Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hayatını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Partnerinle beraber daha çok zaman geçirmek için planlarında boşluk yaratmak isteyeceksin. Ona ayıracağın zaman sayesinde ilişkinin ilerlediğini görmek mümkün olacak. Günün sonunda ilişkinin boyut değiştirmesi gelecek planlarını etkileyecek.

Kendinizi, düşmanca davranmaya meyilli insanlardan veya durumlardan korumak için bugün belirli şeylerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri kişisel olarak almamaya çalışın. Bugün belirli bir konuyla ilgili duygusal ve şevkli olmak size yardımcı olmayacaktır ve sadece diğer şeyleri zorlaştırmaya yarayacaktır. Bugünyerinde güçlü bir itki var, bu da insanları hedeflerine doğru aceleyle ilerletiyor.

Başkalarınınkonusunda senden tavsiye istemesi seni şaşırtmasın. Tecrübe ve bilginin değerli olduğunu bilmek seni sevindirecek. Başkalarına yardımcı oldukça kendidurumunla ilgili daha detaylı düşünme imkanın olacak.

Sağlığınla ilgili daha fazla önlem almaya özen göstermelisin. Alışkanlıklarını yeniden düzenlemek rutinini senin için iyi olacak şekilde değiştirecek. Kendini gereksiz yere yormamaya dikkat etmelisin. Ağır yiyeceklerden kaçınmakta yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün keyfini çıkarmak için istekli olacaksın. Arkadaşlarınla zaman geçirip hasret gidermek senin için iyi olabilir. Eski günler hakkında konuşup nostalji yapmak gelecek ile ilgili farklı planlar yapmanızı dahi etkileyebilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok yakın bir gelecekte onları tekrar değiştirip değiştirmeyeceğinizden emin değilseniz, planlarınızı dünyaya açıklamanın bir anlamı yok. Arkadaşların vearkadaşlarının senin neyin peşinde olduğunu bilmesine gerek yok… hatta neler yapabileceğini bile.

4 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, senden daha yüksek mevkide olan insanlarla çok fazla karşı karşıya gelmemeye özen göstermek isteyeceksin. İşinden memnun olmayan bir Kova burcuysan, arkadaşınınkurma teklifine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Kendinle ilgili derin sorgulamalara girebilir ve hayatındaki bazı noktaları yeniden tasarlamak isteyebilirsin.

4 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda şansınızı yeniden yakalayabilirsiniz. Size kayıplar yaşatanın çevreniz değil, sizin çevrenize karşı olan iyimser tutumunuz olduğunuz unutmamalısınız. Kontrollü ilişkiler ve harcamalar, sezgilerinizi mantığınızla kullanma gayretiniz yaşadığınız kayıpları telafi ettirebilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili dalgalanmaların gündeminizi ve ruh halinizi etkileyeceği bir gündesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızdaki mücadele etmeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Cesaretiniz tüm olayların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

4 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi olanaklarınızı iyileştirmek istediğiniz için aklınıza ilham verici fikirler geldi, gerçekleştirecek cesarete sahip olduğunuzda önünüzde yollar açılacaktır.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında yenilikler yapmak için daha istekli olman lazım. İstediğin değişimin bir parçası olup ileride rahat etmek için daha istekli olman gerekecek. Programına daha sıkı sarılmak senin için iyi olacak.

4 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Heyecan verici profesyonel fırsatlar sizi çağırabilir, ancak hepsini kabul edemeyebilirsiniz. Hayır demek her ne kadar eğlenceli olmasa da, yaptığınız değişiklikle birlikte yaşaması gereken kişi sizsiniz ve ayrıca kişisel hayatınızda yakın dikkat gerektiren bir durumu da kabul etmeniz gerekebilir. İstediğiniz şeyin bir kısmını takip etmek hala mümkün olabilir! Denemeden sizin için daha iyi olacak şeyi bilemezsiniz!

4 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda girişimde bulunacağınız bir gün içindesiniz. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmelisiniz. Bugün çevrenizdeki bazı kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Oysa sizin desteğinize ihtiyaçları var.

4 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

4 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün para, maddi kazançlarda bereketli ve kazançlarınızı arttırabileceğiniz fırsatlar yakalayacağınız bir gündesiniz. Ani ev değişimi, ev, toprak, araba alım-satım kararı alabilirsiniz. Aşk, tatil, çocuklarla ilgili ise fikir çatışmaları, anlaşmazlıklara dikkat.

4 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle ilgili öğreneceğiniz bazı sırlar nedeniyle karamsarlığa kapılabilirsiniz. İşin aslını öğrenmeden tepki vermeyin. Öfke duyduğunuz birinin, işi daha da ileri götürerek ikiyüzlülük yapması sinirlerinizi yıprattı. Fakat az kaldı yakında onunla bütün bağlarınızı kopartacaksınız. Finansal konularda da gün içinde sürpriz gelişmeler olabilir ve hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Mevcut bir rahatsızlığınız varsa iyileşme dönemine girmek sizi sevindirecek.

4 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 49" R
Ay
Yay
08° 23' 04"
Merkür
Koç
16° 02' 24"
Venüs
Koç
26° 36' 37"
Mars
Balık
26° 58' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 42"
Satürn
Balık
16° 15' 17"
Uranüs
Boğa
22° 08' 41"
Neptün
Balık
28° 47' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 23"
Lilith
Başak
22° 56' 33"
True Node
Koç
15° 31' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>