Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Aksiliklere Tahammülün Yok Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Yeni bir aşk için kendini hazır hissetmeyebilirsin henüz. O yüzden de şu anda seninle daha çok görüşmek isteyen insanla konuşurken dikkatli olmak isteyebilirsin. Hazır olmadığın bir ilişki için o kişiyi beklentiye sokmamak daha iyi olacak.

Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kazanç durumunuz gelişmeye açık.

İş konusunda karşına çıkacak sorunları aşmak için seri davranman gerekebilir. Seri davranırken de hata yapmamak için dikkatli olman gerekecek. Sorunların çözümünde yanındakilerin yardımını istemek de iyi bir yol olabilir.

Bugün sağlığına daha dikkat etmen gerekecek. Kendini nasıl hissettiğini, son zamanlarda seni nelerin yorduğunu daha dikkatlice gözden geçirmen gerekebilir. Eğer içine sinmeyen bir durum varsa bu konuda bir doktor arayışına girebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında yenilikler yapmak için daha istekli olman gerekebilir bugün. En başta da kendi isteklerinin arkasında durmalısın. Başkasının sana çizdiği yolda ilerlemek yerine kendi yarattığın fırsatlara odaklanman gerekecek. Bu konuda kendine daha fazla güvenmelisin.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde başkalarının yaptığınız şeyi onaylamamasını umursamıyorsunuz, öyleyse şimdi neden umursuyorsunuz? Bunun nedeni, bu durumda onların haklı olabileceğinden korkmanız ve çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmış olmanızdır. Geri adım atma zamanı gelmiş olabilir!

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikim planları gündeminde. İlk adım olarak gereksiz gördüğün bazı harcamaları keseceksin. Bugün aynı zamanda aksayacak hiçbir şeye tahammülün olmadığını çevrene göstereceksin. Ancak zaman bazen bizim istediğimiz gibi gitmez, her şeye hazırlıklı olmalısın. Çevrendeki kişilerin anlık reaksiyonları duygu durumunu oldukça hızlı etkiliyor. Bu durum ani kararları da beraberinde getirebilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin dışınızda gelişen durumlara verdiğiniz tepkileri iyi ölçmelisiniz. Hayatta her şeyi kontrol altında tutamayacağını ya da beklentilerinize göre yaşayamayacağınızı kabullenin. Kendinize eziyet etmek yerine bu durumlar karşısında neler yapabileceğinize dair b planları hazırlayabilirsiniz.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı endişeler, huzursuzluklar var. Öğle sonrasında hayatın getirdiği yeniliklere açıksınız.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim yeteneklerinizin güçlendiği bir gündesiniz. İş konularında bu size şans getirirken özel hayatta bencil ve fazla konuşkan hissi yaratabilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlarla fikir ayrılığı yaşamak seni endişelendirmemeli. Bu sayede farklı pencerelerden bakma imkanına erişebilirsin. Bunu avantaj olarak kullanıp kendini geliştirmeye devam etmekte yarar var.

3 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalığın götürdüğü yere gitmek şu anda biraz ekstra çaba gerektirebilir. Gün, sizi yalnızca kendinize odaklanmaya teşvik etse bile, insanlar varlığınızı talep edebilir. En azından başkalarına bir şans verin. Eğer onlara izin verirseniz, aslında size sunacakları harika fırsatlara sahip olduklarını fark edebilirsiniz. Muhtemelen bu, her iki tarafa da fayda sağlayacak!

3 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bildiğiniz konularda sınanmaktan korkmuyorsunuz. İnatçı tavırlarınızın altında, başarı hırsının ve insanlara yardımcı olmak duygusu yattığını biliyorsunuz. Değişken bir ruh haliniz var. Sizi farklı zaman dilimlerinde görenler yanılabiliyor.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bir takım onaylamama-tasvip etmeme durumlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum herhangi bir yerden, kişiden yada şeyden kaynaklanabilir. Aileniz,ortaklarınızdaki seçiminizi onaylamıyor olabilir, potansiyel işvereniniz özgeçmişinizdeki bir girişi sorgulayabilir ya da siz çocukluk arkadaşlarınızdan biri için açıklanamaz bir hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz. Tüm gerçekleri elde edene kadar savunmacı ya da çok yargılayıcı olmamaya çalışın. Bunun yerine, insanlara neden böyle hissettiklerini sorun ve onların bakış açılarını anlamaya çalışın.Partnerim ve beni neler bekliyor?

3 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız yolunda gitmese bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak. İş yerinde çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yaramadı. Bazı sorumlulukları üzerinizden atmalısınız. Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme daha şimdiden uykularınızı kaçırmaya başladı. Fiziksel olarak zayıf düşebilir, grip gibi mevsimsel hastalıklara karşı dayanıksız olabilirsiniz.

3 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 34' 36" R
Ay
Terazi
25° 17' 52" R
Merkür
Koç
16° 11' 58"
Venüs
Koç
22° 19' 18"
Mars
Balık
24° 17' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 26"
Satürn
Balık
15° 55' 45"
Uranüs
Boğa
21° 56' 58"
Neptün
Balık
28° 41' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 22"
Lilith
Başak
22° 33' 24"
True Node
Koç
15° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>