Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gruplaşmalardan Rahatsızsın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Kalbini açacağın kişinin aşka hazır olup olmadığını çok fazla düşünerek kendine işkence etmemelisin. Senin kendini ifade etmen gerek. Bırak karşı taraf kendi kararını kendisi versin. Senin yapman gereken o kişiyle ilgilendiğini belli etmek olacak.

Önümüzdeki günlerde cesaret ve doğru kararlar gerekiyor. İş yaşamınızda yeni bir süreci adımlıyorsunuz. Birçok yeniliği bir arada barındıran bu süreç, sizi çok kazançlı çıkartabilir.

İçinde bulunduğun şartları daha iyi bir hale getirebilmek için bir şeyler yapman gerekebilir. Kendine yatırım yapman gerekecek. Çalışma şartlarını sağlamlaştırmak adına veya var olan koşulları iyileştirmek adına para harcayabilirsin. Özellikle de kullandığın cihazların kalitesi önem gerektirebilir.

Kendi enerjini kendin kontrol edeceksin bugün. Neye odaklanacağın, ne kadar kendini yoracağın tamamen sana bağlı olabilir. Ve kontrollü bir gün geçirirsen eğer bu enerji sana uzun bir süre yetebilir. Bu konuda bir sıkıntı çekmemen olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünya yıkılsa umurunda olmayabilir bugün. Çünkü keyfin yerinde, kafan rahat olacak. Daha iyi bir biçimde bir şeylere odaklanabileceksin. Zihnini ve bedenini güzel konulara açabileceksin. Bu enerji sana uzun bir süre gidebilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Belirli bir grup insanla çalışmaktan memnun değilseniz, o zaman kesinlikle harekete geçin ve başka bir yere gidin. Bugün ve bundan sonra her gün ilk göreviniz kendi ahlaki pusulanızı takip etmek olmalıdır. Fazla düşünme, sadece harekete geç.

18 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Kova burcuysanyerinde yaptığın düzenlemeler ile çalışanlarının çalışma alanlarını genişletebilirsin. Gözlem gücünü, sorgulayan yanınla birleştirdiğinde gerçeklere yaklaştığını göreceksin. Çalışma ortamındaki gruplaşmadan rahatsız olduğunu açıkça dile getirebilirsin. Fakat amacını aşan cümleler, haklıyken haksız düşmene neden olabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne istediğinizi bildiğinizde ne yapmanız gerektiğini de öğrenmiş olacaksınız. Ancak istekleriniz kadar hayatın gerekliliklerine de önem vermelisiniz. Bu durumun sizi daraltan değil, zenginleştiren imkanlar taşıyabileceğini unutmayın.

18 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. İşlerinizde tekrar ettiğiniz konular keyfinizi kaçırabilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

18 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlarla iyi geçinmeyi tercih etseniz de fedakar olmak istemeyebilirsiniz. Sosyal açıdan olumlu vearkadaşlarınızda güzel intiba bırakan bir dönemdesiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün mahallenizde bir anda plansız bir şekilde grup toplantıları gerçekleşebilir. İyimserlik, heyecan ve geleceğe duyulan sabırsızlık havaya hakim olan duygular arasında. İlgi çekici ve ufuk açıcı tartışmalar yapılması muhtemel. Yapmayı planlamadığınız çok sayıda araba yolculuğu yaptığınızı görebilirsiniz, ancak sorun etmeyeceksiniz. Gün yeni bir beklenti hissiyle sona erecek gibi görünüyor.

18 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için çok olumlu bir etki yaratmalı. Günün enerjisi, mükemmel kararlar almak gibi şeylere izin verecektir. İşler her zamankinden daha hızlı ilerleyecek. Meslektaşların işbirliği, fiziksel enerji ve keskin bir zihin sizi destekleyecektir. Daha ne isteyebilirsiniz? Neredeyse her şeyin yolunda gittiğini ve kahkahaların saatleri doldurduğunu fark edebilirsiniz. Sakin olun çünkü her şeyin üstesinden gelebilmelisiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Bugün harcamalar konusunda planlı ve programlı gitmeniz gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum, size ters ve sıkıcı gelecektir. İnatçı ve mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracak.

18 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün uzun telefon görüşmeleri yapabilir ya da uzun süre araba kullanabilirsiniz. Bir arkadaşınızla ortak bir ilgi alanınızı keşfedebilir ve bu alanda etkinlikler yapabilirsiniz. Bu, anlaşmazlıklara neden olan ya da hakkında çok az şey bildiğiniz bir ilgi alanı olabilir bu yüzden konuyla ilgili kitap değiş-tokuşu yapabilir ya da kurslara katılabilirsiniz. Bu kişiyle ilişkiniz, bu yolla daha da güçlenip yakın bir hal alacak ve ufkunuz da genişleyecek.Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

18 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelmeniz mümkün. Çevrenizdekilere karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşım sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir.

18 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 42' 15" R
Ay
Akrep
22° 04' 35" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 00' 53"
Mars
Balık
25° 58' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 43"
Satürn
Balık
16° 08' 06"
Uranüs
Boğa
22° 04' 18"
Neptün
Balık
28° 45' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 55"
Lilith
Başak
22° 47' 56"
True Node
Koç
15° 35' 16"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>