Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kulağına Bazı Dedikodular Gelebilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün aşk hayatınızda biraz sakin olmalısınız. İnsanlarla olan ilişkinizin, düzenli olarak gerçekleştirmeniz gereken bir gösteri ya da sahne eylemi olmadığını anlayın. Bu, sevgilinizin verdiği geri bildirimleri dinlemeniz ve ilişkinizdeki belirli konuların, sizinle sevdikleriniz arasında daha sorunsuz bir şekilde akmasını sağlamak için yeniden yapılandırmayı düşünmeniz gereken bir gün.

Uyarılmış ve ilham almış hissedebilirsiniz. Çok fazla fiziksel enerjiniz olacak ve hatta kendinizi biraz çılgın hissedebilirsiniz! Gün boyunca kafein ve derin nefes almaktan kaçınarak denge sağlamaya çalışın. Ayak işlerini haletmek veya güzel bir antrenman yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Enerjinize odaklanmanıza ve yaşam gücünüzü kontrol etmenize yardımcı olacak bir şey yapmanız gerekecektir.

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

Göksel enerjiler özgüvenini arttırdıkça hiç olmadığı kadar iddialı ve kuvvetli hissediyorsun. Eğer birisiyle zorlu bir ilişki sürecinden geçtiysen, bugün aranızda bu meseleleri konuşabilir; sorunu tanımlayabilirsiniz. Kendini açıkça ifade edebilecek ve senden olumsuz anlamda faydalanılmasına fırsat vermeyeceksin. Bu keskin enerji, ilerlemeni sağlayacak.Oldukça rahatsız edici bir görüşme karanlık yanınızı açığa çıkarıp her şeyin olumsuz yönüne takılmanıza neden olabilir. Bu tuzağa düşmeyin, zira günün sonuna doğru durumun olumlu tarafı kendini gösterecek. İletişim açısından işinizi kolaylaştıracak cep telefonu, yeni bir bilgisayar gibi bir aygıt satın alabilirsiniz. Ancak gününüzün büyük bir kısmını bunu kullanmayı öğrenerek harcamayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içsel ve ruhani alemlerle normalde olduğunuzdan daha fazla bağlantılı olabilirsiniz ve gün boyu meditasyon halinde gidip gelebilirsiniz. Yapabiliyorsanız, dışarı çıkmamanız en iyisi olacak. Mümkünse bu akşam, yalnız kalabileceğiniz bir zaman dilimi planlayın ki derin bir meditasyon yapabilesiniz. Yakınınızda bir not defteri bulundurun, aklınıza gelen her şeyi not alabilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni harcamalar yapabilirsiniz. Sanat, hobi ve estetik konular için harcamalar gündeminizde olabilir. Beklentinizi bulacağınız durumlar oluşabilir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rekabete girmekten kaçınmayacağın bir gün olabilir. Kendini her zamankinden daha çalışkan ve verimli hissediyorsun. Gün içinde kulağına gelen dedikodulara moralin bozulabilir. Bu dedikoduların aslını öğrenmek için yakın arkadaşın ile konuşuyorsun. Onun da kaçamak cevapları dikkatinden kaçmıyor.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herhangi bir durumun derinliklerine inmek istiyorsanız buna geniş bir yelpazeden bakıyor olmalısınız. İdeallerinizi tekrar sorgulayın ve yeni hedefler belirleyin. Kendinizi bu hedeflere mecbur kılmak için kendinize belirli bir süre koyun ve o süreye uymak için gayret gösterin. Yaşadığınız finansal sorunlarınıza çevreniz bazı çözümler sunabilir. Bu çözümler sizi bir nevi rahatlatırken ruhsal olarak biraz yorabilir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işle ilgili hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla yazışma ve konuşma yapabilirsiniz. Ticari konularda dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Çalışma ortamınızda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar yaşanabilir. Sakin olmanızda fayda var.

7 Ağustos 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Miras gibi konularda beklediğiniz yargı işi varsa olumlu sonuçlandığını görebilirsiniz. Özel işlerinizin de yoluna girdiğini görmek sizi mutlu edecek

7 Ağustos 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başınızı kaldırıp da etrafınıza bakmazsanız önünüze çıkan fırsatları nasıl göreceksiniz? Yeni bir romantizm, yeni bir yatırım fırsatı veya yeni birarıyorsanız, şu anda orada bir yerde sizi bekliyor.

7 Ağustos 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcunda seyahat etmeye devam edeceği gündüz saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır.Ay'ın Koç burcuna girişi ile yakın çevrenizle ilgili konular önem kazanıyor. Venüs'ün Yengeç burcundaki seyahati sağlık ve çalışma hayatı konularında destekleyici olacaktır. Diyete ve spora başlamak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye gireceksiniz ve aradığınız bütün özellikleri partnerinizde bulacaksınız. Şu anki bulunduğunuzkonumundan çok sıkıldınız ve değişiklik istiyorsunuz. Yeni adımlar atmak için doğru zamanı bekleyin.

7 Ağustos 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün incecik bir buz tabakası üzerinde yürüyeceksiniz bu yüzden dinleyenler pek ilgili olmayacağından çok fazla konuşmayın. Aslında bugün, kendi ön yargılarınızla savaşmak için ideal bir gün. Elbette bu her zaman hoşa giden bir yüzleşme değil, fakat son zamanlarda insanlıktan uzak deneyimler yaşadığınız için gerçeklik algınızı biraz değiştirmenin uygun olacağını düşünebilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 57" R
Ay
Başak
18° 54' 47"
Merkür
Boğa
02° 16' 46"
Venüs
Boğa
22° 10' 41"
Mars
Koç
12° 54' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 09"
Satürn
Balık
17° 55' 06"
Uranüs
Boğa
23° 20' 32"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 57"
Lilith
Başak
25° 14' 43"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>