Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Detayları Merak Ediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün aşkta net ve direkt olmalısın! Çevrendeki insanlara kibarlık yapmak, gereksiz yere yanlış anlaşılmana sebep olabilir. Bu tür durumların önüne geçebilmek için niyetini, hislerini ve düşüncelerini çok açıkça ifade edebilmen gerekecek.

İş yaşamı konusunda şanslı bir döneme girdiniz. Bunu her halinizle gösteriyor ve işyerinizde hereksin takdirini topluyorsunuz. Hatta sizi gözüne kestirmiş firmalar var. Şimdilik işinizden memnun olsanızda alternatifler üzerinde düşüneceğiniz birgün geçireceksiniz.

İş ortamlarında yolunda gitmeyen şeylere açık açık "bu kötü olmuş" diyebilmelisin. Çevrendeki insanlarla bu konularda direkt ve dürüst bir iletişim kurmak çok önemli olabilir. Eğer insanlara yol gösterebilirsen sana daha iyi yaklaşabilirler.

Bolca sıvı tüketmen gereken bir gün olabilir bugün. Özellikle de kramp ve tutulmalara karşı kaslarını daha da susuz bırakmamak için... Bolca sıvı tüketmek kaslara bu konularda iyi gelir, senin de buna öncelik vermen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün enerjisi sana iyi gelecek. Çevresel koşulların daha iyiye gitmeye başladığını görebilirsin. Bugün daha çok senin kendine nasıl davrandığını gözetlemen gerekebilir. En başta senin kendini takdir etmen gerekebilir zira.

15 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün duygusal olarak kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün olacak. İşlerin normalinden daha hızlı bir şekilde yoluna girdiğini göreceksiniz. Kendinizle gurur duyabilirsiniz. Çünkü bütün sorunlarınızı halletmeyi başardığınız ve hayallerinize ulaşmak için adım attığınız bir sürece giriyorsunuz.

15 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişim yönünü hangi noktada kullanabileceğinden gayet eminsin. Güçlü ilişkiler kurmanın tam zamanı. Eğer ilişkisi olan bir Kova burcuysan, ilişkinizin geleceği ile ilgili konuşmalar yaparken, çekimser kalmanın ardındaki sebepleri partnerine açıkça anlatman gerekebilir. Ailedeki bazı bireylerin eğitim ya da işiyle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Her detayı öğrenmek isteyeceksin.

15 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam alanlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir. Evlilik ya dasebebiyle bir değişiklik yapmak, düzeninizi bozmak değildir. Kendinizi bu fikre alıştırdığınızda karşılaştığınız gelişmeler size daha iyi fırsatlar sunabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok ikili ilişkiler, ortaklar ve eşle ilgili konular ön plana çıkabilir. Eşinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde nasıl iletişim kurduğunuz çok önem kazanacaktır. Bazı konuları yeniden organize etmeniz gerekebilir. Gizli düşmanlarınıza da dikkat etmeniz ve tetikte olmanız gereken bir gündesiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Endişe ve stresinizi kontrol altına almanız gerekmekte olaylar çoğu zaman sizin endişelendiğiniz kadar büyük ve korkutucu gerçekleşmiyor. Bu gerçeği kendinize hatırlatın.

15 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her zamankinden daha fazla girişken olman gerekecek. Karşına çıkacak fırsatların üzerine gitmek, kovalamak sana daha çok kapı açacak. Yeteneklerine güvenerek hareket etmek senin için daha hayırlı olacak.

15 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlanmamış bir profesyonel değişiklik yapmak, değerleriniziyerinize getirmenize yardımcı olabilir ancak, muhtemelen hala felsefeniz hakkında özel olarak bilgi toplama aşamasındasınız. İşleri hemen değiştirmek yerine, enerjinizi, istediğinizi elde ederseniz ideal günlük hayatınızın nasıl görüneceğini araştırmaya odaklamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Hedefleriniz ne kadar yüksek olursa olsun, sonunda düzenli bir rutine yerleşmek zorunda kalacaksınız. Bunu akılda tutmak size gerekli bakış açısını verebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Bugün fiziksel zevkleriniz ön plana çıkacaktır. Romantik yönlerinizi ortaya koymanız sayesinde, Retro Mars, derin sezgilerinizin açığa çıkmasına neden olacaktı

15 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

15 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner ya da ortakla güzel zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde partnerle duygusal alış-verişte zorlanmalar meydana gelebilir. Aile ve evinizle içinde beklenmedik durumlar gerçekleşebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kimseyi hatalı seçtiğiniz söylenemez, ancak iyi ilişkileri tutarsız beklenmedik karar ve uygulamalarla koparmamalısınız. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Elinizdeki işlerle ilgili bir yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürecek gibi. Gün içinde fazla harcama yapmayarak yatırımlarınıza dikkat ediniz. Yanılgılar yaşamanız mümkün. Sağlık konularında bazı koşuşturmalarınız olabilir.

15 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 49' 18" R
Ay
Yay
06° 31' 45"
Merkür
Koç
16° 01' 35"
Venüs
Koç
26° 25' 49"
Mars
Balık
26° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 40"
Satürn
Balık
16° 14' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 11"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 53"
Lilith
Başak
22° 55' 35"
True Node
Koç
15° 31' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>