Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İletişimin Güçleniyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşka kıskançlık bulaşabilir bugün. Sevdiğin kişinin neler yaptığını veya hangi ortamlara girdiğini görmek ve bilmek isteyebilirsin. Ancak bu durumun can sıkıcı ve boğucu bir hal almaması için senin kendi hislerini kontrol etmen gerekecek, o kişinin ne yaptığını kontrol etmesi değil...

İş yerinizde yapılacak yeni düzenlemelerle ilgili olarak sizin görüşlerinize ihtiyaç var. Önerilerinizi sakınmadan, rahatlıkla dile getirmelisiniz. Gelecek günlerdeki gelişmeler, kariyerinizde olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir.

Can sıkan veya el yoran işleri bugünden halletmek, haftanın geri kalanını daha rahat geçirmene vesile olabilir. Bugünkonularında daha fazla çaba gösterebilirsin. Her ne kadar önceliği başka şeylere vermek istesen de bu konuda biraz kendini kontrol etmen gerekebilir.

Enerjini neye yönlendirdiğin önemli olabilir, evet. Ancak bazen bazı durumlardan kaçınmak da zor olabilir. Bugün işler seni ekstra yorabilir. Burada yapabileceğin en iyi şey bolca vitamin takviyesi almak ve kendine iyi bakmak olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gurur yapabileceğin bir gündesin. Senden istenen birsana biraz garip gelebilir. Bazı şeyleri gurur yapmadan çözmeye çalışmak ve açık fikirli davranmak ise sana çok şey katacak. Mızmızlık etmemek önemli bir konu bugün.

24 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zihniniz büyük fikirlerle dolu olabilir ama hepsinin hakkını veremezsiniz, bu yüzden düşüncenizde acımasız olun ve yalnızca başarı şansı en yüksek olan iki veya üç amaca odaklanın. Ve bir takımın parçası olarak daha güçlü olduğunuzu unutmayın.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerin ile olumlu bir iletişim içindesin. Onların ihtiyacı olduğu durumlarda yanlarında yer alacaksın. Kendini olaylar karşısında kontrol etmekte zorlanacağın bir gün yaşıyorsun. Ulaşmayan mailler ve yanlış anlaşılmalar bir uğursuzluk var dedirtebilir. Aile şirketinde çalışan bir Kova burcuysan, hisselerin devredilmesi ya da ortaklıkların bozulması söz konusu olabilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dijital ortamda çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize maddi kazanç odaklı hedefler koyabilirsiniz. Vizyon sahibi kişilerle bir araya gelebilir, sesinizi daha çok duyurabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışmalısınız. Gereksiz harcamalardan uzak durun. Stres yaratan konular gündeme gelebilir. Ticari konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar bugünlerde sizin samimiyet ve güveninizi sarsmak için bazı denemeler yapabilirler ancak yine de siz net çizginiz ile tarafınızı koruyabileceksiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz inanıp onlar için harekete geçmedikçe hayalleriniz gerçekleşmez. Kimse bunu sizin için mümkün kılmayacak. Gardobunuzda saklanan bir iyilik periniz olmadığı sürece olaylara el atmanız gerekiyor. Ama yine de, bir şeyi gerçekleştirmenin farklı yolları olduğunu unutmayın. İlk adım kendinize inanmak ve her şeyin mümkün olduğunu kabul etmektir. Bugün hayal gücünüzü serbest bırakmak için muhteşem bir gün.

24 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut bir aile sorununu nasıl çözeceğiniz konusunda zor bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. En azından bazı otorite figürlerinin tavsiyelerine karşı çıkacağınızı muhtemelen biliyor olsanız da, sonuç ne olursa olsun, sonuçlarla yaşamanız gerektiğinin de kesinlikle farkındasınız. Durumun hassaslığı göz önüne alındığında, hikayenizi paylaştığınız arkadaşlarınızı dikkatlice seçmeniz geçerli olacaktır. Hayatınızda daha fazla yargılamaya ihtiyacınız yok, bu yüzden sempatik bir seyirci seçin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel kariyeriniz ve duygusal güveninizin çok önemli olması, yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmenizi sağlıyor. Bugün öfkelerinizi baskı altında tutmayı başardığınız sürece,motivasyonunuz daha da artacak.

24 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

24 Kasım Yay burcu Yeni ayıyla beraber 15 gün boyunca; sosyalleşebilir, yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Yeni bir aşk karşınıza çıkabilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalar artabilir. Bu süreçte borç vermenizi önermiyorum, dolandırılma ihtimaliniz yüksek.

24 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz, çözümü olmayan bir dönemece girmiş ve büyük olasılıkla hoş olmayacak bir sona varacak. Bu ilişkiye önyargısız baktığınızda, pek mükemmel olmayan ilişkinin, doğal olarak bir sona vardığını kabulleneceksiniz. Bu aralar yeni birgirişimde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol kazanç var. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>