Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bencillikten Uzaklaşmanın Vakti Geldi Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızdaki bir şey hakkında sorumluluk almanız gerekiyor. Bugün bunu yapma şansınız olacak. Ailevi değerleriniz, sizi 'politik olarak doğru' olmayan bir hayat yaşamaktan alıkoyabilir. Bir defalığına masaya yumruğunuzu vurmalısınız! İnsanların seçimlerine saygı duyun ki, kendinize de saygınız olsun.

Özellikle kariyerinizle ilgiliyse, bir şeyleri gelecek nesillere bırakmaya karar vermiş olabilirsiniz. İsminizin tarihe geçmesini sağlamak için çok çalışmanız ve risk almanız gerekiyor! Bu, önümüzdeki birkaç gün boyunca size işkence yapacak olan zor soru şu: "Sonunda, sizden istedikleri kadar kendinizi zorlamaya değecek mi?" Zor bir soru, ama bir cevaba ihtiyacı var!

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Sıkıcı ve ağır hissediyorsun, tatlım. Eğer kendini profesyonel yaşamında veya özel yaşamında kanıtlamaya çalışıyorsan bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsin. Senin için değerli olan birine öfkelenmen olası görünüyor. Olumsuz hislerini çabucak yansıtma; çevrene karşı tutumların bundan kötü etkilenecektir.Çok sevdiğiniz bir akraba veya komşu bugün sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Başkalarına yardım etmekten zevk aldığınız için kişinin ihtiyaç duyduğu şeyi ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Çabalarınız takdirsiz kalmayacak - aslında arkadaşınızın şükran duyguları sizi çok utandırabilir! Unutmayın ki, bunu yapıyor olmanızın nedeni bu olmasa bile, benzer bir durumun içinde olmanız halinde, bu kişi sizin için orada olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iç dünyanızla bağlantı kurmak için ideal bir gün. Dindar biri olmayabilirsiniz fakat şu sıralar spiritüel eğilimler içinde olmanız muhtemel. Hayatınızı sürdürmenin başka bir biçimini arıyor olabilirsiniz. Belki yeni bir felsefeyi denemek istersiniz. Bir kişisel gelişim kitabı ya da olumlu düşünceler aşılayan bir yaşam koçu size yol gösterebilir. Hayatınıza aydınca bakış açıları katın ve birkaç değişiklik yapıp yapamayacağınızı tartın.

7 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmaya kalkışmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Belki bir projeyi yürütme sözü verdiniz ya da size yakın biri belirli bir şeyin üstesinden gelmenizi istedi eğer bu konuda rahatsızsanız ilgili kişilerle görüşün. Kendinizi ifade etme ve anlama yeteneğiniz bu günün enerjisiyle daha da gelişiyor. Yeniden planlama, olası herhangi bir kızgınlıktan çok daha iyi olabilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sadece kendin için davranmayı bir kenara bırakmalı ve herkesi ilgilendiren durumlar için çaba sarf etmen gerektiğini anladığın bir gündesin. Ailen belirli bir konuda yardımını isteyebilir. Ailenize yakın birisinden duyulan bir gelişme ailenin gündemine oturabilir. Maddi anlamda harcamalardan korkmadığın bir gün. Kendi işini kurmak isteyen bir Kova burcuysan bugün yaşayacağın bir durum seni frenleyebilir. Evliliğini yeni sonlandırmış bir Kova burcuysan, önüne bakıp yol haritanı çizmeye başlıyorsun.

7 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda zorlanmanıza neden olacak harcamalar içerisine girmemelisiniz. İhtiyacınız olanla, sizin için lüks olan şeyler arasında ayrımları iyi yapmalısınız. Ona göre harcamalarınızı şekillendirmelisiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizle ilgilenmek istemeyeceğiniz zamanlar olabilir. İleriye dair plan ve program yaparak gününüzü değerlendirebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde dağınık enerjiler söz konusu, duygusal açıdan etki altında olabilirsiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda harcamalardan korkmadığın bir gün. Kendi işini kurmak istiyorsan bir durum seni frenleyebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle ilgilenmeyen birine harcadığınız enerjiyi sizi geliştirecek bir hobinize harcasaydınız şu ana kadar çok büyük ilerleme kaydetmiş olurdunuz. Bu kişinin peşinden koşmayı artık bırakmalı ve kendinize odaklanmalısınız.

7 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konularını yöneten 6. evinizdeki seyahatine devam edecek. Mide bölgenizde stres temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.Spor yapmak, açık havada yürümek, kendinize zaman ayırmak iyi gelecektir. Venüs'ün Koç burcuna girişi ile kısa süreli seyahatlerden keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz.

7 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük rutinlerinizi koruyabildiğinizde kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İşlerin aksaması hoşunuza gitmiyor. Daha çok çalışmalısınız. Sosyal çevrenizi adım adım değiştiriyor olabilirsiniz. Kemikleşmiş çevreniz değişiyor olabilir. Kendi değeriniz için savaşmaktan vazgeçmeyin.

7 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Verimli, üretken yönlerinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir gün olabilir. Detayları, hesap inceliklerini göz ardı etmemelisiniz. Kaygıları, evhamları bir kenara bırakarak işinize odaklanmalısınız.

7 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; çalışma ortamında oldukça yoğun ve gergin bir gün geçirebilirsin. İçinde bulunduğun durumu kontrol altında tutabilmek için fazlasıyla zorlanabilirsin. Ayrıca sağlığına da özen göstermen gerekebilir. Fakat bir yandan da yeni ilişkiler geliştirmeni sağlayacak eğitimlere katılabilir, keyifli yolculuklar yapabilirsin.

7 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 24' 10" R
Ay
Yay
01° 04' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 49"
Venüs
Koç
25° 53' 59"
Mars
Balık
26° 31' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 41"
Satürn
Balık
16° 12' 06"
Uranüs
Boğa
22° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 46' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 24"
Lilith
Başak
22° 52' 43"
True Node
Koç
15° 33' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>