Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çabaların Artıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin birisi varsa aranızda çok daha iyi bir etki oluşabilir. Birbirinizi tam anlamıyla çözdüğünüzü hissedebilirsiniz. Aranızdaki uyum ve aşk giderek artabilir. Bu konuda çok daha şanslı olman olası o yüzden.

Kendinize vearkadaşlarınıza güvendiğiniz için gelecek haftanın ne kadar yoğun geçebileceğini pek düşünmüyorsunuz. Akşam üzerine doğru işle ilişkinizi koparabilirsiniz.

Bugün maddi açıdan çok şanslı olabilirsin. Hayatına para ve kazanç kapıları çekebileceksin. Güzel haberler kapıda olabilir. Seni çok memnun edecek gelişmeleri kendine çekmen, insanların sana daha dikkatlice bakmasına da vesile olabilir.

Önümüzdeki kış sürecinde kendi sağlığını kuvvetlendirmek ve fiziksel olarak daha iyi hissetmek için bugünden bazı hazırlıklar yapman gerekebilir. Beslenme düzenini belirlemek, egzersiz için bazı yatırımlar yapmak sana iyi gelebilir o yüzden.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendi etkinin farkına varacaksın. Enerjinin ne kadar arttığını görerek hareket etmen olası. Odaklandığın konularda çok daha fazlasını elde edebilirsin. Yeni şeyler öğrenmek ve yaratıcı şeyler üretmek adına çok daha pozitif bir gün olacak senin için.

13 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 48 saat içinde yetkili konumdaki kişilerle uğraşmak zorunda kalacaksınız ve fikirlerinizi onlara basit kelimeler ve cümlelerle aktarmanız en büyük önceliğe sahip. Güçlü olmaları zeki oldukları anlamına gelmez!

13 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel gerçekliğin bu sıralar üst düzeye çıkıyor. Hayatta mücadelenin çok önemli olduğunu biliyor oluşun, çabalarını artıracak. Geleneksel yapılardan ve insanlardan sıkıldığını istemeden de olsa belli edeceksin. Hatta ve hatta bir süredir sana yalnızca kendi sorunlarıyla gelen arkadaşından bile vazgeçebilirsin. Yaşam alanında dönem dönem sorun çıkaran eşyaları tamir ettireceksin.

13 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Övgünün ya da desteklenmenin anlamını biliyorsunuz. Bunu çevrenizdeki insanlara da yansıtmanız gerekebilir. Durulun ve hayatınızda yeri, değeri olan insanlara en son ne zaman güzel bir şey sunduğunuzu düşünün. Bugünün programı bu soruya vereceğiniz cevapla belli olacaktır. 

13 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sağlık, düzen ve organizasyon gerektiren konulara daha çok zaman harcayabilirsiniz. Eksik olan işleri de tamamlayabilirsiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yalnız hissedeceğiniz bu günlerde yalnızlığı kötü bir şey gibi görmek yerine içinde huzurunuzu yakalamayı ve geleceğinizi inşa etme potansiyelini ortaya çıkartın.

13 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal konuları tartışmak isteyebilirsiniz. Dua ettikten sonra cemaat lideriyle duanızla ilgili konuşabilirsiniz. Yahur bir arkadaşınızla veya bir aile üyesiyle metafizik konular üzerine sohbet edebilirsiniz. Sezgileriniz doğuştan kuvvetli ve yaşamın alt metinlerine kulağınız aşina. Çevrenizdekilerle paylaşabileceğiniz pek çok ilginç gözleminiz olabilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

13 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

"Kötü adam" rolünü oynamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de bir başkası, tüm güce sahipken ve herhangi bir iyi sonuç için övgüyü alabilecekken, aksi bir hareketin sorumluluğunu size veriyor! Kendiniz için ayağa kalkmak riskli olsa da, size bu kadar bağımlıysalar bu konuda gerçekten ne yapabilirler? Diğer kişinin sizin için işleri daha iyi hale getirmek için neler yapabileceğine dair belirli bir fikirle bir tartışma başlatabilirsiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Ailenizi ilgilendiren bazıkonuları, sizin de ilginizi çekebilir. Yaşamınızı denetleyen unsurları yeniden gözden geçirmelisiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

13 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tüm gün sana ait! Gökyüzündeki hareketler seni geleceğini düşünmek konusunda etkileyecek. Korkma, kendine olan güvenin ve dinamizmin bir yerlerden başlaman için şu an en iyi pozisyonda. BURÇ ADI hareketlerini ve bu dönemin senin için en uygun olan olup olmadığını kontrol edecek. Daha ne isteyebilirsin ki?Eski sevgilim geri dönecek mi?

13 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Pozitif ve güçlü bir güne hazır olun. Aşk hayatınızın sizi zorladığını ve yorduğunu düşünebilirsiniz. Sevdiğinizin size olan yaklaşımları ve kendine güvenen tavrı, kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Kariyerinizle ilgili bilgilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir gün. Araştırmaya olan ilginizden mesleki hayatta da faydalanacaksınız. Bugün yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacak. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.

13 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 52' 33" R
Ay
Akrep
24° 16' 40"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 13' 56"
Mars
Balık
26° 06' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 10"
Satürn
Balık
16° 09' 05"
Uranüs
Boğa
22° 04' 54"
Neptün
Balık
28° 45' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 32"
Lilith
Başak
22° 49' 07"
True Node
Koç
15° 34' 47"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>