Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güven Tazeliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Biraz daha sakin bir süreçten geçmek isterken sevdiğin kişinin kendi kafasında hayaller kurması olası. Onun hızına yetişmek için kendini zorlamak yerine bazı şeyleri karşılıklı konuşarak kararlaştırmanız gerekecek. İlişkiye denge getirmek önemli olabilir.

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor

İş konusunda bir şeyler senin beklediğinden hızlı ilerleyebilir. Ancak içine sinmiyorsa bu durum, buna karşı çıkman gerekecek. Çevrendeki insanların bir şeyleri aceleye getirmesine fırsat vermemek önemli olabilir.

Vitamin takviyeleri gün içerisinde kendini çok daha iyi hissetmene vesile olabilir. Aynı zamanda da bağışıklık sistemini kuvvetli tutarak var olan hastalıklara karşı seni daha sağlam bir hale getirebilir. O yüzden bugün bu konuları düşünebilir, bir şeyler araştırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatta ne noktada olduğunu sorgulaman gerekebilir. Kendini biraz gözden geçirebilirsin. Ne gibi beklentilerin olduğunu düşünebilir, analiz yeteneğinle yeni kararlar almadan önce nelere odaklanman gerektiğine karar verebilirsin. İçsel bir yolculuğa çıkman gerekebilir bugün.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hem özel hayatınızda hem de kariyerinizde şimdi ne kadar ilerleme kaydedebileceğinizin bir sınırı yok, bu yüzden bugün kendinizi zorlayın ve hak ettiğiniz ödülleri alın. Ve "şanslı" olduğunuzu söyleyenlere gülün. Kaybedenlerin hepsi onlardır.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Kova burcuysan, çocuklarının eğitimiyle ilgili eksiklikler kaygılanmana neden olabilir. Bu konu hakkında eşinle uzun uzadıya konuşacaksın. Davranışlarınla aşk hayatındaki güven duygusunun tazelenmesini sağlayacaksın. Bolca çektiğin fotoğraflarını sosyal medya hesabını yükleyerek, hesabını aktif tutmak isteyeceksin.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızdaki uyumsuzluğu gündem etmek yerine orta yol bulma konusunu düşünmelisiniz. Bu durumun kopacağınız bir durum olmadığını bilmelisiniz. Hissettiklerinizi paylaşmak aklınızdaki soru işaretlerini silecektir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde maceracı yönünüz ortaya çıkabilir. Ertelediğiniz bazı konuları tekrar gündeminize alabilirsiniz. Gelecek planlarınızda mücadele gerektiren koşullar var. Otorite olan kişilerle tartışma içinde olmamanızda fayda var. Gün içinde duygusal olarak fazla sorumluluk altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz ve sosyal işler yapabilirsiniz. Yaratıcılığınız ön planda olabileceği için sportif ya da sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Cömertliğiniz gezegeninizin en önemli özelliklerinden biri, bu yüzden verdiğiniz şeylerin karşılığında bir şey beklemiyorsunuz. Gücünüz ve ışığınız cömertliğinizden geliyor. Eğer isterseniz küçük bir çabayla gerçek bir aziz gibi hiçbir karşılık beklemeyen o cömert insanlardan biri olabilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal bolluk hissi, hedeflerinize doğru hızlı ve kendinden emin adımlar atmanızı sağlayabilir. Bu durum, o kadar ciddi görünebilir ki, size daha fazla yardım edecek kadar güçlü birinin ilgisini çekebilir. Muhtaç olarak görülme konusunda muhtemelen isteksiz olsanız da, diğer kişi muhtemelen birbirinize karşılıklı olarak yardım etmeye odaklanmıştır. Güvensizliklerinizin yolunuza çıkmasına izin vermeyin!

16 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınıza hakim olduğunuz müddetçe bazı olayları yeniden yapılandırabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Bugün fırsatlar konusunda aksilikler söz konusu.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genelde tabanlarınızı yere sağlam basmayı tercih edip son derece tutarlı ve organize bir biçimde ilerleseniz de, kanatlarınızı açmanız için sizi zorlayan çok büyük bir güç mevcut. Günlük yaşantınıza daha fazla hayal gücü katın ve hayal kurma sanatında ustalaşmak için pratik yapın. Kendinizi bir süreliğine gerçeklikten kurtarın ve omuzlarınızdan kalkan devasa yükü görün. Bu tip bir tavır, yaşamınızın her alanına denge getirecektir. Hayal gücünüzü özgür bırakın.Partnerim ve beni neler bekliyor?

16 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark edin! İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce sakin olup, kendinizi iyi ifade edin. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek. Aşırı yorgunluk ve gerilim sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 42' 15" R
Ay
Akrep
22° 04' 35" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 00' 53"
Mars
Balık
25° 58' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 43"
Satürn
Balık
16° 08' 06"
Uranüs
Boğa
22° 04' 18"
Neptün
Balık
28° 45' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 55"
Lilith
Başak
22° 47' 56"
True Node
Koç
15° 35' 16"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>