Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Pratik Çözümler İşini Kolaylaştırıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanlarla keyifli ortamlara girmek kısmetini de açabilir. Sana ilgi gösteren bir insanla tanışabilirsin. Aşkta daha keyifli bir etki görmek kalbini hızlıca attırabilir. Flörtleşmeler keyfini yerine getirecek.

Şikayet etmeyin. İşinizin belki de şu anda kısıtlayıcı olduğuna ve çok fazla özgürlüğünüz olmadığına dair hisleriniz olabilir, ancak bunlar sadece yanılsamalardır. Kendinize, hayatınızdaki kısıtlamalar varsa bunların şansa dayanmadığını söyleyin. Mesleğin içinde ve dışında, hayatın doğal ritminin sadece bir parçası. Bunun gibi durumlardan kaçma tuzağına düşmemeye çalışın.

İş konularında güzel gelişmeler görebilirsin. Aldığın güzel haberleri sevdiklerinle kutlamak isteyebilirsin. Biraz daha para harcamaya açık olabilirsin. Ancak bu durum sana sıkıntı yaratmayacak, para harcamaktan keyif alabilirsin bugün.

Eve tıkanıp günü yalnız geçirmemen gerekecek. Daha sosyal bir hayat sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Enerjini daha iyi yönlendirebilmek için sevdiğin insanlarla daha keyifli ortamlara girebilirsin. Bu sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir seni rahatsız eden sorunlarla ilgilenmek için daha istekli olacaksın. Farklı bakış açıları sayesinde mevcut sorunlarınla ilgili yeni çözümler bulmak mümkün olabilir. Sürekli yeni bir yerden bakmaya çalışmaya devam etmelisin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, aşk hayatınızda yeni bir gelişmenin olduğu göreceksiniz ve yaşamınızın en mutlu günlerine adım atacaksınız. Hayatınıza özel bir kişinin girdiğini fark edeceksiniz. Şu anda bir partneriniz yoksa bir yakın bir tarihte hayatınıza doğru kişinin geldiğini göreceksiniz. Aşk kapınızı çalıyor artık hazır olun.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutinlerine kişisel yeteneklerini sirayet ettiriyorsun. Bu durum daha pratik çözümler üretebilmende sana fayda sağlıyor. İlişkilerinin gündeminde olacağı bir haftaya adım atıyorsun. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişinin konuşmaları seni epey etkileyecek.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin isteklerine kulak vermeniz gerekebilir. Siz ne kadar anlatsanız da olayları onun bakış açısıyla dinlemek sorunları daha hızlı çözmenizi sağlayacaktır. Dinlemek ve hayatınızdaki insanlara fırsat tanımak için iyi bir gün olabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geliştirmek istediğiniz işlerinizle uğraşabilirsiniz. Teknik konularda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizden gelen kısmetler olabilir. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve sosyal hayat odakları stresli durumlar geçirmiş olmanızdan ötürü su veya toprakla vakit geçirmek, yalnızlığa zaman ayırmak size iyi gelecektir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile yükümlülükleri arasında kaybolmanız muhtemel. Birkaç küçük işle ilgilenebilir, çocukları arabayla arkadaşlarına bırakabilir ve evinizi temizlemeye çalışabilirsiniz. Oldukça yoğun bir gün olacak, dolayısıyla hızınızı ayarlamanızda fayda var. Bir işten diğerine koştururarak iyi bir egzersiz yapabilir ve hatta tüm bu koşturmacada birkaç kalori bile yakabilirsiniz!

21 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutin görevlerle ilgili net olmayan iletişim her an hüsrana yol açabilir. Görünüşe göre her küçük şey hakkında konuşarak sert görünmek istemeseniz de, diğer kişi işi yanlış yapmaya devam ederse, bu sizi rahatsız edecektir. Onlara neden kendi yönteminizle yapılmasını istediğinize dair anlaşılır bir neden verebildiğiniz sürece, muhtemelen ne demek istediğinizi anlayacaklardır. Her şeyi baştan sona anlatırken, daha fazla takip etmeye değer yeni teknikler keşfetme olasılığına da açık olun!

21 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel paylaşımlarınız için fedakarlıklar yapmalısınız.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda takıntılı olmamaya çalışmalısınız. Ay 14:14-20:15 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeye başlamak yerine işlerinizi tamamlamak, işlerinizi toparlayarak geçirmek iyi olacaktır. Yeni başlanan işler sonuçsuz kalır. Saat 20:15’den sonra kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün diğer insanlara karşı sorumluluklarınıza odaklanmanız gerekebilir. Belki biraz bebek bakıcılığı yapmanız gerekir. Yeğeninize bir süre göz kulak olmaktan keyif alabilirsiniz. Ya da eşinizin evle ilgili bir konuda yardımınıza ihtiyacı olabilir. Devreye girip bozulan bir şeyi tamir etmeye yardım edebilirsiniz. Tamirat konusunda hünerli olacağınızdan imdada yetişmeniz muhtemel.Kaderim ne olacak? Beni neler bekliyor?

21 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 17' 51"
Ay
Akrep
26° 05' 49"
Merkür
Koç
26° 30' 42"
Venüs
Balık
21° 46' 37"
Mars
Balık
05° 04' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 25"
Satürn
Balık
13° 19' 02"
Uranüs
Boğa
20° 40' 05"
Neptün
Balık
27° 48' 50"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 05"
Lilith
Başak
19° 48' 42"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>