Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hassassın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Eğer sevdiğin birisi varsa gün içerisinde onunla vakit geçirmek, birlikte sosyalleşmek sana çok iyi gelebilir. Gidilecek yerlere birlikte gitmeniz, aşka öncelik vermeniz size çok daha sıcak gelebilir. Birlikte kalabalıklara karışmalısınız.

İş hayatınızda birçok şeyi değiştirebilecek görüşmeleriniz olacak. Özgüveninizi ön planda tutmanızda fayda var. Uzak yerlerle yapacağınız görüşmelerde sıkı pazarlıklar içinde olacaksınız.

Bugün para harcamaktan korkmamalısın. Zira bugün harcanacak paralar seni zora sokmak veya hayatı burnundan getirmek için değil, keyifle ve güzel şeylere odaklanarak enerjini artırmak için var olabilir. Biraz harcama yapmak kimseye zarar vermez.

Sosyal ortamlar, keyifli sofralar, neşe ve kahkaha... Bugün sana en iyi gelecek şeyler bunlar. Evde pineklemek veya kendini yalnızlaştırmak yerine bir süredir iletişim kuramadığın insanlarla güzel planlar yapmak sana çok iyi bir enerji verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafana koyduğun şeyi gerçekleştirene kadar kimse seni yolundan döndüremeyecek. Aklına koyduğunu gerçekte bir yere konumlandırabileceksin. İş ve profesyonel anlamda uğraş gerektiren konularda daha başarılı olman olası.

20 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

En sevdiklerinizin desteği, diğer her şeyi dışlayarak kişisel hedeflerinize odaklanabileceğiniz için kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Yeni rutinler uygulandıkça alışmak biraz zaman alacak ama uzun vadede bu en iyisi olacak.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır faydasını gördüğün bir mutfak eşyası bozulabilir. Yerine yenisi almak için alışverişe çıkacaksın. Bugün geçmişte yaşadığın ilişkiler yüzünden hassas olabilir ve sırf bu yüzden yakın çevrenle kişisel problemler yaşaman söz konusu olabilir. Ruhunu dinlendirmek için farklı konulara odaklanmak isteyeceksin. Yeniden günlük tutmaya başlamak iyi fikir olabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir haftaya kendinizi hazırlarken bu hafta sizi yoran ve eskiye götüren konuları düşünebilirsiniz. Sadece bu yaşadınız hissi bile düşünmek onları geride bırakmak için iyi bir nedendir. Sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız. 

20 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca Terazi’de ilerleryen Ay yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

20 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar belli başlı konularda başarı elde ettiğiniz bugünlerde bunu sürdürmek için sabırlı olmanız gerekmekte. Çabanız karşılıksız kalmayacaktır.

20 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün civarda oturan bir kadınla aranızda yepyeni bir birlik hissi oluşacak ve muhtemelen bir tür proje sebebiyle iletişime geçeceksiniz. Hepinizin ortak sıkıntısı, oturduğunuz çevrenin estetik görünümü ve bunun geliştirilmesi için neler yapılabileceği üzerine olacak. Daha önce hiç kurmadığınız kadar güçlü bağlar kurabilirsiniz. Çocuklar ve yaşlılar da yardımınıza koşabilir ve keyfinize keyif katabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duyarlılığınızı gizli güç dinamiklerine alıştırmak size profesyonel olarak yardımcı olabilir. İster büyük bir şirket için ister kendiniz için çalışın, gerçekte emir komuta zincirinin her zaman olması gerektiği gibi çalışmadığını muhtemelen şimdiye kadar biliyorsunuzdur. Mali bir durum da tam olarak tanımlandığı gibi olmayabilir, bu nedenle herhangi bir resmi taahhütte bulunmadan önce muhtemelen biraz daha derine inmelisiniz. İnsanların sizi çıkarlarınıza uygun olmayan bir anlaşmaya yönlendirmesine izin vermeyin.

20 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize özgüveniniz o kadar tam ki, hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil. Ailenize de zaman ayırmalısınız. Dostlar her konuda yardımcı olacaklar.

20 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şey evinizle ilgili olacak. Sonunda tesisatçıyı arayabilirsiniz ya da bu ev onarımlarını kendiniz yapmak için işe koyulabilirsiniz. Yeni insanlar hayatına girebilir. Aslında, akşam yemeği için davet etmek için kapınızın önünde belirebilirler bile! Bugün bekleyeceğiniz tek şey beklenmedik şeyler olacak. Elinizde ekstra yiyeceklerin olduğuna emin olun ve günün size ne getireceğini bekleyin.Kaderim ne olacak? Beni neler bekliyor?

20 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gururunuz ve ihmalleriniz yüzünden sevgilinizin size olan ilgisi yok oldu, ama henüz her şeyi kaybetmediniz. Göstereceğiniz yaklaşım, yapacağınız candan konuşma aşk hayatınızı canlandıracak. İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya cesaret edemiyorsunuz. Şimdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor. Alışveriş duygularınızda abartıya kaçmamaya ve bütçenizi aşmamaya gayret edin. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

20 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 29' 06" R
Ay
Başak
05° 30' 20"
Merkür
Koç
17° 42' 13"
Venüs
Koç
17° 08' 57"
Mars
Balık
21° 02' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 43"
Satürn
Balık
15° 31' 16"
Uranüs
Boğa
21° 43' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 43"
Lilith
Başak
22° 05' 29"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>