Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güvenin Tazeleniyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşkta bir şeyler seni zorlayabilir. Kalbinin yorgun düştüğünü de hissedebilirsin. En iyisi büyük ve ani tepkiler vermemek olacak. Biraz kendini geri çekip olan bitene uzaktan bakman daha iyi olabilir.

Bugün çözmek istediğiniz denklemde diğer insanların eksik değişkenler olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm detaylarla ve kararlarla kendiniz baş etmek zorundaymış gibi hissetmeyin. Eldeki duruma katkıda bulunacak bir şeyleri olan kişilerle çalışın. Sessiz ve disiplinli bir yaklaşımın bir dokunuş gerektiren herhangi bir problemi çözebilmek için tam da gerekli olan şeyler olduğunu göreceksiniz.

Bir şeylerin istediğin gibi gitmemesi seni yıldırmamalı. Duygusal davranmamalısın. Ani tepkilerden de uzak durmalısın. Bugün daha dikkatli hareket etmen gerekebilir. Parasal gelişmeler, senin vereceğin mantıklı tepkilere göre şekillenebilir.

Stresin seni giderek yorduğu bir gün olabilir bugün. Haftaya her ne kadar rahat ve keyifli başlamak istesen de gün içerisinde yaşananlar seni biraz yorabilir. O yüzden bugün kendine ekstra angaryaçıkarmamaya dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeye rağmen iyi bir gün olacak senin için. Kendinden emin tavırların ve olaylara getirdiğin öznel bakış açın çok daha fazlasına ulaşmanı sağlayabilir. Bir yıldız gibi parlayabilirsin adeta. İşte başarı seni bekliyor!

28 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları,bugün biraz can sıkıcı ve bunalmış hissedebilirsiniz. Bu gece her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz. Kendinizi motive ederek zorlandığınız durumlar karşısında çıkış yolu bulabileceksiniz. Olduğunuz durumda parlamaya hazır olun.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerin zenginleşiyor. Maddi durumunun gelişmesi buna dayanak oluşturuyor. Gün içerisinde kariyerindeki gelişmeler, kendine olan güvenini tazeleyecek. Onca emeğin boşa gitmediğini anlayacaksın. Özellikle proje bazlı bir işte çalışıyorsan hem maddi hem de manevi olarak standartlarını yükselteceğin teklifler alabilirsin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. İstemeden de olsa kurduğunuz baskı mekanizmasının size fayda getirmediğini kabul etmelisiniz. Bu sayede huzursuz hissettiren durumların da ortadan kalktığını görebilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geliştirmek istediğiniz işlerinizle uğraşabilirsiniz. Teknik konularda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizden gelen kısmetler olabilir. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün etrafınızdaki kişilerle iyi niyetle problemlerinizi paylaşabilirsiniz ancak yine de fikirlerini ya da uyarılarını fazlaca dikkate almamanızda fayda var.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarından alacağın bir haberkonusunda daha dikkatli olmanı gerektirebilir. Hedeflediğin gelişmeyi yaşamanı engelleyecek durumları önceden görüp önlemler almak senin için önemli olacak. Arkadaşlarınla iletişimi korumakta yarar var.

28 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Keskin bir söz bugün gerçekten size dokunabilir. İsteseler de istemeseler de, birisinin güvensizliklerinizden birine değmesi muhtemeldir. Onlara hemen yanıt vermek yerine, yeniden bir araya gelmek için kendinize zaman ayırmanız daha iyi olur. Rahat ve özel bir ortamda, net bir şekilde neden üzüldüğünüze dair tüm hikâyeyi daha iyi düşünebilmelisiniz. Sonunda sizi inciten kişiye yanıt vermeyi seçerseniz, en azından bunu düşünceli bir şekilde yapabilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sıra dışı düşünceler içinde yaşıyor; fakat çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için, belli etmek istemiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendiniz ifade ederken, ilişkilerinizde ikna edici olmalısınız.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, ilişki, çocuk, tatil gibi konularda kalıcı adımlar atabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgilenebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Artık biten ilişkinizi unutun! Aşk hayatınızda güzel şeyler vadeden karşılaşmalar ve mutluluk dolu bir ilişki söz konusu. Bu kişiyle ilgilenin. Mesleğinizde atacağınız adımlar size gelecek vaat ediyor. İleriyi görme özelliğiniz, size yol gösterecek. İyimserliğinizi devam ettirip başarılarınızın altına imzanızı atacaksınız, geleceğe güvenle bakın. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Soğuk algınlığı, ateşlenme potansiyeliniz bu aralarda her zamankine göre daha yüksek

28 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 30"
Ay
Kova
29° 11' 41"
Merkür
Koç
18° 01' 30"
Venüs
Boğa
04° 00' 12"
Mars
Koç
01° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 47' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 44"
Lilith
Başak
23° 36' 29"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>