Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk konusunda büyük adımlar atmak için doğru bir zaman olmayabilir. Ancak bazı konuları bugünden gözden geçirebilirsin. Öncelikli olarak kendi hislerinle yüzleşmen bu konuda nasıl hareket edebileceğini netleştirecek senin için.

İşlerin yoğunluğu azalacak. Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz. Görüştüğünüz bazı kişilerin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla gösterdiğinizi bilmelisiniz.

Yaşanan parasal kaygıların gerçekten sana ait olup olmadığına dikkat etmelisin. Başkasının parasal kaygılarını gelip sana mâl etmesi hoş olmayabilir. En iyisi kendi yapabileceklerine odaklanıp başkasından beklentiye girmemek olacak.

Başkalarının yaşadığı stresi senin üstüne atmalarına izin vermemek bir tercihtir. Bir başkasının günü kötü geçiyor diye seninki de geçmek zorunda değil. Bu konularda duygusal olarak bir sınır çizmen iyi olabilir bugün. Daha rahat bir gün geçirmek için bu konuya dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Harekete geçmek için çok güzel bir gün. Eğer bir yerlere gitmek istiyorsan bütün fırsatlar önüne serilebilir. Her ne kadar harekete geçmek konusunda çekincelerin olsa da dış dünya sana bunun için gereken fırsatları önüne koyabilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün adeta uzak bir yere tek kişilik ve sadece gidiş biletiniz varmış gibi hissediyorsunuz. Yalnızlık duygusunun etkisini derinden hissedeceksiniz. Bu duygu sizi korkutmasın. Kaybedecek bir şeyiniz yok ve kararlarınızın sonuçlarını deneyimlemenin keyfini çıkartmak için harika bir zaman olacak.

27 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde daha çok vakit geçirmeye öncelik vereceksin. Sevdiğin dizileri ve filmleri izleyerek vakit geçirebilirsin. Bugün kendini hemen her konuyu daha çok irdelerken bulabilirsin. Bu durumun seni mutsuz etmemesi için çok fazla detaya inmeyeceksin. Eğer ailesiyle yaşayan bir Kova burcuysan, ailende senden yaşça küçük olan kişilere sürpriz hazırlıkların olabilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize ayırdığınız zamanlarda neler yaptığınızı düşünebilirsiniz. Birçok işi ve etkinliği ertelediğinizi gördüğünüzde düğmeye basabilirsiniz. Bugün zihninizi dinlendirmeli, yapacaklarınızın planlarını daha iyi bir zemine oturtmalısınız. Hakkınızdaki düşüncelerin yönünü değiştiriyorsunuz. 

27 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca Terazi’de ilerleryen Ay yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

27 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kuracağınız arkadaşlıklar ve iletişim odaklı her konu da uzun ömürlü olacak ve kendinizi yalnız hissetmenizi engelleyecek nitelikte olacaktır.

27 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim konusunda kendini açık görebilirsin. İnsanlarla konuşmak senin için çok önemli olacak. Herkesle her şeyi konuşup sırlarını, planlarını ortaya dökmediğin sürece insanlarla iletişimi kesmemek sana iyi gelecek.

27 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karşı cinsten insanlarla çatışıyor olabilirsiniz. Önünüze engeller koyduklarını ve sizi yavaşlattıklarını hissedebilirsiniz ancak sonunda tam anlamıyla çatışmalara dönüşebilecek çatışmalara girmek yerine, neyi yanlış yaptığınızı düşündüklerini kendinize sormaya çalışın. Bu sizinle ilgili bir sorun olmak zorunda değil ancak insanların bazı yanlarınızı görmesine izin vermiyor olabilirsiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etkilenmeye hazırsınız. düşüncelerinizi söylerken, aşırıya kaçıyorsunuz.

27 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Heyecan verici bir haber sayesinde keşfetmeniz gereken bir gelişim fırsatından haberdar olabilirsiniz. Gelgelelim, normal şartlar altında hemen harekete geçecekken, bugün yalnızca “bekle ve gör” tutumu sergilemeniz muhtemel. Bir süredir kendinizi göstermeye çalıştığınız için bu bakış açısı size uygun olmayacaktır. Endişelerinizin galip gelmesine izin vermeyin. Meraklı tabiatınızdan faydalanıp mümkün olan her şeyi öğrenin ve daha sonra bilinçli bir karar verin.Eski sevgilim geri dönecek mi?

27 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gösterdiğiniz sadakati ve dürüstlüğü partnerinizden görememek sizi üzüyor. İçinizi kemiren bir konu yüzünden güzel günlerin tadını çıkaramıyorsunuz. Aklınız uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Bu projeyi gerçekleştirmeniz biraz zaman alabilir. Alabileceğiniz bir para desteği hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz

27 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 48" R
Ay
Balık
11° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 51"
Venüs
Boğa
05° 02' 49"
Mars
Koç
02° 15' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 31"
Satürn
Balık
16° 51' 33"
Uranüs
Boğa
22° 32' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 34"
Lilith
Başak
23° 42' 08"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>