Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ani Kararlar Gündeminde Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Yeni bir ilişki için her zamankinden daha istekli olabilirsin. Genel olarak yaklaşımını değiştirmek karşına yeni ilişkiler için fırsatların çıkmasını sağlayabilir. İnsanlarla daha içten ve arkadaşça konuşmak iyi olacak.

İş yaşantınızda kritik günler geçiriyorsunuz. Özellikle çalışmalarınızın maddi karşılığını alamamanız ya da geç almanız sizi çok olumsuz etkiliyor. Son günlerde motivasyonunuz çok düşük.

İş ile ilgili üstüne yüklenen sorumlulukları halletmek için daha istekli olmalısın. Tecrüben ve bilgin sayesinde içinde bulunduğun durumları aşmak kolay olacak. Gerektiği durumda yardım istemekten çekinmemekkonusunda ilerlemeni kolaylaştırabilir.

Rutin kontrollerin ile ilgili daha dikkatli olmalısın. Doktor ziyaretlerini ertelememek olası sorunların büyümesini engelleyecek. Bu sayede kendini daha canlı hissedeceksin. Yediklerine daha çok dikkat etmekte fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yenifikirleri ürettiğini fark edebilirsin. Bunları gerçekleştirmek için doğru zamanda doğru insanla görüşmeye dikkat etmelisin. Her şeyi herkesle paylaşmamak başarılı olman için önemli olacak. Güne erken başlamayı ihmal etmemelisin.

6 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu planlarınızı, özellikle de hem evde hem de işte yapmayı düşündüğünüz değişiklikleri içeren planlarınızı kendinize saklamak akıllıca olabilir. Topun yuvarlanmasını beklerseniz, tüm suç sizde değilmiş gibi davranabilirsiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal hayatında kendini fazlasıyla hareketli hissedebilirsin. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir ve hasret giderebilirsin. Bugün, rutin işlerinin gecikmesine neden olacak aksilikler yaşayabilir, günü toparlamakta zorlanabilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Kova burcuysan, bir günlüğüne de olsa, ani bir kararla yola çıkabilirsin.

6 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz. Hızlı olmanın size sağladığı avantajlar kadar dezavantajları olduğunu da görmek, bugün daha anlayışlı ve yapıcı bir tavır sergilemenize yardımcı olacaktır. 

6 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Mars yönetiminde Koç’ta ilerliyor. Kısa ziyaretler, hareket ve iletişim öne çıkıyor. Bugün yakın çevrenizden çok şey öğrenebilirsiniz. Görüşmeler de dikkat çekici olabilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çocukluğunuzu ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilir, önem verdiğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Dostlarınızla maziyi anacaksınız.

6 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tüm dikkatler üzerinizde olabilir. Bir konuşma yapabilir, bir ders verebilir ya da arkadaşlarınızla ettiğiniz sohbette dümeni kapmış olabilirsiniz. Her ne şekilde olursa olsun, sıcak, sevecen ve onaylanmış hissedecek, sosyoekonomik durumunuzda alışılmadık bir yükseliş deneyimleyeceksiniz. Olabileceğiniz en şık halinize bürünün, tüm içtenliğinizle gülümseyin ve sahneye çıkın! Bu durumu muhteşem bir biçimde idare edeceksiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde mükemmel olmak, sizi tuhaf sözler için bir hedef haline getiriyor olabilir. Görünürlük bu şekilde riskli olabilir! Bu yorumlar muhtemelen tamamen asılsızdır, ancak gerçekte neler olup bittiğine derinlemesine bakmak isteyebilirsiniz - değer verdiğiniz insanlar, hayatınızı bir sonraki seviyeye taşıdığınızda onlar için zamanınız olmayacağından endişeleniyor mu? Herhangi bir geçerli şikâyeti belirlemek ve bunları duygusal bir güvenlik yerinden ele almak, iletişiminizi daha verimli bir yola sokabilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. İnatçı yapınız ve kendi düşüncelerinize fazla değer vermeniz yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız.

6 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

6 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yakın çevre, kardeşlerle ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aşk, çocuk, hobi, eğlence alanlarında güzel gelişmeler sizinle olacak. Ayrıca sorumluluk almanız gereken konularda ayaklarınız yere sağlam basıyor. Artık sorumluluk sizde, otoriterinizi doğru kullanabileceğiniz bir gündesiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkiniz de birbirinizden çok hoşlanıyorsunuz. Birbirinize açılmanız için koşullarınız hazır, cesaretsizliğinizi atıp bir hamle yaparsanız her şey istediğiniz gibi olacak. İşinizi değiştirme fikri ağır basmaya başladı ama bazı sebepler yüzünden ayrılamıyorsunuz. Birkaç gün içinde yeni umutlar var. Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekebilir. Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey bulunmuyor. Bir süredir çektiğiniz baş ağrılarının tek sebebi aşırı stres.

6 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 57' 46" R
Ay
Başak
23° 22' 09"
Merkür
Koç
17° 00' 14"
Venüs
Koç
19° 00' 59"
Mars
Balık
22° 12' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 29"
Satürn
Balık
15° 40' 13"
Uranüs
Boğa
21° 48' 03"
Neptün
Balık
28° 35' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 01"
Lilith
Başak
22° 15' 34"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>