Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İnatlaşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk konusunda daha şanslı olacağın günler yakındır. Girişimlerinin karşılıksız kaldığını düşünmek hayat enerjini düşürmemeli. Hayattan zevk almaya devam ettiğin sürece kafana göre birisi ile tanışma ihtimalin daha yüksek olacak.

Hafta sonu bile kafanız işle meşgul. Sorunları değil, olumlu gelişmeleri gündeminize almayı seviyorsunuz. Bugün işle ilgili uzun bir konuşma yapabilirsiniz.

İsteklerine ulaşmak için daha sıkı çalışmaya devam etmelisin. Hedeflerine yaklaşmak için daha farklı planlar yapmaya başlayabilirsin. Olaylara farklı açılardan bakmayı da ihmal etmemek sana gelişmek için fırsatlar verecek.

Olumsuz düşüncelerden uzak durup sana yarar sağlayacak şeyler için istekli olmak daha iyi olacak. Seni sıkan, boğan ne varsa hayatından çıkarmalısın. Keyifli ve enerjisi yüksek insanlarla dolu ortamlara girmek sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla daha iyi geçinmek için daha istekli olmalısın. Sosyal ilişkilerini daha sağlam zeminlere oturtmak sana büyük yararlar sağlayacak. Bu sayede gelecek ile ilgili daha iyi planlar yapabileceksin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çalıştığınız veyayaptığınız birinin bir hatanın sorumluluğunu tamamen size yüklemesine izin vermemelisiniz. Onlar da bir o kadar hatalı ve eğer bunu kabul etmeye hazır değillerse, o zaman güçlerin gerçeği bilmesine izin vermelisiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mevcut düzeni daha kaliteli bir hale getirmek bugün becerilerin arasında olacak. Kendi fikirlerinin doğru olduğu konusunda inatlaşman, bazı kurnazlıkları görmene engel olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle geçmiş sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Problemi ertelemeden çözmek ikinizin ortak kararı olacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girişken ve neşeli tavırlarınız birçok işi daha hızlı ve kolaylıkla yapmanızı sağlayabilir. Bu yönde size destek olacak insanlarla buluşmanız, çevrenizin size sunacağı olanaklar önemli olacaktır. Duygusal konularda keyifli etkileşimler yaşayabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi sıkışıklıklar sıklıkla keyfinizi kaçırabilir. Bütçeleme yapmak, hesaplarınızı tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde üstlerinize karşı sorumluluğunuzu aksatmamaya çalışın. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz konularda daha ön görülü davranmaya çalışın. İlerleyen saatlerde ilişkiler ön plana çıkabilir. Sevdiklerinizle birlikte program yapabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi olanaklarınızı iyileştirmek istediğiniz için aklınıza ilham verici fikirler geldi, gerçekleştirecek cesarete sahip olduğunuzda önünüzde yollar açılacaktır.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğun ortamlarda kendini rahat hissedemeyebilirsin. Bunun performansını etkilemesine izin vermemelisin. Olaylara duygusal tepki vermekten kaçınıp mantığınla hareket etmek senin için daha iyi olacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük yaşam hedeflerinize gitmek zorlayıcı bir seçenek olabilir. Bu ne kadar üretken olursa olsun, ilerlemenizin sizi yaşıtlarınızdan uzaklaştırdığından endişe duyabilirsiniz. Konuşulmayan gerginlik çok fazla olursa, havayı temizlemek kötü bir fikir değildir. Motivasyonlarınızı başkalarına karşı bir tehdit olarak değil, kendiniz için olumlu bir şey olarak netleştirecek şekilde kendinizi ifade edecek donanıma sahipsiniz. Gerçeği açıkça söylemek garip hissettirse de, genellikle sessizce sinirlenmekten daha iyidir!

3 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça eğlenebileceğiniz ortamlarla değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Sonradan güçlü dostluklar kuracağınız kişilere karşı yaşantınızda yer açmayı denemelisiniz. Maddi konularda yeni açılımlar söz konusu olacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün para, maddi kazançlarda bereketli ve kazançlarınızı arttırabileceğiniz fırsatlar yakalayacağınız bir gündesiniz. Kariyer hayatınızdaki kişilerden destek alabilirsiniz. Özel anlaşmalar yapabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa bir davette akıllı, çekici ve canayakın biriyle tanışmanız söz konusu olabilir. Çekim kuvveti yoğun olan bu kişi ile daha da ileri gitmeyi arzu edeceksiniz. Bir süredir düşündüğünüzdeğişikliği gündeminizden kalkacak. Birlikte çalıştığınız kişiler ve amirleriniz özverilerinizin farkında. Bu yüzden el üstünde tutulacaksınız. Parasal sorunlarınızı büyüterek kendinizi strese sokmayın, bugünler gelip geçici. Bu aralar fiziksel ve psikolojik olarak yorulduğunuz için sağlığınıza dikkat edin.

3 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 58' 35" R
Ay
Başak
23° 31' 59"
Merkür
Koç
16° 59' 54"
Venüs
Koç
19° 02' 00"
Mars
Balık
22° 13' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 41"
Satürn
Balık
15° 40' 18"
Uranüs
Boğa
21° 48' 06"
Neptün
Balık
28° 35' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 04"
Lilith
Başak
22° 15' 39"
True Node
Koç
15° 38' 09"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>