Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gücünün Farkındasın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2022, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşktan bir beklentin yoksa bugün bu durum değişebilir. Hayatında yeni bir insanın etkisi baş gösterebilir. Kalbini yeni bir insana açabilirsin. Bu tür konularda daha şanslı olabilirsin bugün.

Yeteneğiniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştıracak. Kararlılığınız iyi bir özellik ama zaman zaman inatçılığa dönüştüğünde, gereksiz gerilimlere neden oluyor.

Maddi olarak farklı konulara yer açman gerekecek. Bu durum biraz para harcamanı gerektirebilir. Ancak harcanacak bu para sana bir yük olmayacak. Aksine, senin için bir yatırım gibi görülebilir. O yüzden kendini bu konularda çok fazla kısıtlamamalısın.

Sağlıklı alışkanlıklar edinmek için oldukça iyi bir gün olabilir. Bugün daha iyiye odaklanabilmek adına karşına güzel fırsatlar çıkabilir. Daha sağlıklı bir biçimde hareket edebilmek adına kötü alışkanlıklarından vazgeçmeye başlayabilirsin. Hatta şeker bunun başında gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz yorgun düşebilirsin bugün. Ancak bu yorgunluk tatlı yorgunluk dedikleri türden olabilir. Evet enerji seviyen düşebilir ancak günün sonunda elde ettiklerine odaklanman seni daha memnun edecek.

22 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İster yaratıcı bir proje ister kariyer girişimi olsun, yeni bir şeye başlamak istiyorsanız, şimdi onu düşünmeyi bırakıp gerçekleştirmenin tam zamanı. Yine de bunu kendi başınıza yapmaya çalışmayın. Benzer düşünen insanlarla güçlerinizi birleştirirseniz daha hızlı ilerleyeceksiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hemen her konuda kendini söz sahibi hissedebilirsin. Ancak bunu heyecanıyla olur olmaz sözler vermemeye dikkat etmelisin. Söz ağızdan çıktı mı geri dönüşü olmuyor sen de biliyorsun. Ancak etrafındaki kişilerin seni anlamaları için, bu çıkışın şart olduğunu düşünmen, kendini güçlü hissetmeni sağlayacak.

22 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde olan ve aslında sizi olumsuz etkileyen insanlara karşı dikkatli olmalısınız. Belirli konuları belirli kişilerle konuşmak, daha az açık vermenizi sağlayabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok ikili ilişkiler, ortaklar ve eşle ilgili konular ön plana çıkabilir. Eşinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde nasıl iletişim kurduğunuz çok önem kazanacaktır. Bazı konuları yeniden organize etmeniz gerekebilir. Gizli düşmanlarınıza da dikkat etmeniz ve tetikte olmanız gereken bir gündesiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emeklerinizin karşılığını aldığınız bir gündesiniz. Birikime geçebilir, maddi anlamda önceki günlere oranla daha bolluk içerisinde hissedebilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşın seni bir yere davet edebilir. Bu daveti kabul etmek onunla daha fazla zaman geçirmek için yardımcı olacak. Gezi ve ziyaret süresince yen şeyler öğrenmek ve ileride değerlendirmek için yeni fikirler üretmen mümkün olacak.

22 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bağ kurmak ve yeni insanlarla tanışmak şu anda özellikle heyecan verici olabilir. Muhtemelen kendinizi oraya koymak için pek çok fırsatınız olacak. Yine de, siz odada çalışırken iyi enerjilerin akmasını sağlamak için bazı inançlarınızı saklamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Diğer ayrıntılar için esneklik payı bırakmak mantıklı olsa bile, hangi temel değerlerden ödün vermek istemediğinizi bilin.

22 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.

22 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

22 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizde yeni biriyle tanışabilirsiniz. Aşk konusunda şanslı bir dönemdesiniz. İlişkiniz varsa; beraber sosyalleşebilirsiniz. Güneşin yay burcuna geçmesiyle 1 ay boyunca; sosyalleşebilir, yeni bir topluluğa dahil olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda fırtınalı bir dönemden geçiyorsunuz. Sevgilinizle tartışmalardan uzak durun, ve sorunların üzerine gitmeyin. Problemi, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve incinmenize yol açar. Dürüst ve açık davranmanız sorunları çözebilir. İşlerinizle ilgili konularda oldukça seçicisiniz. Takım çalışması sizi daha çok motive ediyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz! Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

22 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 32' 58" R
Ay
Terazi
24° 57' 45" R
Merkür
Koç
16° 12' 17"
Venüs
Koç
22° 17' 14"
Mars
Balık
24° 15' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 03"
Satürn
Balık
15° 55' 35"
Uranüs
Boğa
21° 56' 52"
Neptün
Balık
28° 41' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 16"
Lilith
Başak
22° 33' 13"
True Node
Koç
15° 39' 06"
Son Güncelleme : 23/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>