Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Soğukkanlılığını Koruyacaksın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişinin sana bir türlü öncelik vermediğini düşünebilirsin bugün. Bu durum biraz kalp kırıcı olabilir. Ancak bunun geçici bir durum olup olmadığını kendine göstermen gerekecek. Eğer sürekli ve tekrarlayan bir olaysa ancak o zaman bir şeyleri iki kere düşünmen gerekebilir.

İş hayatınızda yoğun bir dönemdesiniz. Üzerinizde atamadığınız bir yorgunluk var. Bugünkonularından uzak kalarak dinlenmeye ve sevdiklerinize zaman ayırmaya çalışacaksınız.

Bugün eldeki paranın kıymetini bilme günü olabilir senin için. Var olan şartlarının ileride daha iyiye gitmesi için bugünden planlı ve programlı hareket etmen gerekecek. Bu durum özellikle de harcamalar söz konusu olduğunda kendini gösterebilir bugün. Temkinli davranmanda fayda var.

Sevdiğin insanlarla güzel ve keyifli vakitler geçirmek istesen de günün enerjisi buna fırsat tanımayabilir. En iyisi ufak gruplar halinde insanlarla görüşmek olacak. Büyük sofralar yerine ufak ama samimi sofralar tercih etmek zihnen ve bedenen daha iyi gelebilir sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk konularına zaman ayırmak isterken bir ilişkiye ne kadar hazır olup olmadığını da gözden geçirmen gerekebilir. Hayatındaki etkilerin seni ne yöne ittiğini gözlemlemek ve ona göre hareket etmek önemli olacak. Günün önceliği aşk olabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

En sevdiklerinizin desteği, diğer her şeyi dışlayarak kişisel hedeflerinize odaklanabileceğiniz için kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Yeni rutinler uygulandıkça alışmak biraz zaman alacak ama uzun vadede bu en iyisi olacak.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşamalı olarak yol kastettiğin bir projede aksaklıktan dolayı başa dönebilirsin. Bu durum moralini bozacak olsa da soğukkanlılığını korumaya çalışacaksın. Gün içinde ani kararlar alman gereken olaylar yaşayabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevdiğin kişinin sorunlarına destek olabilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşin uzun zamandır beklediğin haberi müjdeleyebilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik işlerinize zaman ayırmanız gerekebilir. Bir süredir ilgilenemediğiniz her şeyi bugün tamamlamak haftasonunun geri kalanını da rahat geçirmenizi sağlayabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı endişeler, huzursuzluklar var. Öğle sonrasında hayatın getirdiği yeniliklere açıksınız.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi daha verimli ve çalışkan hissedebilirsiniz ayrıca ev ve aile ilişkilerinizde de başarıyı yakalayabilirsiniz. Güzel günler yakın.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şey yolunda gidiyor olabilir, özellikle de duygusal anlamda. Detektifvari içgüdüleriniz hedefe kitlenmiş halde ve istediğiniz her türlü durumun kontrolünü elinizde tutabilirsiniz. Planlarınızı hedef odaklı tutun. Ne kadar organize ve hazırlıklı olursanız o kadar başarılı olacaksınız. Ne kadar pratik bir yaklaşım benimserseniz sizin için o kadar iyi!

19 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınız hareketleniyor olabilir! Bir süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızdan ve tanıdıklarınızdan haber alabilirsiniz. Ne yazık ki, heyecan verici bir sohbetin hararetinde, başka birinin masum merakı, hassas olduğunuz bir konuya doğru kayabilir. İstemediğiniz bir şeyi paylaşmak zorunda olmamanıza rağmen, sorduğu için karşınızdaki kişiye kızmak zorunda da değilsiniz. İstenmeyen soruları nazikçe saptırmak için çaba gösterin.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Enerjinizi kişisel isteklerinizle mükemmel birleştiriyor ve güçlü iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Planlarınızı yaparken uzun vadeli düşünmelisiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün okültizm, sağlık, cinsellik, para konuları ön plana çıkabilir. Öğleden sonra; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgili güzel fırsatlar sizi bulabilir. Ayrıca aşk sizi sosyal çevrenizden bulabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süreli beraberliğiniz artık vaktini doldurdu. Bunun farkındasınız fakat nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Bugün konuyu açıp işin varacağı yere varması niyeti içindesiniz. İş hayatındaki hırsınızın meyvesini toplamaya başlayacaksınız. Büyük bir şans, hiç ummadığınız bir anda sizi bulacak. Birteklifi de alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz, tasarruf uğruna isteklerinizden fedakarlık yapmanız gerekebilir. Sigara alışkanlığınızı en aza indirin.

19 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 40" R
Ay
Yay
12° 43' 56"
Merkür
Koç
16° 04' 41"
Venüs
Koç
27° 01' 46"
Mars
Balık
27° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 26"
Satürn
Balık
16° 17' 09"
Uranüs
Boğa
22° 09' 50"
Neptün
Balık
28° 48' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 33"
Lilith
Başak
22° 58' 49"
True Node
Koç
15° 30' 09"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>