir.

İçtenlikle bugün dinlenmiş ve rahatlamış olmanızı umuyoruz, çünkü önünüzde çatışmalar var. Bir kez daha, kariyerinize olan bağlılığınızın bir sürtüşme kaynağı olması muhtemeldir. Kırk tarakta beziniz olması ve çok dağılmış olmakla suçlanabilirsiniz. Böyle bir zaman önceliklerinizi yeniden kurmak için iyi bir zaman olurdu. Çok fazla hedefiniz ya da anlamlı hedefleriniz olmaması sorun olabilir. Bunu düşünün.

İşler giderek hız kazanabilir. Halledilmesi gereken meseleler birbiri ardına kendini gösterebilir. Her şeye aynı anda yetişebilmek zor olsa da bugün senden bu beklenebilir. Yine de kendi önceliklerini kendin belirlemelisin.

Zihinsel olarak kendini kuvvetlendirmen gerekebilir bugün. Özellikle de anksiyeteye karşı daha dikkat etmen gerekebilir. Bu konularda destek aramaktan, bir terapiste danışmaktan çekinmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duyguların sel olup taşacağı, insanların her şeye tutkuyla yaklaştığı bir gün olabilir. O yüzden bugün kendini daha baskın bir noktada görebilirsin. Çevrendeki insanların zorlandığı şeylerde sen kendini çok daha rahat hissedebilirsin. Ancak bu kuvveti insanları manipüle etmek için kullanmamalısın.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Fikirlerinizin popüler olmadığını bilseniz bile konuşmaktan asla korkmadınız ve artık yolunuzu değiştirmek üzere değilsiniz. Başka insanların dikkatini normalde görmezden gelmeyi seçebilecekleri konulara çekmeyi bugün işiniz haline getirin.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığı işte mutsuz olan bir Kova burcuysan, işten ayrılma fikri bugün sık sık aklına gelebilir. Sakin ve mantıklı düşünmeye gayret etmelisin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, partnerinle gereksiz inatlaşmalar yaşayabilirsin. Bugün olmaz dediğin şeylerin bir bir önüne düştüğüne şahit olabilirsin. Hayatın gerçeklerine kulak vermen gerek.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde birleştiren bir güç oluşturabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere yapmak istedikleri konusunda destek verebilirsiniz. İnsan ağınızın genişlemesi sizin de kendi vizyonunu genişletmeniz için fırsatlar doğurabilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde maceracı yönünüz ortaya çıkabilir. Ertelediğiniz bazı konuları tekrar gündeminize alabilirsiniz. Gelecek planlarınızda mücadele gerektiren koşullar var. Otorite olan kişilerle tartışma içinde olmamanızda fayda var. Gün içinde duygusal olarak fazla sorumluluk altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir noktada bu doğru olsa da ve kişisellik ön planda olsa da biri ile hayat birleştirmek sorumluluk gerektirir. İyi düşünmeniz lazım.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yüksek düzeyde sezgi ve hayal gücü, bazı aydınlatıcı ruhsal görüşlere yol açabilir. Metafizik veya dini konular hakkında okuma yapmak özellikle çekici olabilir. Size yakın olan insanlarla ilişkileriniz, bu geliştirilmiş duyarlılıktan faydalanmalıdır, çünkü muhtemelen onları daha iyi anlar hale geleceksiniz. Bu durum oldukça ilham verici olabilir ve sizi, bazı şeyleri kaleme dökmeye ya da başka bir şekilde yaratıcı olmaya sevk edebilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün muhtemelen haftanızın en önemli olayı olmayacak. İş veya evdeki kısıtlamaların farkında olabilirsiniz. Emeğiniz için uygun bir ödül için özlem duymanız oldukça muhtemeldir. Bu noktada herhangi bir takdir iyi olurdu. Bu, yeni kişisel ve profesyonel hedefler belirlemek için iyi bir gün. Bitmeyen işler sizi ayakta tutacaklar. Günü hafif bir tempoda ve mutlu geçirebilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün çalışmalarınızda estetik yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni projeler peşindesiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarıyla iç içe olmak muhtemelen bugün her zamankinden daha çok hoşunuza gidecek. Karşılaştığınız kişilerin çoğu dostane ve samimi olacak gibi görünüyor ve onların arkadaşlığından çok keyif alabilirsiniz. Ancak, olumsuz tarafı, psişik güçlerinizin bugün aşırı derecede hassas olması, bu yüzden konuştuğunuz kişilerden birtakım rahatsız edici hisler almanız mümkün. Bütün o gülümsemelerin arkasında bir sürü kargaşa saklandığını fark edebilirsiniz.Maddi durumum nasıl olacak?

23 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bitmek üzere olan ilişkinizi bırakmayı istemeyebilirsiniz, fakat unutmayın ki değişim kaçınılmaz bir şeydir ve ilişkiler doğal olarak başlarlar ve biterler. Üçüncü bir kişi bu değişmenin nedeni olabilir. İşinizle ilgili yeni istekler içine girecek ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Yapabileceklerinizden fazla sorumluluk almaktan kaçının. Parasal konulara yönelik yeni gelişmeler meydana gelecek. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş. Kilo problemi yaşayabilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 44' 20" R
Ay
Terazi
27° 18' 41" R
Merkür
Koç
16° 10' 08"
Venüs
Koç
22° 31' 37"
Mars
Balık
24° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 45"
Satürn
Balık
15° 56' 42"
Uranüs
Boğa
21° 57' 31"
Neptün
Balık
28° 41' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 60"
Chiron
Koç
20° 15' 57"
Lilith
Başak
22° 34' 30"
True Node
Koç
15° 38' 57"
Son Güncelleme : 23/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>