Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hızlı Adapte Oluyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Hoşlandığın insanla daha çok zaman geçirebileceğin ortamlarda bulunabilir ve bu konuda kendini biraz daha şanslı hissedebilirsin. Yapmacık ve zorlama davranışlardan uzak durarak aşka odaklanmak güzel olacak. İletişimde dürüstlük şart!

Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütler geçireceksiniz. İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor.

Karşına çıkan fırsatları değerlendirmek için acele etmemelisin, hele ki bugün. İyice düşünüp taşınmadan gelecek ile ilgili kararlar almak seni biraz pişman edebilir. Negatife düşmemek için güvendiğin arkadaşlarından yardım istemek senin için iyi olabilir.

Alışkanlıkların için farklı ve yeni bir düzenleme yapman mümkün olabilir bugün. Kendini daha iyi hissedeceğin bir ortam yaratman da olası. Bu sayede yeni sağlıklı alışkanlıklar edinebilirsin. Sağlıklı ve rahat bir ortam için düzene, organizasyona odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir yol haritası çizip onda emin adımlarla ilerlemek isteyebilirsin bugün. Yeni planlar yapıp başarıya koşmak seni oldukça meşgul edebilir. Ancak farklı olana odaklandıkça yaratıcılığını da artırma şansı bulabileceksin.

1 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde başkalarının yaptığınız şeyi onaylamamasını umursamıyorsunuz, öyleyse şimdi neden umursuyorsunuz? Bunun nedeni, bu durumda onların haklı olabileceğinden korkmanız ve çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmış olmanızdır. Geri adım atma zamanı gelmiş olabilir!

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerin onları ihmal ettiğini düşünebilir. Onları arayıp gönlünü alıyorsun. Aralık ayına merhaba derken, sürekli değişen dünyaya daha çabuk uymak isteyeceksin. Güçlü olmaktan bir yana dursun, dönüşümlere hızlı adapte olabilmenin daha kıymetli olduğuna karar vereceksin. Eğer kendi işinin sahibi olan bir Kova burcuysan, önemlibirliklerine dair haberler alabilirsin.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Çalışmalarınızın bir sonucu olarak adımlar atmak için iyi bir gün olabilir. Kendinize kurduğunuz hedeflere doğru giderken iyi niyetinizin suistimal edilmeyeceğinden de emin olmalısınız.

1 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışmalısınız. Gereksiz harcamalardan uzak durun. Stres yaratan konular gündeme gelebilir. Ticari konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın bir doğası olarak problemler öğrenmek ve deneyimlemek için karşınıza çıkacaktır. Geri çekilmek yerine bu sorundan nasıl bir ders alacağınıza odaklanın.

1 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yen şeyler öğrenmek için daha istekli olacaksın. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmek için acele etmen gerekebilir. Öğrenmeye devam ettikçe yeni fırsatlar sürekli karşına çıkacak.

1 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen bugün arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmeye can atıyorsunuz. Ne yazık ki, başkaları aklınızdaki belirli bir faaliyetle ilgilenmiyorsa veya siz müsait olduğunuzda müsait değilseniz, planlama sinir bozucu olabilir. Gün sonunda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz! Bir arkadaşa sahip olmanın mı yoksa her şeyi kendi tarzınıza göre yapmanın mı daha tatmin edici olacağına karar vermeniz gerekebilir. Yalnız uçmanın avantajları vardır, bu yüzden gerektiğinde bunu yaptığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin.

1 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Dengeli ve sabit düşünmekten vazgeçmiyorsunuz. Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.

1 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde ayyuka çıkmış sorunları çözmeniz gerekiyor. İtaatkar davranmaya, müşkül durumda olan sizmişsiniz gibi görünmeye devam ettiğiniz sürece, herhangi bir girişimde bulunma korkunuzu yenemeyeceksiniz. Don Juan'ılıkla utangaçlık iki farklı uç, bu ikisinin bir orta yolu var.Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

1 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevginizi ifade etmede zorluk çekebileceğiniz bir gün. Sağlıksız bir ilişkiyle sürdürülen bir gönül oyunundan rahatsızlık duyuyorsunuz. Bu ilişkiyi bir düzene sokmaya çalışın. İşleri iyi dağıtmanıza rağmen başınızı kaşıyacak vaktiniz yok. Sizi epeyce yorulacağınız günler bekliyor. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz. Ama bir gün çok pişman olabilirsiniz. Bunlar daha sonra size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönecektir.

1 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 08" R
Ay
Oğlak
12° 54' 18"
Merkür
Koç
16° 34' 48"
Venüs
Koç
29° 52' 15"
Mars
Balık
29° 01' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 37"
Satürn
Balık
16° 29' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 25"
Lilith
Başak
23° 14' 10"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>