Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çevreni Şaşırtıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişinin senin yanında olduğunu görmek isteyebilirsin. Ona karşı ufak tefek nazların olabilir. Karşı tarafın seni ne kadar ciddiye aldığını görmek isteyebilirsin. Ancak bunun için akıl oyunlarına gerek olmadığını, direkt bir iletişimle daha şanslı olabileceğini hatırlaman gerekecek.

İş ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Başkalarını yönetme isteği ve abartma gibi tutumlar sizin için zarar verici olacaktır. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizi yorabilir. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Özelliklekonusunda yeni bir karar almamalı ve girişimde bulunmamalısınız.

Her şeyi bugünden halletmeye çalışmak ters tepebilir. İşte de parada da bu durum kendi etkisini gösterebilir. Zihnen ve bedenen kendini rahat ettirmeden parasal konularda büyük kararlar almamaya çalışmalısın. Temkinli olmak iyi olabilir.

Doğru zamanda doğru şekilde alınan vitamin ve mineral takviyeleri inanılmaz bir enerji katabilir. Özellikle de Covid ile düşmeye başlayan bağışıklığı kuvvetlendirmek için buna özen gösterebilirsin. Bu konularda bir doktora danışman daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrendeki insanların seni dinlemediğini, sana anlayışsızca yaklaştığını düşünebilirsin. Ancak bu durum yanılsama olabilir. Her ne olursa olsun yapıcı davranmak ve karşı tarafla iletişim kurmaya çalışmak önemli olacak. Zor olsa da buna öncelik vermen gerekebilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kolaylıkla üstesinden gelebileceğiniz bir zorluk önünüze gelecek ve güçlü konumdaki insanlar bile becerilerinizden ve kendinize olan inancınızdan etkilenecek. Hızlı ve kararlı bir şekilde harekete geçin ve başkalarının kendilerini ölçtüğü ölçüt olun.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğün, rahatın ve isteklerin bu kadar ön plandayken ne kadar değiştiğini insanlara göstermek isteyebilirsin. Özellikle kariyerinle ilgili alacağın kararla, yakınlarını epey şaşırtabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Kova burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi, seninle yeniden iletişime geçebilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi kurmak, ilerlemek ve hep istediğiniz o şeyi yapmak için gereken motivasyonu bugün buluyorsunuz. Bazı fikirleri işleme koymak isteyebilir, çevrenizden destek alabilir ya da yeni insanlarla da tanışabilirsiniz. Sosyal mecralardaki paylaşımlarınız dikkatleri fazlasıyla çekecektir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi çok şey yapmaya yöneltmeli ve tembellik etmemelisiniz. Biraz gayretle çok şey yapabileceğiniz bir gündesiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Baskın hareketler sizeyerinizde belirgin bir şey kazandırmayacaktır o yüzden pişman olmamak için dikkatli olmanızda fayda olacak bir süreçtesiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığınız bugünün gezegen açıları sayesinde öne çıkacak ve muhtemelen kendini en iyi müzik yoluyla gösterecek. Eğer bir enstrüman çalıyorsanız, muhtemelen şarkıları sorunsuz bir şekilde çıkaracaksınız. Çalmıyorsanız, biraz uğraşarak, bazen aklınıza gelen şarkıları ve ritimleri kaydetmek için kullanabileceğiniz birçok bilgisayar programı var. Elinizde hit bir şarkı olmayabilir, ancak SİZİ mutlu eden bir şey keşfedeceksiniz; ve önemli olan da bu.

12 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün küçük gerilimler ortaya çıkabilir. Yakınınızdaki insanlar, belki de eşiniz veya anne babanız, sizi hiç de takip etmeye istekli olmadığınız bir davranışı benimsemeye zorlamaya çalışıyor gibi görünüyor. Bağımsızlığınızı nazikçe müzakere edecek misiniz yoksa kendinizi onların egemenliğinden kurtaracak mısınız? İkinci ihtimal daha olası görünüyor. Şimdi kendinizin avukatı olma zamanı.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişe teslim olmamalısınız. Gücünüzü arttırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları benimseme konusunda tereddütleriniz var ve içsel savaşlarınızı, sizi rahatsız edecek boyutlara getirmemelisiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatına odaklanabilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alma fırsatı yakalıyorsunuz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona ermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol en doğrusu. Eğer partnerinizle bu dönemde birbirinizi desteklerseniz ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. Her teşebbüsün karşıdan gelmesini beklerseniz boşuna zaman kaybedersiniz. Şanslı ve uyanık olduğunuz bir devredesiniz, biraz kıpırdanın, cesur davranın yeter! Maddi açıdan parlak bir dönem değil, harcamalarınızda dikkatli olmanızda yarar var. İştahınızda ki artış yüzünden kilo alabilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 23' 16" R
Ay
Aslan
09° 53' 20"
Merkür
Koç
18° 57' 21"
Venüs
Koç
14° 30' 07"
Mars
Balık
19° 22' 37"
Jüpiter
Boğa
20° 52' 24"
Satürn
Balık
15° 18' 23"
Uranüs
Boğa
21° 36' 04"
Neptün
Balık
28° 28' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
19° 53' 10"
Lilith
Başak
21° 51' 12"
True Node
Koç
15° 33' 59"
Son Güncelleme : 17/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>