Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düşüncelerini paylaşman gerekiyor! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Hoşlandığın insanla daha çok zaman geçirebileceğin ortamlarda bulunabilir ve bu konuda kendini biraz daha şanslı hissedebilirsin. Yapmacık ve zorlama davranışlardan uzak durarak aşka odaklanmak güzel olacak. İletişimde dürüstlük şart!

Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütler geçireceksiniz. İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor.

Karşına çıkan fırsatları değerlendirmek için acele etmemelisin, hele ki bugün. İyice düşünüp taşınmadan gelecek ile ilgili kararlar almak seni biraz pişman edebilir. Negatife düşmemek için güvendiğin arkadaşlarından yardım istemek senin için iyi olabilir.

Alışkanlıkların için farklı ve yeni bir düzenleme yapman mümkün olabilir bugün. Kendini daha iyi hissedeceğin bir ortam yaratman da olası. Bu sayede yeni sağlıklı alışkanlıklar edinebilirsin. Sağlıklı ve rahat bir ortam için düzene, organizasyona odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bulunduğun ortamlarda kendini rahat hissedemeyebilirsin belki ama bunun performansını etkilemesine izin vermemen gerekecek. Olaylara duygusal tepki vermekten kaçınıp mantığınla hareket etmek senin için daha yararlı olabilir. Kontrollü davranmanda fayda var.

2 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde başkalarının yaptığınız şeyi onaylamamasını umursamıyorsunuz, öyleyse şimdi neden umursuyorsunuz? Bunun nedeni, bu durumda onların haklı olabileceğinden korkmanız ve çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmış olmanızdır. Geri adım atma zamanı gelmiş olabilir!

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aileni ve çevrendekileri şaşırtan kararlar alabilirsin. Çevrenden uyarılar gelecek olsa da aceleci olmamaya dikkat etmelisin. Bugünkonusunda fazla detaycısın. Plancı kişiliğin bu kez yaptığın organizasyonda seni yanlış yollara çıkaracak. Planların bozulduğunda çok çabuk sıkılıyorsun. Düzen senin için oldukça önemli.

2 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlarda çokça vakit geçireceğiniz, insanlarla yoğun bir iletişim trafiği yaşayacağınız bir gündesiniz. Bu da olumlu geri dönüşler kadar olumsuz dönüşlerle de sizi karşılaştırabilir. Tartışmalardan uzak durmalısınız.

2 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz bazı olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular huzursuzluk çıkarabilir. Öğle saatlerinde sorumlu olduğunuz konular kendinizi sıkışmış hissetmenize neden olabilir. Çıkış noktası bulamayacağınızı düşünebilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha enerjik olabilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim yeteneklerinizin güçlendiği bir gündesiniz. İş konularında bu size şans getirirken özel hayatta bencil ve fazla konuşkan hissi yaratabilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlarla iletişimini tekrar düzenlemen gerekebilir. Daha yapıcı tepkiler vermen insanların senin hakkındaki düşüncelerini olumlu etkileyecek. Olası tartışmaları engellemek için karşıdakini dinlemeye özen göstermelisin.

2 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyada görmek istediğiniz değişiklik olmak bugünün ana teması olabilir. Kendinizi değer verdiğiniz bir amaç için cüzdanınızı açarken ve dürüstçe paranızın karşılığını alıp almadığınızı merak ederken bulabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı ne kadar iyi karşıladığınıza bakmak, yardım harcamalarınızı doğru bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olabilir. Önce kendinize bakmazsanız toplumu kurtaramazsınız!

2 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel enerjinizi, sosyal ilişkilerinizle çok güzel kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Bugünlerde arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

2 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizle seyahat edebilir, iletişime geçebilirsiniz. Beraber eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. İletişim, anlaşma, seyahatlerde bazı aksilikler gerçekleşebilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatta başka heyecanlar olduğunu fark etmek için aşk konusunda cesur davranmanız gerekiyor. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olun. İş hayatında tepkilerinizdeki aşırılık sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Yaratıcı fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilir, onların tepkilerini almak isteyebilirsiniz. Beklediğiniz para nihayet elinize geçiyor. Bu parayı nasıl değerlendireceğinizi şimdiden planlayın. Mevsim şartlarına uygun giyinmelisiniz.

2 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 37' 02" R
Ay
Başak
19° 11' 25"
Merkür
Koç
17° 09' 09"
Venüs
Koç
18° 34' 46"
Mars
Balık
21° 56' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 37"
Satürn
Balık
15° 38' 08"
Uranüs
Boğa
21° 46' 53"
Neptün
Balık
28° 35' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
20° 04' 47"
Lilith
Başak
22° 13' 12"
True Node
Koç
15° 37' 43"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>