Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kıyaslama Yapıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 20%

Enerjik bir gündesiniz ve dünyayı ele geçirmeye hazırsınız! Son birkaç günde olanlar sayesinde güveniniz tam. Özelliklehayatınızda, başardığınız her şeyden gurur duymalısınız. Fakat aşk hayatınız da aynı şekilde etkileniyor olabilir. Neden durum hakkında proaktif olmuyorsunuz? Sevgilinizle başbaşa romantik bir akşam organize edin. Birkaç saat başbaşa kalmanın ilişkinizde yarattığı fark sizi çok şaşırtacak.

Bu an, evet deme anı. Kaderinize evet diyin. Biraz hayal kırıklığına uğramışsınız çünkü işler istediğiniz gibi ilerlemiyor. Ama şimdi tüm fırsatlar ayağınıza geliyor ve kendinizi işleri yoluna koyarken bulacaksınız. Gelin, gelin. Sadece korkuyorsunuz, hepsi bu. Fakat korkunuzun sizi ele geçirmesine izin vermek yerine, o enerjiyi işinize yarayacak bir avantaja dönüştürün.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Bazen insanların ağzından aslında öyle demek istemedikleri şeyler çıkıyor. Bugün başkalarının fikirlerini çok takmamalısın. Sana yakın birisi bir konu hakkında olumsuz yorumlar yapabilir ama bu modun geçici olduğunu bil. Yarın itibariyle, fikirleri değişecek! O yüzden anlamsız tartışmalardan ve üzücü çatışmalardan kaçın. Biraz mesafeli bir yaklaşım ve sessizce yapılan bir gözlem seni kurtarır.İhtiyacınız olanı almanın vakti geldi. Arzu ettikleriniz genelde size yüzde yüz faydası olan şeyler olmuyor ve bu da gerginliklere ortam hazırlıyor. Faydanıza olan şeylerle istedikleriniz kesişim kümesini bulmak neredeyse imkansızmış gibi hissediyorsunuz, özellikle de söz konusu duygusal yaşantınız olunca. Duvarları yaratıcı yanınızla örülü mağaranızda kalmak ve kendinizi dışarı açmak konusunda ikilemde kalıyorsunuz. İlla birini seçmek zorunda mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz mütevaziliğin size iyi geleceği günler vardır, ve bugün o günlerden yalnızca bir tanesi. Bunun sebebi gezegenlerin samimiyet ve tevazu hakkında sizinle konuşacak olup, yüzeysellik ve sosyal popülaritenin sebep olacağı tuzaklardan uzak tutacak olmasıdır. Bugün kimin ya da neyin iyi ya da kötü olduğunu daha az önemseyeceksiniz. Burcunuz bugün insan olmanın daha derin mevzularını önemseyecek ve onlara tutkuyla yaklaşacak.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün oldukça enerjik uyanırsanız şaşırmayın. Yapılması gereken bazı bahçe işleri veya evinizin dekorasyonuyla ilgilenebilirsiniz. Fiziksel gücünüz oldukça yüksekken bunları halledebilirsiniz. Egzersiz yapmak veya yüzmek için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Faaliyet ne olursa olsun, bugün bunun için iyi bir gün!

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte belli konularda haksızlığa uğradığını düşünebilir, bu konular sebebiyle yakınındaki insanları suçlayabilir ve onları yargılayabilirsin. İnsanları geçmişleri ile yargılamanın olumlu bir davranış olmadığını bugün daha iyi anlıyorsun. Kötü tecrübelerin bile insanı geliştireceğinin geç de olsa farkına varıyorsun. Yeni bir düzene ve farklı bir çevreye girebilirsin. Şuanda çalıştığınyerinden memnun değilsen, eskiyerindeki şartların aklına gelebilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinden şaşırtıcı gelişmeler alabilirsin.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde istediğiniz kararı sağlayabilmeniz için hayatınızın bazı oluşumlarından feragat etmeniz gerekebilir. Bu durumu bilinçsiz bir şekilde kabul etmeyin. Kalbinizin sesini dinleyin. O size doğru yolu gösterecektir.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, iletişimi bol bir gün sizi bekliyor. Zihninizin hızına siz bile yetişemeyebilirsiniz. Sabah saatlerinde cömert davranacağınız zamanlar var, harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Risk alacağınız konularda uygun imkânlar var. Aşkta kısıtlayıcı durumlar oluşabilir

5 Şubat 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arayan Kova'lar dostlarından destek görerek yeni bir işe girişebilirler ayrıca finansal danışmanlarınızda da eril enerjisi yüksek kişilerin tavsiyelerini...

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

5 Şubat 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işinizi yaparken tam olarak odaklanamamanızın tek bir sebebi var o da aşık olmanız! Sevgilinizi görmek için sabırsızlanıyor ve işinize yoğunlaşamıyorsunuz. Biraz sakinleşin ve profesyonel davranmaya çalışın.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar İkizler burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde kendinizi eğlenceli ve flörtöz hissedebilirsiniz.Hobilerinize zaman ayırmak için uygun bir gün. Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkabilir.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığınızı ikinci plana atıp, duygusal yönünüze öncelik tanımaya başlayacağınız bir gün içindesiniz. Duygusal yaşamınıza, çevrenizdekilerin duygusal ihtiyaçlarına, kendi içinizde kıpırdanan hislere ve sevdiğiniz kişiyle başbaşa kalmak için plan yapmaya odaklamanız mümkündür.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni şeyler öğrenmek konusunda isteklisiniz. Şans da sizden yana. Ulaşmak istediğiniz bilgilere rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Evren sizi işaret ediyor. O işaret ederken doğru yerde bulunmanız önemli. Farz edin ki; dünyanın spotları sizin üzerinizde. Daima şık, mutlu ve özenli olmaya çalışın. Önümüzdeki yaşınız boyunca nasıl yaşamak istiyorsanız, öyle yaşıyormuş gibi davranın.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün aşk ilişkilerinde yeni gelişmeler yaşanabilir, risk alman için karşına fırsatlar çıkabilir. Yaratıcılık gerektiren çalışmalar olumlu sonuçlanabilir. Fakat hedeflerine varmak için abartılı girişimlerde bulunmamalı, öfkeni kontrol altına almalı, aşırılıklardan uzak durmalısın.

5 Şubat 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 42' 41" R
Ay
Aslan
26° 07' 27"
Merkür
Koç
18° 07' 59"
Venüs
Koç
16° 10' 21"
Mars
Balık
20° 25' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 10' 53"
Satürn
Balık
15° 26' 33"
Uranüs
Boğa
21° 40' 28"
Neptün
Balık
28° 31' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
19° 57' 56"
Lilith
Başak
22° 00' 13"
True Node
Koç
15° 35' 11"
Son Güncelleme : 18/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>