Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gerçekçiliğin Üzerinde Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün aniden, tamamlanması gereken çok fazla işiniz olduğunu fark edeceğinizi ve bu durumun canınızı sıkacağını öyleyebiliriz. Moralinizi yüksek tutun! Süreç, aslında olduğundan daha sıkıcı görünüyor. Biraz planlama ve odaklanmış disiplinle kendinizi çok fazla strese sokmadan her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Akşam ise, kendinizi bir yemek ya da film ile ödüllendirin.

Bugün gaza gelmiş olabilirsiniz, coşku ve sabırsızlık duygularına yakalanmış olabilirsiniz. Fakat başkalarını sizin bakış açınızı görmeye ikna etmek biraz zaman alabilir. Sizin gibiler doğuştan muazzam bir doğal tutkuya sahiptirler, fakat aynı zamanda zaman konusunda sabırlı olmayı da öğrenmelisiniz. Bulunduğunuz çevrenin parlak fikirlerinizi ciddiye alması birkaç hafta sürebilir. Ya da o çekici meslektaşınızın sizinle romantik bir şekilde ilgilenmesi biraz zaman alabilir!

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Bugün kişiliğinin en acımasız, haşin taraflarından biriyle yüzleşebilirsin. Bu seni bir miktar şoka sokabilir. Öfken alevlenebilir veya kıskançlık hissi seni esir alabilir. Normalde duygularının kontrolünü pek kaybetmezsin. Üzülme - nihayetinde sen de bir insansın! Bu deneyimden öğrenebileceklerini öğren ve tanrı aşkına; yoluna devam et gitsin!Bugün yeni arkadaşlar edinebilir ve onları tüm hayatınız boyunca tanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aranızdaki akıp giden iletişim sayesinde kısa zamanda sıkı bağlar kurabilirsiniz. Ancak bu aralar kimseye çok fazla bağlanmamaya özen gösterin. Aynı anda çok fazla işe girişip kendinizi yıpratabileceğiniz gibi zihinsel durumunuz da bazı şeylerin ayrımını yapmaya müsait değil. İsimleri ve telefon numaralarını not edin, tüm olasılıkları gözden geçirin ve her şeyi yerli yerine oturtmayı sonraya bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz ne derseniz deyin aksi yönde görüş belirten birisi olacak. Gün boyunca ne tarafa dönseniz karşınıza bir engel çıkabilir, ancak bunu şahsınıza hakaret olarak almamaya çalışın. Bugün normalde kurcalamaktan çekindiğiniz konularla ilgili yeni bir bakış açısı edinmek için ideal bir gün. İnsanlara gelişmeye ve her ne kadar katılmasanız da dediklerini can kulağıyla dinleyerek bir şeyler öğrenmeye açık olduğunuzu gösterin.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlişkinizdeki gerginlik, tutku tanımlamalarını hak ediyor. Abartılı yaşadığınız duyguların yanında karakterleriniz arasındaki çekişme de söz konusu. Karşılıklı zoraki onaylamaları taviz olarak değerlendirmeniz pek duygulu karşılanmıyor. İş yerinizde tek başına hareket etmek istiyor, fakat başkalarının inisiyatifine bağlı kalmaktan kurtulamıyorsunuz. Bugün elinizdeki işlere konsantre olarak yapıcı çalışmalar ortaya koymanız mümkün. Parasal konularda istek ve ihtiyaçlarınız artıyor. Kolesterollü besinlerden uzak durun.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşadığın olaylar karşısında daha gerçekçi düşünüyorsun. İş ortamında senden beklenen sorumlulukları yerine getirme konusunda belli tereddütlerin olabilir. Bu düşünceleri ardında bırakıp, hayata odaklanmak istiyorsun. Bugün yeni tanıştığın insanlardan yapıcı tavsiyeler alabilirsin. Ailen önemli bir konuda senden yardım isteyebilir. Kendi işini kurmak konusunda somut adımlar atmak istesen de şartlar ve koşullar seni sıkıştırabilir. Sevgilisi ile tartışan bir arkadaşın akşam saatinde seni arayıp bu konunun detaylarını anlatabilir. Ona destek olabilirsin.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili beklediğiniz gelişmeleri yakalayabilirsiniz. Önemli birprojesi hayatınıza dahil olabilir. Biraz fazla mesai yapmanız gerekebilir. Finansal ilişkilerinizi riskler üzerine kurmamalısınız.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve dair konular gündeminizi oluşturabilir. Ev içindeki kazalara karşı dikkatli olmaya çalışın. İşlerinizde kendi iç sesinizi dinleyerek çözmeniz gereken olaylar olabilir. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Güven aradığınız durumlar söz konusu olabilir. İşlerinize konsantre olmakta güçlük çekebilirsiniz. Akışta kalın.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi iyi gitmeyen Kova'lar bu yıpranış süreçleri ile alakalı rasyonel kararlar alabilirler. Bitiş ya da revize etmek olsun mantığınızı ön plana...

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Entelektüel bir tartışmanın parçası olmak size çok fazla şey katıyor. Günün sonunda kafanızdaki fikirleri not etmeyi unutmayın.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda seyahat etmeye devam ettiği gündüz saatlerinde ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Taşınmak, gayrimenkul almak veya satmak gibi konularınız varsa sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz.Ay'ın İkizler burcuna girişi ile hayattan daha fazla keyif almak isteyeceğiniz bir ruh haline girebilirsiniz. Merkür'ün Balık burcundaki seyahati ile zihniniz maddi konulara yoğunlaşacaktır.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTA, iletişim aygıtlarındaki aksaklıklar veya yanlış anlaşılmaların ana konular olacağı günler ile başlayabilir. Tüm sorunlara karşı alabildiğiniz önlemleri almalı, özellikle de konuşma ve sohbetlerinizde herşeyi son derece açık ifade etmeli ve karşınızdaki kişinin demek istediğinizi doğru olarak anlayıp anlamadığından emin olmalısınız. HAFTA ortasında maddi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu durum, son derece gerçekçi ve farklı bakış açılarından bakmayı kapsayan bir yaklaşım benimsemenizi gerektirecektir. Maddi açıdan planlar yapıyorsanız, hayalci veya işi şansa bırakan girişimleri aklınızdan bile geçirmemelisiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay'ın zorlu konumu size birkaç gündür darallar getirtti ama her şey düzelecek. Üzerinizden bir yük kalkmış gibi hissedeceksiniz yarınla beraber. İnsanlar sizi konuşuyor. Sizden bahsediyor. Dikkat çekiyorsunuz ama haberiniz yok. Geçmişi değiştiremezsiniz ama geleceğiniz çok güzel olacak.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; günün ilk yarısında canın evden çıkmak istemeyebilir, biraz tembelliğe ihtiyaç duyabilirsin. Ancak öğleden sonra sevdiklerinle keyifli bir gün geçirmek için program yapabilirsin. Fakat eksik bilgilerle ve teyit etmeden yola çıkarsan bütün programın aksayabilir.

3 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 14' 01" R
Ay
Akrep
16° 04' 33" R
Merkür
Koç
15° 59' 44"
Venüs
Koç
24° 25' 08"
Mars
Balık
25° 36' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 00"
Satürn
Balık
16° 05' 23"
Uranüs
Boğa
22° 02' 40"
Neptün
Balık
28° 44' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 15"
Lilith
Başak
22° 44' 43"
True Node
Koç
15° 36' 29"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>