Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Tedbirlerini Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Platonik bir aşka odaklandıysan eğer bugün bu konuda bir gelişme görmek isteyebilirsin. Ancak karşı tarafa gökten vahiy gelmesini de beklememelisin. Eğer hoşlandığın birisi varsa onun sana bir adım atması için bazı hazırlıkları senin yapman gerekebilir.

Şu sıralararkadaşlarınız arasındaki ilişkileri olumlu ya da olumsuz yönde etkilemek elinizde. İnsanları yakınlaştırmak, ya da aralarında sürtüşme olan çalışanların arasına mesafe koymak için iyi bir dönem.

Bugünkonularında bireysel olmanın daha fazla etkisini görebilirsin. Bireysel olarak daha fazla ilerleyebilirsin çünkü. Eğer takım çalışmaları yapılan bir ortamdaysan biraz kendi emeklerine odaklanmanın zamanı gelmiş olabilir. Başkalarından bir şey beklemek iyi sonuçlanmayabilir.

Enerjini emen insanlara karşı kendini korumaya alman gerekebilir. Hem zihnen hem de bedenen stresten arınmak önceliğin olabilir. Tek başına ve rahat bir ortamda yapacağın meditasyon sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için harika bir gün olacak. Neye dokunsan altına çevirebilirsin hatta! Kısmet, şans, başarı... Artık adına ne dersen de, bugün hayatında etkisini tam olarak hissedecek ve daha mutlu olacaksın.

10 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anki rakibiniz sizden daha büyük ve daha iyi gibi görünebilir, ancak gezegenler, bugün sert görünür ve sert davranırsanız, ilk göz kırpanların onlar olacağını gösteriyor. Sizden farklı olarak, istismar edilebilecek bir zayıflıkları var. Buna kendinden şüphe etmek deniyor.

10 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik aletler ile yaşadığın sorunlar seni gerginleştirebilir. Bu konuda teknik bilgiler edinmek için uzman bir arkadaşına danışacaksın. Parasal durumlar ile ilgili konularda harcamalarında daha kontrollü davranmayı tercih edeceksin. Eğer yalnız bir Kova burcuysan, aşk hayatına yansıyan hareketlilik, yeni bir aşkın habercisi olabilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borçlanma ve alacak verecek işlerinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi mağdur etmemek adına bu konuyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sevdiklerinize, çevrenize verdiğiniz değeri kendinize de vermeniz gerektiğini anlıyorsunuz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışmalısınız. Gereksiz harcamalardan uzak durun. Stres yaratan konular gündeme gelebilir. Ticari konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bazı yeni teknolojileri kullanmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bir bilgisayar güncellemesi uygulamak isteyebilir ya da birkaç yeni bilgisayar yazılımı kullanmanın faydasını görebilirsiniz. Ayrıca internetten sonradan eklenen bazı araçları da indirebilirsiniz. En son teknolojik yeniliklerin konuşulduğu bir tartışma forumuna erişebilirsiniz. İlerici düşünün ve bu heyecan verici araçları günlük yaşamınıza dahil etmenin bir yolunu bulun.Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

10 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biyoritminizin düşük olması kendinizi biraz depresif hissetmenize sebep olabilir ve hedefleriniz, yetileriniz konusunda şüpheye düşebilirsiniz. Bu durumun sizi kederin kucağına bırakmasına izin vermeyin. Her şey göründüğünden daha iyi. Bugün en ufak aksilikleri bile büyüteceğinizi göz önünde bulundurun ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bu gece dışarı çıkıp güzel vakit geçirin.

10 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda hedeflerinize doğru ilerlemeniz üzerinde gerçekten kontrol sahibi olmak isteyebilirsiniz. Ne yazık ki, hayatınızın daha savunmasız kısımları size ilerlemeniz için gereken temeli sağlamıyor olabilir. Arzularınızın sandığınızdan daha karmaşık olduğunu keşfedebilirsiniz. Belki de hem besleyici yönünüzle hem de daha kuralcı yanınızla gurur duyuyorsunuz. Başarı mümkündür ancak beklediğiniz gibi görünmeyebilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızı askıya alacak ve duygusal konularınıza ağırlık vereceksiniz. Bugün, partnerinizin güçlü özelliklerinden etkilenebilirsiniz. Fakat onun inatçı tavırları canınızı sıkacaktır. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün.

10 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, çocuk, hobi, tatil, borsa konuları ön plana çıkabilir. Kariyer hayatınızda yanlış kararlar verebilirsiniz, dikkat etmelisiniz. Ayrıca kazançlarınız artıyor.

10 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda değiştirmek istediğiniz, sizi rahatsız eden konuları yumuşak bir dille anlatmayı denerseniz, karşınızdaki kişi de çözüm üretici tavırda olacak. Sert bir tepkiyle yaklaşırsanız üzülen siz olabilirsiniz. İşinizde size vaat edilenler gerçekleştirilmiyor. Adaletsizlikle karşı karşıyasınız, sakin olun. Zaman içinde sakinliğinizin yardımıyla olayların seyrinin değişeceğini göreceksiniz. Kenara köşeye para koyma alışkanlığınızın olmaması sizi zorluyor.

10 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 59' 01" R
Ay
Akrep
12° 54' 17" R
Merkür
Koç
16° 00' 39"
Venüs
Koç
24° 06' 08"
Mars
Balık
25° 24' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 26"
Satürn
Balık
16° 03' 57"
Uranüs
Boğa
22° 01' 49"
Neptün
Balık
28° 44' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 22"
Lilith
Başak
22° 43' 01"
True Node
Koç
15° 37' 03"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>