Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gerginliklere Dikkat! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Arkadaşlıkların aşka dönüşmesi zordur. Çünkü arkadaşın olarak gördüğün bir insana karşı hislerin olduğunu fark etmen yetmez, bir de karşı tarafı onu o anda uygun gelen bir seçenek olarak değil de gerçek bir aşk öznesi olarak gördüğüne ikna etmen gerekir. Bu savaş biraz uzun sürebilir, sabrını test edebilirsin.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

İş konularında başkalarının seni belli bir yola sürüklemesine izin vermemen önemli bir mesele haline gelebilir. Başkasının aldığı kararlara göre hareket etmek yerine bugün kendi kararlarını almak için bir zemin oluşturmalısın. Acele etmemen iyi olabilir.

Gün içerisinde kendini biraz rahatsız veya huzursuz hissetmen olası. Bu tür durumlarda yapılacak en iyi şey kendine biraz zaman yaratıp egzersize odaklanmaktır. Eğer fırsatın varsa biraz hareket etmen gerekecek. Bu durum sana daha iyi bir enerji katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik gelişmeler yaşamaya çok müsait olabilirsin. Çevrendeki insanlar sana bazı konularda daha fazla güvenebilirler. İşte yükselme şansı bulabilirsin. Emeklerinin karşılığını bir terfi ile alman olası.

25 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün farklı bir şey yapın, daha önce denememiş olabileceğiniz bir şey. Aynı eski yöntemleri kullanarak aynı eski yollardan geçerseniz hayattan sıkılırsınız, bu yüzden daha maceracı bir düşünme tarzı benimseyin ve sadece düşünmeyin, aynı zamanda hareket edin.

25 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi sorunlarını çözüme ulaştırman daha esnek hareket edebilmene olanak sağlıyor. Bu sayede eskiyen mobilyalarını değiştirmeyi de düşüneceksin. Çalışan bir Kova burcuysan,yerinde gergin bir hava hüküm sürebilir. Bazı arkadaşlarının işten çıkarılacağı söylentileri seni telaşlandıracak. Midenin hassas olduğu günlerden geçiyor olabilirsin, yediklerine dikkat etmelisin.

25 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korktuğunuz ya da çekindiğiniz konuları dışarıya öfke olarak yansıtabilirsiniz. Bunun farkında değilseniz, çevrenizden gelen geri dönüşleri dikkate almanızda fayda var. Kendinize gereksiz yükler edindiğinizi görmeli, bunların sizde oluşturduğu tahribatı sonlandırmak için kendinizle seferberlik ilan etmelisiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz bazı olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular huzursuzluk çıkarabilir. Öğle saatlerinde sorumlu olduğunuz konular kendinizi sıkışmış hissetmenize neden olabilir. Çıkış noktası bulamayacağınızı düşünebilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha enerjik olabilirsiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizin sorumluluğunu üstlenmiş gibi hissedebilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var. Aşk hayatınızla ilgili yapacağınız açılımlar başarı ile sonuçlanarak sizi güzel bir faza götürecek.

25 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşılığında hiçbir şey vermeden yalnızca almaya çalışmayın. Bir şeyleri istiflemeye ve bencil bir şekilde sadece kendinize saklamaya devam ederseniz, başka şeylerin hayatınıza girmesine çok az yer bırakırsınız. Kazandıklarınızın meyvelerini hayatınızdaki diğer insanlara da dağıtın ki iyi talih sizi bulsun. Ne ekerseniz onu biçersiniz, bu nedenle yalnızca her şeyi kendinize almaya odaklanmayın.

25 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı mali ayrıntılar biraz belirsiz olsa bile, profesyonel bir fırsat oldukça çekici görünebilir. Sizin için doğru olan kararı vermek için nihayetinde sezginize güvenmek zorunda kalacak olsanız da, gün size meslektaşlarınızı kontrol etmek ve düşündüğünüz her şeyi onlardan almak için harika bir şans sunuyor. Bunun uygun olmadığı sonucuna varırsanız, uygun olan başka bir şey bulmak için iyi bir konumda olmalısınız.

25 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Bugün kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Dostlarınızın sizin düşüncelerinize ilgi göstermeleri ihtimali oldukça kuvvetli.

25 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

25 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün sosyalleşebilir, yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Arkadaşınızla ya da partnerle ilgili gerginlikler olabilir. Ayrıca dolandırılmamaya dikkat etmelisiniz. Harcamalarınız artabilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kendinizi hassas hissedebilir, sevdiğinizle ilişkinizde alınganlık gösterebilirsiniz. Yersiz endişe duymak yerine zihninizdekileri paylaşmanız ilişkiniz açısından sizi kazançlı çıkaracak. Fikirlerinizde etkilenmeye açık olacağınız bugün arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Ruh halinizdeki huzursuzluk meslek ve aile yaşantınızı da etkileyebilir. Bütçenizi denkleştirmeye çalışıyor ve bunun için de oldukça zorlanıyorsunuz. Terlemeyle gelen rahatsızlıklara dikkat edin.

25 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 33"
Ay
Akrep
25° 24' 27"
Merkür
Koç
26° 29' 18"
Venüs
Balık
21° 42' 29"
Mars
Balık
05° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 42"
Satürn
Balık
13° 18' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 56"
Neptün
Balık
27° 48' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 54"
Lilith
Başak
19° 48' 20"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>