Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çevreni Toparlıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişinin kendi hayatında canını sıkan şeyler olabilir. Ve sen her ne kadar ona iyimser yaklaşmak istesen de o bunu ters algılayabilir. Bazen insanların yalnız kalıp kafasını toparlamaya ihtiyacı olabilir. Bu tür durumları kişisel bir sıkıntı olarak algılamaman gerekecek.

Çalışma hayatınızda üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmede üstünüze yok. Yalnız arada bir hercailiğiniz tutuyor, biraz tembellik yapıp, işinizi yavaşlatıyorsunuz ama daha sonra çalışmalarınıza ağırlık vererek, eksik işlerinizi telafi edebiliyorsunuz.

Bugün kendini işine verebilirsin. Ancak yapacağın işte bireysellik daha fazla ön plana çıkmalı. Ekip işlerinden çok kendi emeklerini tartman ve kendi yapabildiklerine odaklanman çok daha fayda edebilir. Bu konuda daha dikkatli davranabilirsin.

Eğer içinde bulunduğun ortam sana stres yaratıyorsa bu konuda senin bir şeyler yapman gerekebilir. O ortamdan olabildiğince uzaklaşmak, kendine zaman ayırmak bu aralar daha önemli olabilir. Kendi zihnini dinlendirmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında birden fazla şeyin yoluna girmeye başladığını görebilir, biraz rahat bir nefes alabilirsin. Sadece aşk konularında bir şeyleri cepte görmemeye özen göstermelisin.

11 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şimdi en önemli şey, zamanınızın ve enerjinizin çoğunu inanabileceğiniz bir projeye yatırmanız. Ödüller ve alkışlar umurunuzda değil, dünyayı herkesin yaşayabileceği daha iyi bir yer haline getirmek için yönlendiriliyorsunuz.

11 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim anlamında hareketli bir gün geçirebilirsin. Kariyerinde emin adımlarla başarı basamaklarını zorlanmadan çıkıyorsun. İş konusundaki tecrüben arttıkça, öğrendiklerini başkalarına da aktarmak isteyeceksin. Aile içerisinde bir süredir anlaşmazlıklar varsa ya da iletişim kopuklukları yaşanıyorsa, toparlayıcı konuşmalar yapılması herkesi rahatlatacak.

11 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza aldığınız insanlar konusunda bazı olumsuz düşünceleriniz olabilir. Bu insanların, kaçtığınız konularla yüzleşmenizi sağlamasına izin vermelisiniz. Tanıdığınız her insanın size açacağı bir kapı olduğunu unutmayın.

11 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. İşlerinizde tekrar ettiğiniz konular keyfinizi kaçırabilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

11 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara körü körüne güvenmek ne kadar kötüyse tamamen şüpheci olmak da aynı derece de tehlikeli bir yaklaşım. Peki, ne mi yapmak gerekir? Tedbirli bir güven ilişkisi kurmak en iyi çözümdür. Hayatına son zamanlarda girmiş bir insan var, ona güvenmek istiyorsunuz ama bazı şüpheleriniz de var. Bu konudaki konumunuzu belirlemek için zamana ihtiyacınız var. Kendinize bu zamanı tanıyın.

11 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arabulma ve uzlaştırmada uzman birisiniz. Ama bu özelliğinizin olumsuz da bir yanı var, insanlar yardıma ve tavsiyeye ihtiyaç duyduğunda ilk önce sizin kapınızı çalıyorlar. İnsanların hayatını iyileştirmek için çözümler bulmak sizin benzersiz özelliklerinizden biri ve bu özelliğinizi kullanma zorunluluğu hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler, sadece nasıl yapılacağını değil neler yapılacağını da sizden duymak istiyor.

11 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz veya aile hayatınız hakkında alışılmadık ayrıntılar, şu anda bir otorite figürünün direnişine neden olabilir. İzinsiz girişleri tarafından ihlal edildiğini hissedebilirsiniz, ancak bu aslında onları düzeltmek için harika bir fırsat. Yaklaşımınız finansal olarak sizin için iyi çalışıyorsa, daha kabul edilen yolun sunabileceğini aşıyorsa, en odaklanmış kötüleyici bile bu gerçekleri ve rakamları tartışmak için mücadele edebilir. Başkalarına söylemeye hazır olmasalar bile, gizli hayranlığını kazanmak için bu açıyı vurgulayın.

11 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık yeteneğinizi ve çekim gücünüzü, en iyi şekilde yakın ilişkilerinizde rahatça görebilirsiniz. İş konusunda hedeflerinizi hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Eski fırsatlar yeniden ayağınıza gelebilir, yararlanmaya bakın.

11 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

11 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir grup heyecan verici insan evinize bir parti veya grup toplantısı yapmak için katılabilir. Harika bir ev sahibi olma yolunda ilerliyorsunuz ve bazı ilginç yeni insanlarla tanışmanız muhtemel. Sohbetler genellike bilgisayarlar ve modern teknolojinin diğer biçimlerine, ya da belki astroloji ve diğer esrarengiz konularda olabilir. Kaliteli vakit geçirecek ve çok şey öğreneceksiniz. Devam edin!Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

11 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızdaki monotonluğu değiştirecek bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Size ilgi duyanlara karşı bu kadar çekimser olmayın. Taşıdığınız endişelerden bir an önce sıyrılıp, hayatın tadını çıkarmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmenizde fayda var. Bugünlerde parayla ilgili bazı tartışmalar söz konusu. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

11 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 08"
Ay
Akrep
23° 51' 33"
Merkür
Koç
26° 26' 04"
Venüs
Balık
21° 33' 13"
Mars
Balık
04° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 07"
Satürn
Balık
13° 17' 48"
Uranüs
Boğa
20° 39' 35"
Neptün
Balık
27° 48' 26"
Plüton
Kova
01° 49' 31"
Chiron
Koç
18° 47' 27"
Lilith
Başak
19° 47' 30"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>