Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Karar Zamanı Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin birisi varsa eğer gün senin için daha rahat geçebilir. Eğer hayatında birisi yoksa yeni aşk konularına biraz daha ılımlı yaklaşabilirsin. Hatta seni birileri ile tanıştırmak isteyen arkadaşlarına bile karşı çıkmayabilirsin, o derece.

Ticaret konularında Boğaları oldukça parlak bir gün bekliyor. Analiz etme gücünüzün yerinde olması sayesinde doğru kararlar vereceksiniz. Şansınız da size yardım edecek.

Bugünve para konularında ne kadar yapıcı olacağın tamamen sana bağlı olacak. Eğer insanlara olumlu yaklaşırsan işin o kadar hızlı görülebilir. Bir şeyleri acele ettirmek yerine sakinliğe ve biraz da kendi akışına bırakmalısın.

Egzersiz konularında kendini geliştirmek için iyi bir gün olabilir. Her zamankinden biraz daha fazla hareket edebilirsin. Bunun için kendine fırsatlar yaratmak demek ille de bir spor salonuna gitmek demek değildir. Bunu kendine ne kadar çok hatırlatırsan o kadar iyi bu aralar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanı dinlemek için iyi bir gün olabilir bugün. Zihnini yoran konular varsa bunlarla başa çıkmak adına kendine biraz zaman yaratabilirsin. Her ne olursa olsun sert çıkışlar ve ters davranışlardan uzak durmak sana iyi gelecek.

8 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün duygusal anlamda kendinizi sınadığınız bir gün olacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir kişiden gelen teklifle birlikte şaşıracak ve hayatınızı yeniden sorgulamaya başlayacaksınız. Kendinizi düşündüğünüz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Artık biraz bencil olmanın kimseye zararı dokunmaz.

8 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurtdışı ilişkileri olan bir Kova burcuysan, eğitimde ya da uzmanlık konunda kazançlı çıkacağın yolculuklar gündeminde olabilir. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan, çalışmalarını daha da genişleteceksin. Yılın son tutulması bugün toprak burcunda meydana gelecek. Uzun süredir devam eden bir dava sürecin varsa, karar açıklanabilir.

8 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların sizi nasıl gördüğü konusunda şüpheleriniz olabilir. Bu konuda gerçek fikirlerini öğreneceğiniz bazı konuşmalar yapabilirsiniz. Eleştiriye tahammül edememe durumunu ortadan kaldırdığınızda hem kırıcı konuşmaların önüne geçecek hem de sağlıklı düşünme fırsatı bulacaksınız.

8 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızda sizi zorlayacak bazı değişiklikler gündeme gelebilir. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyler için zaman yaratabilirsiniz. Ailenizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla idealist davranabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden beklenmedik bir ilişki gündeme gelebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de diğer sevgiyle alakalı konulara odaklanma içerisine girebilirsiniz. Koşulsuz sevmek, sevgiyi yaymak ve güler yüzlü olmak bugün genel konunuz.

8 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tanıştığın insanlarla konuşurken daha açık ve girişken olmak isteyeceksin. Kendini anlatırken dolaylı olmamak senin için yararlı olacak. Bu sayede karşına çıkacak fırsatları artırmak mümkün olacak. Sosyalleşmeye devam etmelisin.

8 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sözlerinizle başkalarını yaralamak tehlikeli bir şekilde mümkündür. Güç dinamiklerini büyük bir hassasiyetle ele almaya ne kadar çok çalışırsanız, gizli öfkenizin dışarı çıkması o kadar olasıdır. Siz parmak uçlarınızda ilerlemeye çalıştıkça öfkeniz sert adımlar atıyor olabilir. Ne istediğinizi doğrudan sorarsanız ciddiye alınmayacağınızdan korkabilirsiniz, ancak bu muhtemelen beladan uzak durmak için en iyi şansınızdır. İnsanlara onlarla dürüst olacak kadar saygı gösterin.

8 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğinizin kişilerin, sosyal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Kısa seyahatleriniz söz konusu olabilir.

8 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; aile, ev, kökler yani atalarınızla ilgili konular bu dönemde karşınıza çıkacaktır. Ev ve ailenizde radikal değişiklikler yapabilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Güçlü olmanız gereken bir süreçtesiniz. Ayrıca yanlış yargı yapabilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, eğlence konularında ise güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sahneye çıkabilir ve kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Korunduğunuz alan ise kazançlarınız. Maddi kazançlarınız bu süreçte artıyor.

8 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu olmak, herkesin olduğu gibi, sizin de hakkınız, bu mutluluğu duygusal alışkanlıklarınızı değiştirerek elde edebilirsiniz. İş yerinde uygulanacağı söylenen bir değişiklik sizi bu kadar ürkütmesin. Onaylamadığınız bu konunun sonuçlarından en çok yarar görecek olan siz olacaksınız. Maddi konulardaki iyimserliğiniz, harcamalarınızda aşırıya kaçmanıza yol açabilir. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

8 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 41' 06" R
Ay
Terazi
26° 38' 23" R
Merkür
Koç
16° 10' 44"
Venüs
Koç
22° 27' 31"
Mars
Balık
24° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 59"
Satürn
Balık
15° 56' 23"
Uranüs
Boğa
21° 57' 20"
Neptün
Balık
28° 41' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 45"
Lilith
Başak
22° 34' 08"
True Node
Koç
15° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>