Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendinden Eminsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Kendini aşka açmak zor olabilir bugün. Ancak bu durum hep böyle gidecek değil. Eğer hoşlandığın ama kendini ifade etmekte zorlandığın birisi varsa bu konuda nasıl adımlar izleyeceğini önden düşünmen gerekebilir. Aşkı inceliklerle gözden geçirmen gerekecek.

Önümüzdeki günlerde cesaret ve doğru kararlar gerekiyor. İş yaşamınızda yeni bir süreci adımlıyorsunuz. Birçok yeniliği bir arada barındıran bu süreç, sizi çok kazançlı çıkartabilir.

Bugünkonularında daha fazla harekete geçebilirsin. Kolları sıvayarak daha fazlasını elde edebilirsin. İnsanlarla iletişimde olmak, farklı kişilerle projelere başlamak gibi konularda da şanslı olabilirsin. İş toplantıları senin için kaçınılmaz olabilir.

Açık havada daha fazla zaman geçirmenin faydasını görebilirsin bugün. Nefes egzersizleri ve güneşten alacağın D vitamini bugün sana iyi gelebilir. Eğer güneşten veya açık havada zaman geçirmekten yoksunsan, içinde bulunduğun ortamı havalandırmaya özen gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ortamlar sana yaratıcı fikirler bulman için etki edebilir. İnsanlarla iletişimin,ve sosyal konulardaki paylaşımların çok daha baskın olabilir. Bir şeyleri kendi başına halletmek yerine hayatında farklı etkilere yer açman daha iyi olacak.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, aşk hayatınızda yeni bir gelişmenin olduğu göreceksiniz ve yaşamınızın en mutlu günlerine adım atacaksınız. Hayatınıza özel bir kişinin girdiğini fark edeceksiniz. Şu anda bir partneriniz yoksa bir yakın bir tarihte hayatınıza doğru kişinin geldiğini göreceksiniz. Aşk kapınızı çalıyor artık hazır olun.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın için yol kat etmek istediğin konularda, sana engel olanın ne olduğunu daha net gördüğün bir gün. Bu sayede daha net adımlar atmayı da başaracaksın. Evli bir Kova burcuysan, eşinin geleceğe yönelik beklentileri karşısında kendini yetersiz hissedebilirsin. Aile içinde çıkmaza girmiş konularla ilgili senden yardım bekleyen aile bireyleri olabilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayrimenkullerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Beklenen haberin gelmesi ya da isteklerinize uygun seçenekler bulmak üzerinizdeki yükü atacaktır. Yapıcı, kalıcı ve orijinal fikirlerinizi paylaştığınızda aynı etkiyi diğer aile üyelerine de yansıtmış olabilirsiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda dalgalanmalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Tartıştığınız kişiler sizi zorluyor olabilir. Akşam saatlerinde evde bitirmek istediğiniz işler için zaman yaratabilirsiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yeni planlamalar yaparken hayat sizi daha motive edecek kişiler ile karşılaştıracak. Sizin için oldukça yapıcı bir sürece adım atılacak bir zaman.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İç sesinize güvenin. Gezegenlerin şu anki hizalanmaları hali hazırda sahip olduğunuz sezgisel yetileri ortaya çıkarmaya uygun. Hemen hemen herkesin böyle yetileri vardır; önemli olan bunlara ne derece inanmayı yeğlediğimizdir. Altıncı hissimiz de en az ötekiler kadar güvenilirdir, çünkü diğer beş duyudan topladığı verilere bağlı olarak işler. İçinizden bir ses bir şeylerin yolunda olmadığı söylüyorsa ona inanın!

14 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rekabetçi bir tutum, şu anda profesyonel ilerlemenizi engelleyebilir. Bir başkasını geçmeye çalışmak sizi heyecanlandırsa da, böyle bir çabanın başkaları tarafından olumsuz bir şekilde fark edilmesi muhtemeldir. Etkilemeye çalıştığınız insanlar muhtemelen işinizin temel görevlerini ne kadar verimli bir şekilde yerine getirebileceğinizle daha fazla ilgileniyorlar. İşleri bir yarışa ya da kavgaya çevirmeden işinizi dikkatli yapın ve aradığınız iyi niyeti yavaş yavaş inşa etmelisiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin isteklerine karşı çıkmadan önce, konunun özünü dinlemeye özen göstermelisiniz. Özgürlükçü duygularınızı inatçı tavırlarınızla daha belirginleştirmeniz, hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınıza teslim olmayın.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Muhtemelen çok yoğun bir gün geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kıvrılmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!Partnerim ve beni neler bekliyor?

14 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin işine ayırdığı zamanı problem ediyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz. O ise sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyor. Açık olmanızda fayda var! İş yerinde yaşanan bazı olaylar sizi rahatsız edebilir. Normal zamanlarda fazla aldırmayacağınız durum ya da sözler bugün alınmanıza ya da üzülmenize sebep olabilir, dikkatli olun. Arkadaş ilişkilerinizde küçük meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Alışveriş yaparken daha akıllıca ve işinize yarayacak şeyler almalısınız.

14 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 28' 13" R
Ay
Yay
01° 57' 18"
Merkür
Koç
16° 00' 02"
Venüs
Koç
25° 59' 07"
Mars
Balık
26° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 39"
Satürn
Balık
16° 12' 29"
Uranüs
Boğa
22° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 46' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 38"
Lilith
Başak
22° 53' 11"
True Node
Koç
15° 32' 57"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>