Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yanlış Anlaşılıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün aşka öncelik vermek sana çok iyi sonuçlar getirebilir. Aşka dair bir beklentin yoksa bile bugün bu konuda sürprizlere açık olmalısın. İnsanların sana ulaşabilir olması önemli bir konu haline gelebilir.

Bunca deneyim ve mesleki bilgiyle, sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz. Önümüzdeki günlerde kötü bir sürpriziniz var. Hiç beklemediğiniz bir gelişme kendinize güveninizi sarsacak.

Para kaygılarını bir kenara bırakma fikri çok zor gelebilir. Ancak bugün senin için daha rahat geçebilir ve o yüzden de parayı düşünmek zorunda kalmayabilirsin. Daha rahat bir biçimde güne odaklanmaya öncelik vermelisin.

Evde boş boş oturarak dinleneceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Açık havada sevdiğin insanlarla zaman geçirmek de sana çok iyi gelebilir. O yüzden bugün kendini eve kapatmamalı ve tek başına değil, sevdiklerinle zaman geçirmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaybedecek neyin var? Risk almanın önündeki engel ne? Büyümek ve gelişmek için kendini neden geri tutuyorsun? Bugün bu tür konularda kendine daha fazla soru sorman gerekebilir. Biraz daha dışa dönük hareketler sergilemen önem kazanabilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önemli kişiler sizi yakından izliyor olacak ve gördüklerinden hiç şüphe yok ki hoşlarına gidecek. Eylemleriniz, zafer için pazarda olmadığınızı, sadece bir takım oyuncusu olmak istediğinizi açıkça ortaya koyarsa, bundan daha çok hoşlanacaklar.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar verirken başkalarının etkisinde kalmamak için paylaşımlarını kısıtlayabilirsin. Duygularındaki düğümleri çözmeye çalışırken, insanların ne kadar çok değiştiğini de fark edeceksin. Arkadaşlarınla yapacağın sohbetlerde, hep konuşan olmak istemen ortamı biraz gerebilir. Söylediklerin ise bir arada olduğun insanlar tarafından farklı algılanabilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın size sunduklarını nasıl değerlendirdiğinizi düşünmelisiniz. Üzerinize düşeni yaptığınızdan, inandığınız gibi yaptığınızdan emin olun. Sosyal mecralardaki görüşmeler, size yeni insanları ve yeni düşünce tarzlarını getirebilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı endişeler, huzursuzluklar var. Öğle sonrasında hayatın getirdiği yeniliklere açıksınız.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günlerde sağlık, estetik gibi alanlarda başarılı atılımlar yapabilirsiniz. İstediklerinizin hayatınıza hızlıca aktığı ve şanslı olduğunuz döneme giriyorsunuz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün gezegensel dizilişi ile yaratıcılığınız zirvede olacak, bu yüzden yeni ve sıra dışı şeyleri denemek sadece kolay olmayacak, aynı zamanda çok zevk de alacaksınız. Eski bir probleme veya yaratıcı bir çözüme ihtiyaç duyan yeni bir probleme benzersiz bir yaklaşım keşfedebilirsiniz. Bunlar bugün siz neredeyse hiç çaba sarf etmeden gerçekleşecek. Sınırlarınızı keşfetmenize izin verin. Yaratıcılığınızın sınırları olmadığını keşfedebilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluk duygunuz muhtemelen motivasyonunuzun çoğunun katalizörüdür ancak olaylar kontrolünüz dışında olduğunda ve onlar hakkında hiçbir şey yapamayacak durumda olduğunuzda ne olur? Bazen her şeyi, özellikle de ailenizi ve arkadaşlarınızı kontrol edemediğinizi kabul etmeniz gerekebilir. Bugün olayların ara sıra olmasına izin vermeyi düşünmelisiniz. Hayatınız çok daha az karmaşık olacak.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar da kurmak istiyorsunuz. Bugün, hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Akıllıca seçimler yapıyorsunuz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün içe çekilebilir, duygusal olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ayrıca sorumluluk almanız gereken konular gündeminize gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz özellikle de diz, eklem, diş, cilt rahatsızları gerçekleşebilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı durumlarda ana meseleden kopup küçük bir detayın peşinden sürükleniyorsunuz. Bugün sevgilinizle yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar hatalı bir yol izlediğinizi size gösterecek. İşinizle ilgili sizi bir karar için zorlayacaklar, sakın oldu-bittiye gelmeyin. Herkes kendi çıkarını düşünüyor, siz de menfaatlerinizi düşünün. Siz değil, başkası size uysun! Bir alacağınızın ertelenmesi söz konusu. Bu da, hesaplarınızı alt üst edebilir. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu.

26 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 05" R
Ay
Balık
08° 25' 48"
Merkür
Koç
18° 23' 37"
Venüs
Boğa
04° 47' 56"
Mars
Koç
02° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 41"
Satürn
Balık
16° 50' 32"
Uranüs
Boğa
22° 31' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 54"
Lilith
Başak
23° 40' 47"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>