Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Metotların Değişiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle dertleşmek, onun senin yanında olduğunu bilmek enerjini artırabilir. Ancak bir şeyleri tekrar etmeye çok meyilli olabilirsin. Bu durumun karşı tarafı yormaması için biraz da dinlemeyi öğrenmen gerekebilir.

İnsan ilişkilerindeki içtenliğiniz ve pratik zekanızla bazı ilişki güçlüklerini dengeleyebiliyorsunuz. İş yaşamınızda yaşanan bir iletişim sorunu, bugünlerde yine sizin sayenizde çözülecek.

Bugün harcamalarda ne kadar planlı olursan yarın için o kadar rahat edebilir. Sadece kazanca değil, harcamalara da odaklanmalısın bugün. Seni çok gereksiz yere zorlayabilecek harcamaları bir başka zamana ertelemen gerekebilir.

Bugüngüç seni strese itebilir. Stresle başa çıkma yöntemlerini ise senin kendi başına öğrenmen gerekecek. Bugün biraz kafa dinlemek, kendini rahat ve sakin bir ortama sokmak o yüzden ekstra önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjin artsa da ve bir şeylere heveslensen de gereken şartlar oluşmayabilir. İstediğin şeylere zaman ayırmakta zorlanabilirsin. Bu tür konularda kendini bir şeyler için zorlamaman daha iyi olabilir. Sağlığına odaklanmalısın bugün.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Haritanızın kariyer alanındaki kozmik aktivite, sizicephesinde sıra dışı bir şey yapmaya teşvik ediyor, güçlü konumlardaki insanların yardım edemeyecekleri ancak sizi övecekleri bir şey. Yapılmış olanı yapmayın, öncü olun.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini daha çok önemseyeceğin bir dönemdesin. Eğer, çalışan bir Kova burcuysan, çalışma metotlarında değişiklik yapacaksın. Gün içerisinde nedenini bilmediğin bir duygusallık seni olumsuz etkileyebilir. Ancak merak etme kendini toparlamakta üstüne yok. İş yerinde bir süredir psikolojik olarak seni zorlayanarkadaşınla aranızdaki gerginlik tartışmaya dönüşebilir. Dikkat!

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınız ya daortaklarınızla olan bağınızın size zarar vermediğine emin olmalısınız. Kontrolünü yitirdiğiniz her duygunun kariyerinizde boşluklar oluşturmasına mahal vermeyin. Düşüncelerinizi sakin, yapıcı ve ileriye dönük ortamlarda paylaşmaya özen göstermenizde fayda var.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınıza yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Kararsız tutumlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizin sıkışmasından çıkan gerilimlere dikkat etmelisiniz. Sağlığınızla ilgili konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere özen göstermenizde fayda var.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

“Bugünün işini yarına bırakma” sözünü bugün sık sık kendinize hatırlatın. Hepimiz zaman zaman ertemelenin rahat kollarına bırakabiliriz kendimizi, ancak bugün karşısınızda hemen şu an tüm dikkatinizi vermeniz gereken bir konu var. Onun için bugün oyalanmayın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yol çizip onda emin adımlarla ilerlemek isteyebilirsin. Yeni planlar yapıp başarıya ulaştırmak seni oldukça meşgul edecek. Yeni planlar hakkında kafa yormak yaratıcılığının gelişmesi için yararlı olacak.

2 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hoş olmayan bir gerçeklikten kaçamayabilirsiniz. Kelimenin tam anlamıyla bir yere sıkışmış olsanız da olmasanız da,arkadaşlarınızla zorlu bir sohbet veya sıkıcı bir konuyu incelemek, kendinizi tamamen kapana kısılmış hissetmenize neden olabilir. Bu kadar sıkıcı bir şey yapmak zorunda kaldığınız için kendinize üzülüyor olabilirsiniz, ancak bu duyguya teslim olmak yerine, kendinize hayatta ve beceride ne kadar yol kat ettiğinizi hatırlatın! Bu sıkıcı şeyler üzerinde çalıştıktan sonra, gelecekteki hedeflerinize ulaşmaya daha da yakın olacaksınız.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler aşka dönüşecek. Kalbi dolu olanlar için farklı konumlar da, söz konusu olacak.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle ilgili, konuşulması gereken bir sorun varsa, şimdi tam sırası. Sırf ilişkiyi dengede tutmak için bunu ertelemeyin. Tadınız kaçmasın diye duygusal gerilimi de tek başınıza sırtlanmayın. İşler kolay ilerlesin diye gerçeklerden kaçmanın kimseye en ufak bir faydası dokunmaz. Kendinize, çevrenizdeki insanlara ve hislerinize karşı tamamen dürüst olun.Şanslı numaralarınız neler?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde büyük sorunlar yaratan, ve yaşam boyu size engel olan geçmiş alışkanlıklarınızı artık bir kenara bırakın. Geçmişteki romantik bir ilişki tekrar hayatınıza girecek. Çalışma koşullarınızı zorlayarak bazı teklifleri değerlendirirseniz, kendinize yenialanları yaratabilirsiniz. Paranızı nasıl kullanacağınızı çok iyi biliyorsunuz, fakat bugünlerde risk almaktan kaçının. Abur cubur yemeye son derece meraklısınız. Sizin için tehlike çanları çalıyor.

2 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 01' 12" R
Ay
Boğa
17° 48' 59" R
Merkür
Koç
21° 54' 20"
Venüs
Boğa
10° 38' 56"
Mars
Koç
05° 45' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 36"
Satürn
Balık
17° 13' 54"
Uranüs
Boğa
22° 47' 54"
Neptün
Balık
29° 08' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 32"
Lilith
Başak
24° 12' 23"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 08/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>